Athens Flying Week
-
Απάντηση: Athens Flying Week
Χρήστο ήσουν απασχολημένος και δεν είδες πώς έτρεξε ο κόσμος την στιγμή που άρχισαν οι πτήσεις των μοντέλων
Ακούστηκαν σχόλια θαυμασμού που πραγματικά δεν ακούστηκαν ούτε στην υπέροχη πτήση του ΕΧΤRA
Εξαιρετικό αποτέλεσμα σαν να μη φυσούσε από τα έμπειρα χέρια του Νίκου (3Djunk) και του Γιώργου (Dell Gatto Grande
)
Το θερμό χειροκρότημα στο τέλος αποδεικνύει τα λεγόμενα μου
Μέχρι την ώρα που έφυγα δεν είχαν γίνει ακόμη οι πτήσεις των warbird (κουράστηκε η κορούλα μου)
Ακούστηκαν σχόλια θαυμασμού που πραγματικά δεν ακούστηκαν ούτε στην υπέροχη πτήση του ΕΧΤRA
Εξαιρετικό αποτέλεσμα σαν να μη φυσούσε από τα έμπειρα χέρια του Νίκου (3Djunk) και του Γιώργου (Dell Gatto Grande
)
Το θερμό χειροκρότημα στο τέλος αποδεικνύει τα λεγόμενα μου
Μέχρι την ώρα που έφυγα δεν είχαν γίνει ακόμη οι πτήσεις των warbird (κουράστηκε η κορούλα μου)
- Συνημμένα
-
- DSCN3749.jpg (98.26 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
- DSCN3769.jpg (104.17 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
- DSCN3768.jpg (93.2 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
- DSCN3767.jpg (93.68 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
- DSCN3766.jpg (146.3 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
Βίντεο από τις πρωινές πτήσεις, αν είχε και λιγότερο αέρα θα έτρεμα λιγότερο.
Σε λίγο εδώ! Υπομονή...
http://www.youtube.com/watch?v=DUV7ZMcKFUQ
Σε λίγο εδώ! Υπομονή...
http://www.youtube.com/watch?v=DUV7ZMcKFUQ
Καλησπέρα σας,
Περάσαμε πολύ καλά σήμερα με τους φίλους αερομοντελιστές και μη παρά τον ισχυρό άνεμο και σκόνη στο αεροδρόμιο του Τατοίου.
Η αλήθεια είναι ότι είχα κάποιες επιφυλάξεις για τις πτήσεις μοντέλων αλλά όλα πήγαν πολύ καλά. Ο κος Μπαρδόπουλος έχει οπτικοποιήσει σε πολύ καλό επίπεδο τις πτήσεις και αναμένουμε υλικό.
Εκτός από αυτούς που προανεφέρθηκαν όλοι οι μοντελιστές συνετέλεσαν με τον τρόπο τους στα πριν και μετά των πτήσεων. Επίσης και ο φίλος Τρύφωνας έκανε εξαιρετικές και υποδειγματικές πτήσεις με το warbird του για σεμινάριο θα έλαγα λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες αέρα. Πολλά ευχαριστώ στους φίλους μου Διονύση και Χρήστο για το support.
Είχα την ευκαιρία να μιλήσω αρκετά με τον κο Fornabaio και μπορώ να πω ότι εκτός από εξαιρετικός πιλότος είναι και θαυμάσιος άνθρωπος.
Θα ήθελα να πω πως δεν είναι εύκολο κάποιος να συμμετέχει σε ένα τέτοιο event λαμβάνοντας υπόψη πιθανές αλλαγές του προγράμματος αφού πρέπει να είναι stand by οι οποίες συνεπάγονται ταλαιπωρία. Αλλα τελικά με λίγη υπομονή όλα γίνονται.
Μερικές φωτογραφίες λοιπόν.
1. Τα μικρά με τε μεγάλα
2. Με τον κο Fornabaio
Περάσαμε πολύ καλά σήμερα με τους φίλους αερομοντελιστές και μη παρά τον ισχυρό άνεμο και σκόνη στο αεροδρόμιο του Τατοίου.
Η αλήθεια είναι ότι είχα κάποιες επιφυλάξεις για τις πτήσεις μοντέλων αλλά όλα πήγαν πολύ καλά. Ο κος Μπαρδόπουλος έχει οπτικοποιήσει σε πολύ καλό επίπεδο τις πτήσεις και αναμένουμε υλικό.
Εκτός από αυτούς που προανεφέρθηκαν όλοι οι μοντελιστές συνετέλεσαν με τον τρόπο τους στα πριν και μετά των πτήσεων. Επίσης και ο φίλος Τρύφωνας έκανε εξαιρετικές και υποδειγματικές πτήσεις με το warbird του για σεμινάριο θα έλαγα λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες αέρα. Πολλά ευχαριστώ στους φίλους μου Διονύση και Χρήστο για το support.
Είχα την ευκαιρία να μιλήσω αρκετά με τον κο Fornabaio και μπορώ να πω ότι εκτός από εξαιρετικός πιλότος είναι και θαυμάσιος άνθρωπος.
Θα ήθελα να πω πως δεν είναι εύκολο κάποιος να συμμετέχει σε ένα τέτοιο event λαμβάνοντας υπόψη πιθανές αλλαγές του προγράμματος αφού πρέπει να είναι stand by οι οποίες συνεπάγονται ταλαιπωρία. Αλλα τελικά με λίγη υπομονή όλα γίνονται.
Μερικές φωτογραφίες λοιπόν.
1. Τα μικρά με τε μεγάλα
2. Με τον κο Fornabaio
- Συνημμένα
-
- AFW2.jpg (52.36 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
- AFW1.jpg (66.4 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
Τα πολεμοπουλα πεταξαν λιγο αργότερα, όπως και το Τζετ. Υλικό θα ανεβει προσεχώς...
-
Μπράβο στον Π.Ε.Τ.Μ.Ε ,
τα θερμά μου συγχαρητήρια , κάνατε πολύ καλή δουλειά .
Και πάλι μπράβο σας .
τα θερμά μου συγχαρητήρια , κάνατε πολύ καλή δουλειά .
Και πάλι μπράβο σας .
-
Γεια, οι φωτογραφίες από τους αερομοντελιστες, δεν θα ανέβουν από μένα παρά μόνο από τους Ίδιους. Μέσα στην εβδομάδα θα τους τα δώσω ΟΛΑ. και από μια Φώτο από την επιδείξη του Σαββάτου
- Συνημμένα
-
- 20120929 WeFly! TEAM (Αντιγραφή).JPG (56.36 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
- 20120929 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (Αντιγραφή).JPG (76.63 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
- 20120929 ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ (Τ-6) (Αντιγραφή).JPG (47.7 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
- 20120929 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Fast Rop (Αντιγραφή).JPG (88.9 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
- 20120929_LUCA BERTOSSIO (Glider Aerobatics) (Αντιγραφή).JPG (44.06 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
μερικές ακόμα ..
- Συνημμένα
-
- 20120929 (La Pattuglia Blu Circel) (Αντιγραφή).JPG (48.19 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
- 20120929 AEROCLUB ROMANIA (Αντιγραφή).JPG (53.56 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
- 20120929 FRANCESCO FORNABAIO (Αντιγραφή).JPG (47.93 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
- 20120929 VEGA TEAM (Αντιγραφή).JPG (46.18 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
Μπράβο στην ΠΕΤΜΕ για την ενεργή συμμετοχή. Θα σκάσω που δεν μπορώ να είμαι παρόν...
ας ανεβάσω και εγώ μερικές
- Συνημμένα
-
- 100_1794.jpg (131.47 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
- 100_1790.jpg (120.04 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
- 100_1788.jpg (123.62 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
- 100_1781.jpg (95.1 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
- 100_1779.jpg (97.18 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
..........
- Συνημμένα
-
- 100_1818.jpg (113.76 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
- 100_1826.jpg (118.76 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
- 100_1825.jpg (106.67 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
- Dell Gatto Grande
αλησπέρα,
Μόλις πριν λίγο γύρισα από το event λήξης όπου "χύθηκε" αρκετή μπύρα... Το Athens Flying Week έλαβε τέλος με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές. και συγκεκριμένα στον κο Πάνο Ποδηματά και στον "εγκέφαλο" πίσω από αυτό το show τον κο Μιχάλη Αναστασίου (παλαιό αερομοντελιστή / δάσκαλο και ένας από τους καλύτερους full size pilots αν όχι ο καλύτερος στην Ελλάδα).
Οι πιο σημαντικές παρουσίες από πλευράς show ήταν:
- Luca Bertosio - Acro Glider ASK
- Francesco Fornabaio - Breitling Extra 300
- Παπούδες - Μπλε Κίρκη
- ΕΑ Texan
- Aeagean A320
- Eurocopter
- Ελικόπτερα του ΠΝ
Υπάρχει πολύ υλικό το οποίο θα προσθέτουμε σιγά σιγά.
Ας δούμε λίγο και τα δικά μας τα αερομοντελιστικά.
Ένα δείγμα από τις πρώτες χθεσινές πτήσεις που έγιναν με ριπές στα 5+bft. O στόχος ήταν να γίνουν δυναμικές πτήσεις (χωρίς πολλές τεχνικές) που θα "κερδίσουν" τον αέρα αλλά και να μάθουμε λίγο το χώρο του αεροδρομίου. Για πρώτη φορά δούλεψαν και τα καπνογόνα στα tips. Ευχαρίστούμε το φίλο μας geophoto93.
http://www.youtube.com/watch?v=YAuMOmB1780
Μόλις πριν λίγο γύρισα από το event λήξης όπου "χύθηκε" αρκετή μπύρα... Το Athens Flying Week έλαβε τέλος με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές. και συγκεκριμένα στον κο Πάνο Ποδηματά και στον "εγκέφαλο" πίσω από αυτό το show τον κο Μιχάλη Αναστασίου (παλαιό αερομοντελιστή / δάσκαλο και ένας από τους καλύτερους full size pilots αν όχι ο καλύτερος στην Ελλάδα).
Οι πιο σημαντικές παρουσίες από πλευράς show ήταν:
- Luca Bertosio - Acro Glider ASK
- Francesco Fornabaio - Breitling Extra 300
- Παπούδες - Μπλε Κίρκη
- ΕΑ Texan
- Aeagean A320
- Eurocopter
- Ελικόπτερα του ΠΝ
Υπάρχει πολύ υλικό το οποίο θα προσθέτουμε σιγά σιγά.
Ας δούμε λίγο και τα δικά μας τα αερομοντελιστικά.
Ένα δείγμα από τις πρώτες χθεσινές πτήσεις που έγιναν με ριπές στα 5+bft. O στόχος ήταν να γίνουν δυναμικές πτήσεις (χωρίς πολλές τεχνικές) που θα "κερδίσουν" τον αέρα αλλά και να μάθουμε λίγο το χώρο του αεροδρομίου. Για πρώτη φορά δούλεψαν και τα καπνογόνα στα tips. Ευχαρίστούμε το φίλο μας geophoto93.
http://www.youtube.com/watch?v=YAuMOmB1780
Μια εικονα χιλιες λέξεις...
Louca σε ευχαριστουμε για το υπέροχο θεαμα που μας προσφερες
Louca σε ευχαριστουμε για το υπέροχο θεαμα που μας προσφερες
- Συνημμένα
-
- sc001ea3dc.jpg (93.86 KiB) Προβλήθηκε 98 φορές
-
Μια διαφορετικη αποψη:
Δε νομιζω οτι ηταν καμια τεραστια επιτυχια το event.
Οκ, πηγα με το πιτσιρικι και περασαμε ωραια, γιατι εχει κολλημα με τα στρατιωτικα και το οτι μπηκε στα ελικοπτερα του ΠΝ του εφτιαξε το ΣΚ (και το δικο μου).
Απο εκει και περα, δεν ειδα κανα τρομερο θεαμα... οκ ομολογω οτι δεν εχω δει και πολλες αντιστοιχες εκδηλωσεις για να συγκρινω (μια φορα ειχα δει στο φαληρο πριν 4-5 χρονια μια ομαδα .. red arrows? που 'εραβε'... και μια φορα στο εξωτερικο πανω απο μια λιμνη 2 παλαια warbirds να κανουνε παπαδες)
Αλλα δεν ειδα τιποτα που να ειπα WoW , τι εκανε ο ανθρωπος κτλ...
Οι επιδειξεις τεχνικης, συγνωμη που το λεω, αλλα μου φανηκαν ψιλομετριες
Δεν απαξιωνω κατι, απλα δεν θα ελεγα οτι ηταν και το σουπερ θεαμα.
Δε νομιζω οτι ηταν καμια τεραστια επιτυχια το event.
Οκ, πηγα με το πιτσιρικι και περασαμε ωραια, γιατι εχει κολλημα με τα στρατιωτικα και το οτι μπηκε στα ελικοπτερα του ΠΝ του εφτιαξε το ΣΚ (και το δικο μου).
Απο εκει και περα, δεν ειδα κανα τρομερο θεαμα... οκ ομολογω οτι δεν εχω δει και πολλες αντιστοιχες εκδηλωσεις για να συγκρινω (μια φορα ειχα δει στο φαληρο πριν 4-5 χρονια μια ομαδα .. red arrows? που 'εραβε'... και μια φορα στο εξωτερικο πανω απο μια λιμνη 2 παλαια warbirds να κανουνε παπαδες)
Αλλα δεν ειδα τιποτα που να ειπα WoW , τι εκανε ο ανθρωπος κτλ...
Οι επιδειξεις τεχνικης, συγνωμη που το λεω, αλλα μου φανηκαν ψιλομετριες
Δεν απαξιωνω κατι, απλα δεν θα ελεγα οτι ηταν και το σουπερ θεαμα.
-
καλημέρα και καλό μήνα
Σεβαστή η κάθε άποψη
Εγώ ας πούμε είπα πολλά WOW βλέποντας τα ακροβατικά τους κάτω από συνθήκες ισχυρού ριπαίου αέρα..............
Όταν έβλεπα την προσπάθεια των πιλότων να κρατήσουν τα αεροπλάνα ακόμη και στην βασική γραμμή
Κράτησα την ανάσα μου στο τελευταίο loop που έκανε το ανεμόπτερο μερικά μέτρα πάνω από το έδαφος
Είπα πολλά WOW όταν έβλεπα τα δικά μας παιδιά να γονατίζουν τα τεράστια ελικόπτερα και να προσφέρουν θέαμα που εμένα με έκανε να ριγώ
Πολλά WOW και στους μοντελιστές μας που πραγματικά πάλεψαν με τον αέρα για να προσφέρουν αυτό το θέαμα
Ούτε εγώ έχω άλλη εμπειρία και ίσως αυτό να με κάνει "εύκολο" Παρακαλώ να έρθει σύντομα η επόμενη διοργάνωση
Είπαμε σεβαστή η κάθε άποψη έτσι?
ΥΓ αυτόν τον εκφωνητή δεν το συμπάθησα καθόλου όπως και την δυνατή μουσική την ώρα που θέλαμε να ακούσουμε τα μοτέρια
Σεβαστή η κάθε άποψη
Εγώ ας πούμε είπα πολλά WOW βλέποντας τα ακροβατικά τους κάτω από συνθήκες ισχυρού ριπαίου αέρα..............
Όταν έβλεπα την προσπάθεια των πιλότων να κρατήσουν τα αεροπλάνα ακόμη και στην βασική γραμμή
Κράτησα την ανάσα μου στο τελευταίο loop που έκανε το ανεμόπτερο μερικά μέτρα πάνω από το έδαφος
Είπα πολλά WOW όταν έβλεπα τα δικά μας παιδιά να γονατίζουν τα τεράστια ελικόπτερα και να προσφέρουν θέαμα που εμένα με έκανε να ριγώ
Πολλά WOW και στους μοντελιστές μας που πραγματικά πάλεψαν με τον αέρα για να προσφέρουν αυτό το θέαμα
Ούτε εγώ έχω άλλη εμπειρία και ίσως αυτό να με κάνει "εύκολο" Παρακαλώ να έρθει σύντομα η επόμενη διοργάνωση
Είπαμε σεβαστή η κάθε άποψη έτσι?
ΥΓ αυτόν τον εκφωνητή δεν το συμπάθησα καθόλου όπως και την δυνατή μουσική την ώρα που θέλαμε να ακούσουμε τα μοτέρια