Καλησπέρα σε όλους του φίλους του Forum για ακόμα μια φορά,
Σκέφτομαι στην αγορά του παραπάνω μοντέλου εν όψη εορτών !!! ...
Θα ήθελα να ακουστούν κάποιες γνώμες και προσωπικές εμπειρίες από φίλους που το έχουν και μη ώστε να δώ αν τελικά είναι καλή επιλογή και να προχωρίσω στην αποκτησή του...
Μέχρι τώρα έχω πετάξει το E-Starter και το Spree ES (Kyosho) και θέλω να πάω σε κάτι πιο ακροβατικό αφού τα παραπάνω με περιορίζουν.
Να πω ότι έχω κάνει και μια πτήση με το Decathlon (το Κινέζικο) αλλά δεν ήταν και τόσο επιθυμητά τα αποτελέσματα !@/-=}{{
Οπότε μέχρι να το επισκευάσω σκέφτομαι να πάω σε κάτι άλλο πρώτα...
Τη γνώμη σας λοιπόν (για να μη μακρυγορώ και γίνομαι και κουραστηκός)
για το συγκεκριμένο αεροπλανάκι...
+(*)
WOT 4 E-Foam MK2 ARTF (Ripmax)
Απάντηση: WOT 4 E-Foam MK2 ARTF (Ripmax)
το σκεφτομουνα και εγω αυτο. ομως ολοι μου λενε για το καλματο το σπορ. καλυτερα παρε αυτο εχω ακουση τα καλυτερα λογια.
-
το calmato είναι κατάληλο για θέρμικό (όχι οτι δεν γίνεται και ηλεκτρικό) και αρκετά βαρύτερο
Το wot είναι καλό εκπαιδευτικό μα σε πάει και λίγο παραπέρα (λίγο όμως!!)
Εναλακτικά e flite apprentice 15e πολύ πολύ καλό!!!
Μήπως όμως και αυτές οι επιλογές δεν σου δώσουν αυτο που θέλεις και πρέπει να κοιτάξεις κάτι σε χαμηλοπτέρυγο?
Οπως το calmato η κάποιο παρόμοιο χαμηλοπτέρυγο trainer η αν προτιμάς κάτι σε foam και οικονομικό ένα Τ28 parkzone
Το wot είναι καλό εκπαιδευτικό μα σε πάει και λίγο παραπέρα (λίγο όμως!!)
Εναλακτικά e flite apprentice 15e πολύ πολύ καλό!!!
Μήπως όμως και αυτές οι επιλογές δεν σου δώσουν αυτο που θέλεις και πρέπει να κοιτάξεις κάτι σε χαμηλοπτέρυγο?
Οπως το calmato η κάποιο παρόμοιο χαμηλοπτέρυγο trainer η αν προτιμάς κάτι σε foam και οικονομικό ένα Τ28 parkzone
Μια καλή λύση είναι το acro wott e της ίδιας εταιρίας το οποίο πετάει κυριολεκτικά όπως θέλεις απο trainner μέχρι full aerobatic (όχι 3D) αναλόγως τις ρυθμίσεις..Καλύπτει όλα τα γούστα και είναι και αντικειμενικά πιο όμορφο..
ελπίζω να βοήθησα..
ελπίζω να βοήθησα..
Το έχω το Wot4 για εμένα είναι φανταστικό ! Σε πάει στο επόμενο επίπεδο βήμα-βήμα. Μπορείς να κάνεις από μια scale πτήση και αλλάζοντας ρυθμίσεις να φτάσεις εκεί που το θέλεις. Είναι πολύ γερό, καλή κατασκευή και "καλοζυγισμένο" σου δίνει παρά πολλά σε σχέση με τη τιμή του. Αν καταφέρεις και εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες του θα μπορείς να πας μετά σε 3D με σιγουριά.
Προσωπικά το χαίρομαι κάθε φορά που το πετάω.
Προσωπικά το χαίρομαι κάθε φορά που το πετάω.
Αν και άργησα λίγο (κάλιο αργά παρά ποτέ όμως όπως λένε κάποιοι) προχώρησα στην αγορά του νέου μου μοντέλου
Πήρα τελικά το Wot 4 Mk2 e-foam πρίν 2 μέρες.
Δεν το έχω πετάξει ακόμα το αεροπλανάκι, αλλά αυτο που θα ήθελα να μοιραστώ μαζι σας είναι η απλότητα στην κατασκευή του. Το πίσω μέρος (Stabilizer, fin) δένουν πάνω στην άτρακτο με μία βίδα. Επίσεις δεν χρειάστηκε πουθενά κόλλα. Η όλη η κατασκευή του αεροπλάνου δεν μου πήρε πάνω από μια ώρα (με πολύ πολύ καφεδάκι) και φαίνεται αρκετά γερή και προσεγμένη.
Σας παρουσιάζω και μερικές φωτογραφίες με το τελικό αποτέλεσμα...
Ανυπομονώ για την παρθενική του πτήση...
Πήρα τελικά το Wot 4 Mk2 e-foam πρίν 2 μέρες.
Δεν το έχω πετάξει ακόμα το αεροπλανάκι, αλλά αυτο που θα ήθελα να μοιραστώ μαζι σας είναι η απλότητα στην κατασκευή του. Το πίσω μέρος (Stabilizer, fin) δένουν πάνω στην άτρακτο με μία βίδα. Επίσεις δεν χρειάστηκε πουθενά κόλλα. Η όλη η κατασκευή του αεροπλάνου δεν μου πήρε πάνω από μια ώρα (με πολύ πολύ καφεδάκι) και φαίνεται αρκετά γερή και προσεγμένη.
Σας παρουσιάζω και μερικές φωτογραφίες με το τελικό αποτέλεσμα...
Ανυπομονώ για την παρθενική του πτήση...