Ζωντανές αναμνήσεις
Απάντηση: Ζωντανές Αναμνήσεις
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΕΤΩ ΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟ … ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΩ….ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ… ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ .
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
Π.ΣΙΑΤΟΥΝΗΣ
Παράθεση: Το http://www.petame.gr
σας ζητά να πληκτρολογείτε αυστηρά και μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες και πεζά γράμματα.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΕΤΩ ΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟ … ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΩ….ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ… ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ .
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
Π.ΣΙΑΤΟΥΝΗΣ
Παράθεση: Το http://www.petame.gr
σας ζητά να πληκτρολογείτε αυστηρά και μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες και πεζά γράμματα.
ειχα την τυχη κ την τιμη να γνωρισω απο κοντα τον συνχορεμενο τον παντελη βεναρδο ημουν μικρη βεβαια αλλα τον θυμαμαι πολυ καλα πεταγανε μαζι ελικοπτερο με τον πατερα μου καθε φορα τ0ν εβλεπα με διαφορετικη mercedes :) ειχε τρελα με τις συλεκτικες mercedes...ενα μεγαλο ελικοπτερο που ειχε το πουλησε στον πατερα μου ενα τζετ ρειντζερ κ το εχουμε ακομα κ οταν το πεταμε το πεταμε εις την μνημην του παντελη....κ πριν απο λιγα χρονια το πεταγε στο καβουρι ο πατερας μου κ ηταν μια κυρια εκει κ το κοιταγε...κ ελεγε καπου το ξερω αυτο το ελικοπτερο κ τελικα εαν θυμαμαι καλα ηταν η αδερφη του ειχε πει στον πατερα μου....
!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση: Ζωντανές αναμνήσεις
Υπαρχει και αυτος ο αερομοντελισμος
Εδω ξεχαστηκε για τα καλα, εξω ομως ζει και βασιλευει.
http://www.youtube.com/watch?v=xKVhtBVvU1E
Εδω ξεχαστηκε για τα καλα, εξω ομως ζει και βασιλευει.
http://www.youtube.com/watch?v=xKVhtBVvU1E
...αμάν ... ζαλίστηκα ....^%^...επικίνδυνα πράγματα βρε παιδί μου ... !
η ταν, η, τα πετάν...
Κώστας Μιχαηλίδης έγραψε: ↑Εδώ και καιρό σκεφτόμουν το συγκεκριμένο θέμα και το πότε θα γινόταν πραγματικότητα.
Έχω την τύχη να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που ασχολούνται με το hobby 20 και 30 ακόμη χρόνια όταν ο αερομοντελισμός ήταν σε πρωτόγονη κατάσταση. Άπειρες ιστορίες από το παρελθόν είναι στο μυαλό μου, δυστυχώς από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την τεχνολογία και με τα forum.
Θα προσπαθήσω να μαζέψω όσο περισσότερο υλικό γίνεται από τους ανθρώπους αυτούς και θα αποτυπώσω λίγες από τις εμπειρίες τους σε αυτό το θέμα.
Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί που έχουν πολλά περισσότερα να πουν. Ας τα καταγράψουμε!!!
Κύριε Μιχαιλιδη έχω μερικές πολυ παλιές φωτό να σας στείλω δώστε μου το email σας να σας τις στείλω .
Καλημέρα,
Θα σας πρότεινα να ανεβάσετε εσείς τις φωτογραφίες αφού είστε ο κάτοχός τους.
Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να ανεβάσω εγώ τις φωτογραφίες που αναφέρετε θα σας στείλω το e-mail μου με προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώ
Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να ανεβάσω εγώ τις φωτογραφίες που αναφέρετε θα σας στείλω το e-mail μου με προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώ
Καλημέρα,
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
O κύριος Νίκος Δενικάριας (nickden) μου έστειλε μία πολύ ωραία φωτογραφία από τα παλιά, συγκεκριμένα το '74! Η τοποθεσία είναι απέναντι απο το αεροδρόμιο ΤΑΤΟΙΟΥ στον σημερινό Ιππικό όμιλο και το ανεμόπτερο είναι το Cumulus της Graupner.
Ποιος είναι δεξιά του?
Κύριε Δενικάρια αν έχετε και άλλες τέτοιες φωτογραφίες νομίζω ότι αυτό είναι το κατάλληλο θέμα να τις ανεβάσουμε!
Ποιος είναι δεξιά του?
Κύριε Δενικάρια αν έχετε και άλλες τέτοιες φωτογραφίες νομίζω ότι αυτό είναι το κατάλληλο θέμα να τις ανεβάσουμε!
- Συνημμένα
-
- φωτογραφία.jpg (88.19 KiB) Προβλήθηκε 492 φορές
Που θέλεις να σου στείλω κι άλλες φωτογραφίες ?
Απ' ότι είδα μπορείτε και εσείς να ανεβάσετε φωτογραφίες.
Γιατί ζητάτε από εμένα να το κάνω?
Αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος παρακαλώ ενημερώστε με για να το γνωρίζω.
Ευχαριστώ
Γιατί ζητάτε από εμένα να το κάνω?
Αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος παρακαλώ ενημερώστε με για να το γνωρίζω.
Ευχαριστώ
-
Κώστας Μιχαηλίδης έγραψε: ↑Ακολουθούν δύο πολύ ωραία βίντεο που ανέβασε ο Αργύρης Γιαννετάκης με θέμα την Ικαριάδα που είχε γυρίσει η ΕΤ2 το 1989. Νομίζω ότι πρέπει να βρίσκονται και εδώ και ευχαριστώ τον Αργύρη που επέτρεψε να τα αναρτήσω.
Πολλά γνωστά πρόσωπα του μοντελισμού στο 2ο βίντεο (Σεβαστός, Βενάρδος, Ψαρουδάκης, Παπασπύρου, Μαρτίνος, Παπαδόπουλος Αντώνης, Παναγιώτης Σοφός, Άγγελος Σκουρλής, κ.α.).
Ήταν τότε που η κρατική τηλεόραση έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνει και τώρα που συνεχίζει να πληρώνεται από εμάς...
http://www.youtube.com/user/ARGYPILATUS#p/u/0/du-JxDATF2s
http://www.youtube.com/user/ARGYPILATUS#p/u/1/wTCguahcw1M
d.corsair έγραψε: ↑........................................................................................................
Θα ήθελα να κάνω την παρουσίαση των προσώπων με την σωστή σειρά παρουσίασης των ονομάτων τους, στο μικρό ντοκυμαντέρ της ιστορίας του Αερομοντελισμού στην Ελλάδα.
.............
Θα ήθελα να προσθέσω και εγώ με την σειρά μου ότι στο συγκεκριμένο βίντεο και συγκεκριμένα στον χρόνο 7:35 εμφανίζεται και ο πατέρας μου (Σταύρος) με δύο ιδιοκατασκευές του.
Έχω στην κατοχή μου κάποιες φωτογραφίες από τα Σπάτα εκείνης της εποχής.
Σε λίγες μέρες θα τις ανεβάσω και εδώ.
Διαβαζωντας αυτο το post γυρισα πισω στον χρονο τοτε
που εκανα και εγω τα πρωτα βηματα στον αερομοντελισμο
και ξεθαψα καποιες φωτο απο παλια εδω ειναι απο τα Σπατα
σε αγωνα F3A το 1984
που εκανα και εγω τα πρωτα βηματα στον αερομοντελισμο
και ξεθαψα καποιες φωτο απο παλια εδω ειναι απο τα Σπατα
σε αγωνα F3A το 1984
- Συνημμένα
-
- IMG spata.jpg (88.73 KiB) Προβλήθηκε 492 φορές