Αγορα απο HK

engexpert

Απάντηση: Αγορα απο HK

Δημοσίευση από engexpert »

Mpampis έγραψε: Καλησπέρα! Έχει κανεις αγορασει κατι απο το site του Hobbyking ? Έχω βρει μπαταριες για το Mxcp μου 4 ευρω περιπου 1S 300μλh. Ελλαδα τις βρισκκω 15 ευρω 200mlh. Είναι ασφαλής η αγορα με πιστωτικη ? Επέλλεξα 5 μπαταριες και τα μεταφορικα ειναι 3 ευρω. έχω φτασει στο σημειο που μου ζηταει στοιχεια πιστωτικης και θεωρησα σωστο να παρω την αποψη σας.
Ευχαριστω!

Κανενα προβλημα . Εχω παρει απειρα πραγματα και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.
Θα βγαλεις μια προπληρωμενη απο την τραπεζα (prepaid ετσι τι λενε και θα πληρωνεις με αυτη. Ουτε visa ουτε τπτ δε δηλωνεις
amartolos

Δημοσίευση από amartolos »

Και τα 3 ελικοπτερα που πηρα απο εξω ηρθανε ως δεματα.ΟΛΑ περασανε τελωνειο και ολα πανω ειχανε την σφραγγιδα ΕΛΕΥΘΕΡΟ.Δεν πληρωσα τιποτα γιατι πολυ απλα οποιος τελωνειακος δει ενα ελικοπτερο η ενα αερπλανακι και δηλωμενη αξια 40$ δεν θα κατσει να το ψαξει αλλα το βλεπει για παιχνιδι σαν αυτα που πουλανε στα jumbo ευτελους αξιας.Αντιθετα ολα τα μικρα δεματακια με ανταλλακτικα και μπαταριες που εχω παραγγειλει δεν περασανε ποτε τελωνειο.
orck

Δημοσίευση από orck »

Ο κινεζος πλεον εχει και αποθηκη εκτος απο Γερμανια και στην Ολλανδια. Η Ολλανδια ειναι μεσα στην συνθηκη Σεγκεν οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα και απο εκει αγορα.

Τι λετε για αυτο; (οσον αφορα το παραεμποριο και την νομιμοτητα)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”