Dynam ez hawk προβλημα
Απάντηση: Dynam ez hawk προβλημα
Και εκει που το ειχα παρει αποφαση οτι θα γινω πιλοτος εχτες με αερακι λυσσαξα να το πεταξω!! Παρολο που ο γιωργος δεν ηθελε οσο το ειχε στα χερια του ηταν υπο ελεγχο. Το παιρνω εγω και εφυγε μακρια σε μια πλαγια και δεν ξαναβρεθηκε ποτε! :-&& το ΧΟΚ. Και τ κορυφαιο ολον σημερα ξυπναω και εχει τελειως απνοια!!! ΕΛΕΟΣ...... Τωρα αγορα ξανα τον μηνα που δενθα μου κοψει10% η τροικα!!
-
Λυπάμαι για την ζημιά αλλά αν έχεις κάψα μέσα σου τίποτα δεν σε σταματά Σύντομα θα είσαι πάλι στον αέρα
Λυπάμαι και εγώ για την απώλεια... Νομίζω ότι όλοι οι μοντελιστές που ασχολούμαστε ενεργά και π.χ. γράφουμε στα φόρουμ θα είχαμε κάνει το ίδιο στα πρώτα βήματά μας επάνω στην κάψα της πτήσης. Οπότε δεν θα σου κάνω κατήχηση λέγοντάς σου να βρίσκεις τον κατάλληλο καιρό για κάθε είδους πτήση που σκέφτεσαι να κάνεις. Απλά αναφέρω ότι ύστερα από χρόνια και χιλιάδες ώρες πτήσεις παρατηρώ σε εμένα και τους φίλους μου ότι βλέπουμε το μετεωρολογικό δελτίο και προσαρμόζουμε τις εξορμήσεις στις αλάνες και τα μοντελοδρόμια ανάλογα με τον καιρό.... (Είναι στιγμές όμως που εγώ προσωπικά αναπολώ εκείνα τα χρόνια που όρμαγα στον αέρα και ότι ήθελε προκύψει...)
Παντως πραγματικα ηταν σαν να εξαερωθηκε.Δεν βρεθηκε τιποτα.Και η τηλεκατευθυνση της μαμας που δινει ηταν μεχρι 200-300 μετρα.Εκει μακρυα που ειχε παει δεν ακουγε τιποτα.Ειχε κλειδωσει τερμα γκαζι και up.Εκανε λουπες (παρολο που μεχρι τοτε δεν ειχαμε κανει ποτε) και καπου επεσε.Μιλησα και με τον δασκαλο (Τσιουγκος) για το γεγονος και συμπεριφορα ανεμοπτερων.Και πηρα την απαντηση πως υπαρχους διαφορων κατηγοριας ανεμοπτερα.Αρα δεν ειχαμε αυτο που σηκωνει μποφορακια και ταχυτητα.Ηταν αργο εκπαιδευτικο απνοιας και θερμικων.Αληθεια τα θερμικα πως τα μυριζομαστε?
Παντως αν δεν ιεχε χαθει το σημα υπηρχαν σημαντικες πιθανοτητες να το γλυτωνα.Και η ειρωνεια της τυχης ειναι οτι πραγματικα σημερα ηταν για πτηση.Για πολυ πτηση.Μας δουλευει ο καιρος!
Και εγω στην Αθηνα οταν ειναι να παω μοντελοδρομιο,παιρνω δελτιο καιρου οσο πιο αργα μπορω την προηγουμενη.Και αναλογα παιρνω και τα αναλογα μοντελα μαζι μου.(καρκαλετζικα η καλα μαχητικα.Ξερεις Αντωνη αυτα με τους σταυρους που κυνηγαμε στο il2!!!!!!)
Παντως αν δεν ιεχε χαθει το σημα υπηρχαν σημαντικες πιθανοτητες να το γλυτωνα.Και η ειρωνεια της τυχης ειναι οτι πραγματικα σημερα ηταν για πτηση.Για πολυ πτηση.Μας δουλευει ο καιρος!
Και εγω στην Αθηνα οταν ειναι να παω μοντελοδρομιο,παιρνω δελτιο καιρου οσο πιο αργα μπορω την προηγουμενη.Και αναλογα παιρνω και τα αναλογα μοντελα μαζι μου.(καρκαλετζικα η καλα μαχητικα.Ξερεις Αντωνη αυτα με τους σταυρους που κυνηγαμε στο il2!!!!!!)
-
Όταν έρθεις στην Αθήνα θα σου δείξω πώς βλέπεις τα θερμικά και θα μου πεις ........Α!αυτό είναι
Φυσικά δεν είναι τόσο απλό αλλά τα πρώτα κλικ τα καταλαβαίνεις
Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά πολλά για να γίνεις καλός αλλά και καλός να μη γίνεις θα μπορέσεις να κρατήσεις το μοντέλο ψηλά αρκετή ώρα
Εκεί που θα γουστάρεις τρελά είναι στην πλαγιά
Κρίμα το μοντέλο βρέ παιδί μου Έχουμε χάσει και εμείς ένα στην Πεντέλη και παρά του ότι το team αναζήτησης ήταν επίμονο δεν βρέθηκε ποτέ!!
Φυσικά δεν είναι τόσο απλό αλλά τα πρώτα κλικ τα καταλαβαίνεις
Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά πολλά για να γίνεις καλός αλλά και καλός να μη γίνεις θα μπορέσεις να κρατήσεις το μοντέλο ψηλά αρκετή ώρα
Εκεί που θα γουστάρεις τρελά είναι στην πλαγιά
Κρίμα το μοντέλο βρέ παιδί μου Έχουμε χάσει και εμείς ένα στην Πεντέλη και παρά του ότι το team αναζήτησης ήταν επίμονο δεν βρέθηκε ποτέ!!
Ειναι κατι σαν το νομο του εργαστηριου.Αμα πεσει κατι κατω δεν το βρισκεις ποτε.Μονο οταν δεν θα το θες πια.Σε ανεμοπτερο 2 εχω δει που μου εκαναν κλικ.Το super sky surfer που το ειδα μονος, asw 28 που μου το συστηνει ο δασκαλος.Ειδα και βιντεακια τους.Αλλα εχουν διαφορετικη νοοτροπια.Ενα φαρδια φτερα το αλλο λεπτα.Αλλες θεσεις στα πισω πηδαλια και στα μοτερ.Καμερουλα να παιρνουν πανω και ολα καλα.Και να την παλευουν στον αερα.Το asw28 το εχει και ο γνωστος κινεζος!
νόμιζα πως είναι ευκολο πράγμα η πτήση και αποφάσισα να κανω τον πιλότο μόνος
Τώρα αντε να βρώ που πήγε το μοντέλο στον Υμητό
Ετσι για να μη νομίζεις οτι το έχασες μόνο εσύ
Τώρα αντε να βρώ που πήγε το μοντέλο στον Υμητό
Ετσι για να μη νομίζεις οτι το έχασες μόνο εσύ
-
Α! γι αυτό χάθηκες .......
Εσυ Αντωνη ποιο ανεμοπτερο εχεις?
Αυτα που σου ανεφερα τα εχεις δει να πετανε?
Τωρα θα πεις απο τα p47,bf109,f4u,p51,p40,fw190a(ηλεκτρικο),spitfire(ηλεκτρικο) πως μου ηρθε το ανεμοπτερο.Ελα ντε θα σου πω.Ειδα του Γιαννη οταν πεταξε ωραια με τον λιγο αερα και λεω οτι πρεπει ειναι για να βαλω μια μικρη καμερα να βιντεοσκοπησουμε.Αλλα εγω δεν εχω 2.4 τχ.Εχω 35αρα pcm dual!!! Δεν πιστευω να εχει θεμα ε?
Αυτα που σου ανεφερα τα εχεις δει να πετανε?
Τωρα θα πεις απο τα p47,bf109,f4u,p51,p40,fw190a(ηλεκτρικο),spitfire(ηλεκτρικο) πως μου ηρθε το ανεμοπτερο.Ελα ντε θα σου πω.Ειδα του Γιαννη οταν πεταξε ωραια με τον λιγο αερα και λεω οτι πρεπει ειναι για να βαλω μια μικρη καμερα να βιντεοσκοπησουμε.Αλλα εγω δεν εχω 2.4 τχ.Εχω 35αρα pcm dual!!! Δεν πιστευω να εχει θεμα ε?
-
κτύπα ένα easyglider για αρχή να το βάλεις στα θερμικά μα και στο βουνό για να καταλάβεις τι θα πεί γλυκιά πτήση
Και για την TK σου χτυπα ενα module FrSky να δεις το φως.