Συμβουλη για funjet.
-
Απάντηση: Συμβουλη για funjet.
Μπορεις να τοποθετησεις στα σημεια που ακουμπαει κατω , τα λεγομενα ''Wing Skids'' . Τα χρησιμοποιω και'γω στο Easystar (λογω χαλικιων εκει που πεταω) .... και απο τοτε μηδεν προβλημα , δεν ακουμαει κατω το σκαφος ουτε τριβεται πουθενα .
Αν τα βαλεις τελικα , θα σου προτεινα να μην τα βαλεις κατευθειαν πανω στο Ελαπορ , γιατι υπαρχει κινδυνος οταν σερνεται στην προσγειωση , αν βρει καπου να σου ξηλωσει κομματι Ελαπορ .... Βαλε στο σημειο που θα το τοποθετησεις ενα κομματι ταινια και κολλησε το με λιγη CA επανω στην ταινια . Ετσι αν συμβει κατι δεν θα ξεκολλησει κομματι απο το σκαφος , αλλα θα φυγει μονο το skid . Επισης με αυτον τον τροπο αφαιρουνται πολυ ευκολα αφου η κολλα πιανει πανω στην ταινια !!!!!!
Αν τα βαλεις τελικα , θα σου προτεινα να μην τα βαλεις κατευθειαν πανω στο Ελαπορ , γιατι υπαρχει κινδυνος οταν σερνεται στην προσγειωση , αν βρει καπου να σου ξηλωσει κομματι Ελαπορ .... Βαλε στο σημειο που θα το τοποθετησεις ενα κομματι ταινια και κολλησε το με λιγη CA επανω στην ταινια . Ετσι αν συμβει κατι δεν θα ξεκολλησει κομματι απο το σκαφος , αλλα θα φυγει μονο το skid . Επισης με αυτον τον τροπο αφαιρουνται πολυ ευκολα αφου η κολλα πιανει πανω στην ταινια !!!!!!
Heli Καλησπέρα και σ ευχαριστώ!!! Μπορείς να μου πεις που μπορώ να τα βρω?
-
Πιστευω σχεδον σε ολα τα μοντελομαγαζα .......... Ενδεικτικα ..... http://www.giatrakos.gr/product_info.php?cPath=160_189_195&products_id=4115
Αυτα τα συγκεκριμενα ειναι μεγαλουτσικα σε μεγεθος , αλλα υπαρχουν και πιο μικρα αν θες !!!!
Αυτα τα συγκεκριμενα ειναι μεγαλουτσικα σε μεγεθος , αλλα υπαρχουν και πιο μικρα αν θες !!!!
Α καταλαβα.... τα αυτακια να τα κοψω ?
-
Δεν κοβεις τα αυτακια !!!!!! Τα ''φυτευεις'' μεσα στο Ελαπορ και βαζεις λιγη κολλα για να μεινουν στη θεση τους ........ Δεν βαζεις κολλα στα αυτακια , βαζεις στην πλευρα του skid που θα ακουμπαει πανω στην ταινια που ειπαμε , για να μπορουν να βγουν ευκολα χωρις να τραυματιστει το Ελαπορ !!!!!!!!!!!
Α.... Καταλαβαα :) Ευχαριστώ πολυυ.. !!!!
HeliWizard έγραψε: ↑Δεν κοβεις τα αυτακια !!!!!! Τα ''φυτευεις'' μεσα στο Ελαπορ και βαζεις λιγη κολλα για να μεινουν στη θεση τους ........ Δεν βαζεις κολλα στα αυτακια , βαζεις στην πλευρα του skid που θα ακουμπαει πανω στην ταινια που ειπαμε , για να μπορουν να βγουν ευκολα χωρις να τραυματιστει το Ελαπορ !!!!!!!!!!!
Σωστος.Επισης θα ηθελα να προσθεσω πως ειναι προτιμοτερο να προσγειωνεσαι με τα skids σε πιο σκληρο εδαφος παρα σε χορτα τα οποια μπορει να κρυβουν παγιδες η σκληροτερα κλαδια αναμεσα τους και ετσι να εχεις μεγαλυτερες φθορες-σπασιματα.
Apostolis έγραψε: ↑....... πως ειναι προτιμοτερο να προσγειωνεσαι με τα skids σε πιο σκληρο εδαφος παρα σε χορτα τα οποια μπορει να κρυβουν παγιδες η σκληροτερα κλαδια αναμεσα τους και ετσι να εχεις μεγαλυτερες φθορες-σπασιματα.
Πολύ σημαντικό! Οι κορμοί ξεραμένων φυτών γδέρνουν και τρυπάνε πολύ εύκολα.
Καλησπερα! Ακομα ειναι χωμα με χοντρά χαλίκια.... Στην πορεία με τις βροχές δεν ξέρω τι θα γίνει.... Θα δούμε :) Με την πρώτη ευκαιρία θα παω να αγοράσω... 1 να βάλω στην άτρακτο;
-
Θα προτεινα 2 στην ατρακτο , ενα εμπρος και ενα πισω και απο ενα στην ακρη του καθε φτερου . Ετσι δεν θα τριβεται κατω καθολου το υλικο του ......
Καλησπερα και πάλι! θα ήθελα να σας απασχόληση για ακομα ένα θέμα μου... Έχετε να μου προτείνετε ένα πολυ γρήγορο σεταπ; ειναι ήδη γρήγορο με το στοκ αλλα θέλω παραπάνω :):):)
Ευχαριστώ και περιμένω τις προτάσεις σας :)
Ευχαριστώ και περιμένω τις προτάσεις σας :)
Ενα αρκετα γρηγορο σετ απ που παιζω αυτη την στιγμη ειναι μοτερ απο Parkzone F-27Q,προπελα 7Χ5,ESC 100A και μπαταρια 4S 2200mah 45-90.
Με προπελα 7Χ5 θελει μπαταρια τουλαχιστον 40C,ολες τις αλλες τις ξεσκιζει.Μπορεις να κατεβεις λιγο σε προπελα οπου θα χασεις βεβαια λιγο σε ταχυτητα αλλα θα μπορεις να παιζεις με λιγοτερα C μπαταρια και θα εχεις και περισσοτερη διαρκεια.Το μοτερ απ'το Stryker ετυχε να το εχω,μπορεις να βρεις κατι αλλο με τα ιδια χαρακτηριστικα απο HobbyKing κλπ.
Απο'κει και περα υπαρχουν σετ απ με 5-6S οπου εκει γινεται πυραυλος.Σου βαζω ενα λινκ παρακατω:
http://rcfoamfighters.com/blog/?p=788
Με προπελα 7Χ5 θελει μπαταρια τουλαχιστον 40C,ολες τις αλλες τις ξεσκιζει.Μπορεις να κατεβεις λιγο σε προπελα οπου θα χασεις βεβαια λιγο σε ταχυτητα αλλα θα μπορεις να παιζεις με λιγοτερα C μπαταρια και θα εχεις και περισσοτερη διαρκεια.Το μοτερ απ'το Stryker ετυχε να το εχω,μπορεις να βρεις κατι αλλο με τα ιδια χαρακτηριστικα απο HobbyKing κλπ.
Απο'κει και περα υπαρχουν σετ απ με 5-6S οπου εκει γινεται πυραυλος.Σου βαζω ενα λινκ παρακατω:
http://rcfoamfighters.com/blog/?p=788
Αποστόλη σ ευχαριστώ για τη συμβουλή... Το κακό ειναι ότι δεν έχω αγοράσει ποτε από ίντερνετ οπότε θα χρειαστώ περεταίρω βοήθεια :-/ . Θα σε κουράσω αν σου ζητήσω κάποια λινκ με τα συγκεκριμένα προϊόντα σε Ελλάδα;
Κοιταξε ολα,εκτος του μοτερ που απ'οτι εχω δει δεν υπαρχει σαν ανταλλακτικο σ'αυτους που εισαγουν Parkzone,υπαρχουν σε Ελληνικα μαγαζια.Λιστα με καταστηματα υπαρχει στο φορουμ.Κανε την ερευνα σου.Τωρα για μοτερ ψαξε κατι απο 28mm-35mm διαμετρο να μπορει να παιξει με 4S μπαταρια και να ειναι πανω κατω στα 2000-2200KV,τουλαχιστον τοσο ειναι αυτο που εχω.Δυστυχως δεν εχω παιξει με καποιο αλλο μοτερ ακομα ωστε να σου προτεινω κατι συγκεκριμενο.
Εντάξει τότε... Σ ευχαριστώ και πάλι... Οποίος άλλος έχει να μου δώσει τη δικιά του συμβουλή, Ευπρόσδεκτος.