Ανεμοδρόμιο Πεντέλης
Απάντηση: Ανεμοδρόμιο Πεντέλης
Αφού λοιπόν είδα το καταπληκτικό video και τις φωτογραφίες από την χθεσινή σας εξόρμηση έκανα και εγώ σήμερα μια βολτά στην πλαγιά. Ο αέρας δυνατός και σχετικά καθαρός. Ελπίζω την επόμενη φορά να καταφέρω και εγώ να είμαι στην ωραία παρέα σας.
Ξέχασα και το canopy του φοίνικα στο σπίτι και αναγκάστηκα να το κλείσω με ταινία.....
Ξέχασα και το canopy του φοίνικα στο σπίτι και αναγκάστηκα να το κλείσω με ταινία.....
- Συνημμένα
-
- IMAG0112 (Medium).jpg (100.91 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
-
- IMAG0111 (Medium).jpg (95.69 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
Απνοια στην Ραπεντοσα....
-
Σήμερα ο αέρας ήταν ΒΒΔ .......έτσι οι πτήσεις βουνού έγιναν στο Πυροφυλάκιο
Έκανα δοκιμή το windrider fox με τα τελευταία updates ,παρθενική στο swift , και αφιέρωσα αρκετή ώρα στο αγαπημένο μου e hawk
Αυτό που απόλαυσα περισσότερο ήταν η παρέα του Ζώη (Ηeliizard) τον οποίο συνάντησα μετά από πολύ καιρό όταν ακόμη του έκανα μαθήματα με trainer cord
Στη σημερινή πτήση πλαγιάς ο Ζώης άφησε σύντομα τους φόβους του και άνετος άραξε στην καρέκλα παίζοντας με το πολύ όμορφο easystar II
Έκανα δοκιμή το windrider fox με τα τελευταία updates ,παρθενική στο swift , και αφιέρωσα αρκετή ώρα στο αγαπημένο μου e hawk
Αυτό που απόλαυσα περισσότερο ήταν η παρέα του Ζώη (Ηeliizard) τον οποίο συνάντησα μετά από πολύ καιρό όταν ακόμη του έκανα μαθήματα με trainer cord
Στη σημερινή πτήση πλαγιάς ο Ζώης άφησε σύντομα τους φόβους του και άνετος άραξε στην καρέκλα παίζοντας με το πολύ όμορφο easystar II
- Συνημμένα
-
- P300912_14.51.jpg (98.78 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
-
- P300912_14.35.jpg (96.92 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
-
- P300912_14.28_[01].jpg (95.6 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
-
- P300912_14.23.jpg (96.86 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
-
- P300912_14.19.jpg (96.28 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
Ωραια! Το swift πως πήγε;
-
......τζάμι δεν ήθελε να κατέβει χωρίς τα αερόφρενα Θα βάλει φώτο ο Ζώης
Περάσαμε πολύ καλά μακάρι να ήσουν στην Αθήνα το ΣΚ Έκθεση εχθές και κάλος αέρας σήμερα πολύ χορταστικός συνδυασμός
Περάσαμε πολύ καλά μακάρι να ήσουν στην Αθήνα το ΣΚ Έκθεση εχθές και κάλος αέρας σήμερα πολύ χορταστικός συνδυασμός
-
Ανδρεα ....... το Swift δεν ηθελε να κατεβει κατω με τιποτα ....... παρα το μεγεθος του εμενε πανω ακομα και οταν ο αερας εκοβε ........ Πολυ καλο μοντελο !!!!!!!!!! Θελει οπωσδηποτε τα airbrakes ....
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑......τζάμι δεν ήθελε να κατέβει χωρίς τα αερόφρενα Θα βάλει φώτο ο Ζώης
Βραζω στο ζουμί μου....
Επόμενη κυριακή.!!!
-
βράζε!! βράζε!! αλλά κάνε υπομονή
- Συνημμένα
-
- DSC00483.JPG (19.33 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
-
- DSC00475.JPG (43.04 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
-
- DSC00473.JPG (39.65 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
καλησπερα στους βουνισιους,βρε παιδια θα μου λυσετε μια απορια?μη εχοντας δει απο κοντα fox και swift παρα μονο απο φωτο σας μου φαινονται ιδια.τελικα εχουν διαφορες και δεν μιλαω μονο εμφανισιακα αλλα και πτητικα.φυσικα σε συνθηκες πλαγιας με αερα παντα.
Υ.Γ. αντωνη το e-hawk με αερα πεταει με αξιοπρεπεια?(πολυ ομορφο!).
Υ.Γ. αντωνη το e-hawk με αερα πεταει με αξιοπρεπεια?(πολυ ομορφο!).
-
Αν και εκτός θέματος πάμε ένα πολύ γρήγορο συγκριτικό που εκφράζει την δική μου εμπειρία με τα εν λόγω μοντέλα
E hawk 1500 thunder tiger 1520mm αξιοπρεπές γρήγορο εύκολο σκερτσόζικο στην πτήση θέλει προσοχή στην μεταφορά και στις προσγειώσεις γιατί σπάει εύκολα Στον αέρα είναι πολύ ντελικάτο και θέλει καλό μάτι http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=8163
Windrider fox 1670 mm Αγαπά τον αέρα και τον αναζητά για να κάνει καλή πτήση Λίγο ευαίσθητο στο ζύγισμα αλλάζει εύκολα χαρακτήρα ανάλογα με τα updates και το βάρος του Πολύ καλά ακροβατικά δεν χαλά χατίρια αν το λέει η περδικούλα σου Το ποιο απαιτητικό χειριστικά και πολύ πολύ ανθεκτικό http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=3529
Windrider swift s1 2200mm ογκώδες χορταστικό στο μάτι Τρέχει αρκετά αλλά δεν σε τρομάζει καθόλου Εκμεταλλεύεται και τον παραμικρό αέρα floater θα το έλεγα θα πετάξει καλά και με αυρα Δεν έχω βάλει ώρες μαζί του αλλά ακόμη το φοβάμαι με τα την ζημιά που έγινε στου Ανδρέα Απόλυτα άκαμπτο φτερό αλλά στην μέση της δίεδρου κουνά τόσο που εμένα με τρομάζει παρά του ότι το έχω ενισχύσει Για ένα περίεργο λόγο το δικό μου βγάζει λίγο καλύτερο roll από τα άλλα που δοκίμασα αλλά και πάλι είναι νωχελικό http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=9039
E hawk 1500 thunder tiger 1520mm αξιοπρεπές γρήγορο εύκολο σκερτσόζικο στην πτήση θέλει προσοχή στην μεταφορά και στις προσγειώσεις γιατί σπάει εύκολα Στον αέρα είναι πολύ ντελικάτο και θέλει καλό μάτι http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=8163
Windrider fox 1670 mm Αγαπά τον αέρα και τον αναζητά για να κάνει καλή πτήση Λίγο ευαίσθητο στο ζύγισμα αλλάζει εύκολα χαρακτήρα ανάλογα με τα updates και το βάρος του Πολύ καλά ακροβατικά δεν χαλά χατίρια αν το λέει η περδικούλα σου Το ποιο απαιτητικό χειριστικά και πολύ πολύ ανθεκτικό http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=3529
Windrider swift s1 2200mm ογκώδες χορταστικό στο μάτι Τρέχει αρκετά αλλά δεν σε τρομάζει καθόλου Εκμεταλλεύεται και τον παραμικρό αέρα floater θα το έλεγα θα πετάξει καλά και με αυρα Δεν έχω βάλει ώρες μαζί του αλλά ακόμη το φοβάμαι με τα την ζημιά που έγινε στου Ανδρέα Απόλυτα άκαμπτο φτερό αλλά στην μέση της δίεδρου κουνά τόσο που εμένα με τρομάζει παρά του ότι το έχω ενισχύσει Για ένα περίεργο λόγο το δικό μου βγάζει λίγο καλύτερο roll από τα άλλα που δοκίμασα αλλά και πάλι είναι νωχελικό http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=9039
- Συνημμένα
-
- DSCN3861.jpg (89.36 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
-
- DSCN3860.jpg (89.08 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
-
- DSCN3862.jpg (93.91 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
μμμαλιστα σε ευχαριστω για τον χρονο σου,μπορω να πω καπως, πως εχω μια πρωτη εικονα.πιστευεις με μοτερια θα αλλαζαν πολυ τα χαρακτηριστικα τους?(για καμια πτησουλα και σε αλανα.)
-
Αυτό το fox δεν κανει για αλάνα Θα είναι απότομο και θα ρίχνει ευκολα φτερό
Αντίθετα το swift κάνει και για αυτή την δουλειά και θα τσιμπίσει θερμικούλι κατα πως δείχνει
Ελα στο βουνό να τα δείς απο κοντά
Αντίθετα το swift κάνει και για αυτή την δουλειά και θα τσιμπίσει θερμικούλι κατα πως δείχνει
θα ηταν ιδανικοΑντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑Αυτό το fox δεν κανει για αλάνα Θα είναι απότομο και θα ρίχνει ευκολα φτερό
αντε να δω ποτε θα καταφερω να ταιριαξω τις ωρες!!!παντως ΚΑΙ για αλανα και το hawk πρεπει να ειναι πολυ παιχνιδιαρικο,σωστα?
-
Στο αέρα ναί Στην προσγείωση θέλει χορταράκι Το παραμικρό κλάδι μπορεί να το τρυπίσει
ο.κ αντωνη ευχαριστω και παλι.sorry για το off topic!