Βίδες από 0,8mm μέχρι 1,4mm

Απάντηση
craneman

Βίδες από 0,8mm μέχρι 1,4mm

Δημοσίευση από craneman »

Καλημέρα. Κάποιος φίλος σε forum είχε γράψει που θα βρούμε βίδες ψιλές (μικρότερες από 2 mm). Συγκεκριμένα είχε αναφέρει 2 καταστήματα

• ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΟΣ Πραξιτέλους 22
• Yπάρχει και στην Χαβρίου 9 αντίστοιχο κατάστημα με πολύ καλή εξυπηρέτηση και λέγεται"κανελλόπουλος-παναγώτα" ή αλλιώς "πευρέτ" που διαθέτει τα πάντα γύρω απο το ρολόι.

Χθες έψαξα για να βρω βιδάκια μικρότερα από 1,5mm για τα παράθυρα του ελικοπτέρου. Επισκέφτηκα το πρώτο μαγαζί. Μάλλον δεν ήθελε να δουλέψει προφανώς και όλο «δεν ξέρω» μου έλεγε.
Στο δεύτερο μαγαζί, ο κύριος ευγενικότατος μου έδειξε κάτι βιδάκια αλλά είναι για ρολόγια.

Τελικά βρήκα το κατάλληλο
http://www.optostirixis.gr/

ΟΠΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Έχει και ένα κατάλογο σε μορφή pdf με όλες τις βίδες και όχι μόνο. (λαβίδες, τροχουδάκια, κατσαβίδια, διάφορες κόλλες κλπ)

Βρίσκεται Αριστείδου 6 στο κέντρο της Αθήνας μέσα στη στόα, στον 3ο όροφο.
Τηλ: 210 3239240
Ώρες λειτουργείας:Δευτ-Παρ. από τις 09:00-17:00

Πήρα 120 βιδάκια 1,2mm και έδωσα 7,5 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

Απάντηση: Βίδες από 0,8mm μέχρι 1,4mm

Δημοσίευση από Dell Gatto Grande »

.................. <:-)>>

.
takis kampadis

Απάντηση: Βίδες από 0,8mm μέχρι 1,4mm

Δημοσίευση από takis kampadis »

craneman έγραψε: Καλημέρα. Κάποιος φίλος σε forum είχε γράψει που θα βρούμε βίδες ψιλές (μικρότερες από 2 mm). Συγκεκριμένα είχε αναφέρει 2 καταστήματα

&#8226; ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΟΣ Πραξιτέλους 22
&#8226; Yπάρχει και στην Χαβρίου 9 αντίστοιχο κατάστημα με πολύ καλή εξυπηρέτηση και λέγεται"κανελλόπουλος-παναγώτα" ή αλλιώς "πευρέτ" που διαθέτει τα πάντα γύρω απο το ρολόι.

Χθες έψαξα για να βρω βιδάκια μικρότερα από 1,5mm για τα παράθυρα του ελικοπτέρου. Επισκέφτηκα το πρώτο μαγαζί. Μάλλον δεν ήθελε να δουλέψει προφανώς και όλο «δεν ξέρω» μου έλεγε.
Στο δεύτερο μαγαζί, ο κύριος ευγενικότατος μου έδειξε κάτι βιδάκια αλλά είναι για ρολόγια.

Τελικά βρήκα το κατάλληλο
http://www.optostirixis.gr/

ΟΠΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Έχει και ένα κατάλογο σε μορφή pdf με όλες τις βίδες και όχι μόνο. (λαβίδες, τροχουδάκια, κατσαβίδια, διάφορες κόλλες κλπ)

Βρίσκεται Αριστείδου 6 στο κέντρο της Αθήνας μέσα στη στόα, στον 3ο όροφο.
Τηλ: 210 3239240
Ώρες λειτουργείας:Δευτ-Παρ. από τις 09:00-17:00

Πήρα 120 βιδάκια 1,2mm και έδωσα 7,5 ευρώ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανολογικά - Εργαλεία - Καύσιμα”