ST Model Blaze
-
Απάντηση: ST Model Blaze
Κάνε ένα πείραμα
Πάρε ένα ψιλό ατσαλόσυρμα η ντίζα
Πιάσε το από την μία άκρη και κούνα το ελαφρά Νιώσε την δύναμη στο χέρι και παρατήρησε την ταλάντωση που κάνει
Αμέσως μετά βάλε στην ελεύθερη άκρη κάποιο βάρος και ξανακάνε τη δοκιμή Αυτό που θα καταλάβεις είναι μεγαλύτερη ταλάντωση στην άκρη που σταματά ποιο δύσκολα και στο χέρι περισσότερη δύναμη
Από εκεί και πέρα κρίνεις και πράττεις
Κατά την γνώμη μου νηματοταινία στο χείλος προσβολή που κάνει διπλή δουλειά και αν θέλεις την ενίσχυση που προτείνει η multiplex για το blizzard
http://www.multiplexusa.com/downloads/M214233-blizzard_supplement_LR.pdf
Πάρε ένα ψιλό ατσαλόσυρμα η ντίζα
Πιάσε το από την μία άκρη και κούνα το ελαφρά Νιώσε την δύναμη στο χέρι και παρατήρησε την ταλάντωση που κάνει
Αμέσως μετά βάλε στην ελεύθερη άκρη κάποιο βάρος και ξανακάνε τη δοκιμή Αυτό που θα καταλάβεις είναι μεγαλύτερη ταλάντωση στην άκρη που σταματά ποιο δύσκολα και στο χέρι περισσότερη δύναμη
Από εκεί και πέρα κρίνεις και πράττεις
Κατά την γνώμη μου νηματοταινία στο χείλος προσβολή που κάνει διπλή δουλειά και αν θέλεις την ενίσχυση που προτείνει η multiplex για το blizzard
http://www.multiplexusa.com/downloads/M214233-blizzard_supplement_LR.pdf
Ύστερα από τις καλοκαιρινές πτήσεις διαπίσωσα πως το πλαστικό firewall είχε αρχίσει να παραδίδει το πνεύμα του κάνοντας την έλικά να δονείται και να ακούγεται έτοιμη να διαλυθεί στον αέρα (όταν την έβαζα μπροστά).
Ευτυχώς είχα ένα κομμάτι carbon, το οποίο και σημάδεψα στη σωστή διάμετρο και το έκοψα στα πρόχειρα.
Ευτυχώς είχα ένα κομμάτι carbon, το οποίο και σημάδεψα στη σωστή διάμετρο και το έκοψα στα πρόχειρα.
- Συνημμένα
-
- DSC06796.jpg (42.36 KiB) Προβλήθηκε 110 φορές
-
- DSC06794.JPG (91.87 KiB) Προβλήθηκε 110 φορές
-
- DSC06793.JPG (95.45 KiB) Προβλήθηκε 110 φορές
Και τώρα το ωραίο κομμάτι της υπόθεσης:
Το έβαλα στο τορνάκι του κινέζου και έβγαλα αυτό το κοσμηματάκι!!
Το έβαλα στο τορνάκι του κινέζου και έβγαλα αυτό το κοσμηματάκι!!
- Συνημμένα
-
- DSC06800.jpg (48.37 KiB) Προβλήθηκε 110 φορές
-
- DSC06798.jpg (53.69 KiB) Προβλήθηκε 110 φορές
-
- DSC06797.jpg (56.74 KiB) Προβλήθηκε 110 φορές
Αυτή τη στιγμή είναι στη μέγγενη και με περιμένει σήμερα το βράδυ να κάνω τις τρύπες. Ελπίζω να έχει αεράκι το Σ/Κ στη Ραπεντόζα και να το δούμε στον αέρα.
- Συνημμένα
-
- DSC06805.jpg (51.76 KiB) Προβλήθηκε 110 φορές
-
Ωραία δουλειά αλλά...........
Θα είχες περισσότερο υλικό αν δεν το έδινες από εδώ και από εκεί :D:D:D
Θα είχες περισσότερο υλικό αν δεν το έδινες από εδώ και από εκεί :D:D:D
Γειά, το τορνάκι-φρεζάκι, έιναι αυτό που πούλαγε ο ΗΚ? Αντίγραφο ελβετικού πολυεργαλείου που είναι και cnc? Κάποιος μου είπε ότι είναι για πέταμα, χα χα!
Αντώνη δείχνει να επιβεβαιώνεται το παλιό γνωμικό "όλοι οι καλοί χωρούν (σε ένα κομάτι πλάκας carbon)"
Δυστυχώς και εγώ βράζω στο ζουμί μου σαν τον ΑντρέαΛ, γιατί δεν κατάφερα να πετάξω μέσα στο Σ/Κ.
Όμως σήμερα τελείωσα το πλακάκι.
Δυστυχώς και εγώ βράζω στο ζουμί μου σαν τον ΑντρέαΛ, γιατί δεν κατάφερα να πετάξω μέσα στο Σ/Κ.
Όμως σήμερα τελείωσα το πλακάκι.
- Συνημμένα
-
- DSC06806.JPG (97.03 KiB) Προβλήθηκε 110 φορές
Μπαίνει στο cowl του blaze και εφαρμόζει τέλεια. Μου περνά από το μυαλό η ιδέα να βάλω ένα μεγάλο λαστιχένιο o-ring ανάμεσα στο πλακάκι και το cowl. Να λειτουργεί σαν συνεμπλόκ που θα αναρτά το μοτέρ σε λάστιχο. Έτσι όταν θα βρίσκει στο έδαφος με τη μύτη θα απορροφά (ίσως) λίγο από το σοκ της κρούσης...
- Συνημμένα
-
- DSC06808.jpg (41.05 KiB) Προβλήθηκε 110 φορές