F3C απο Curtis Younglblood

Απάντηση
mickynoise

F3C απο Curtis Younglblood

Δημοσίευση από mickynoise »

Για οσους δεν εχουν δει τον Youngblood σε πτηση F3C

http://www.youtube.com/watch?v=cS6X97--tkA&feature=related
mastoras

Απ: F3C απο Curtis Younglblood

Δημοσίευση από mastoras »

Ποιός μπορεί να κρίνει τον "γιανγκουλα" ? Σίγουρα όχι εγώ. :(

Αλλά έχοντας παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες F3C διαπίστωσα ότι εκτέλεσε το πρόγραμμα με αρκετή βιασύνη.

Αυτό συνεπάγεται ότι η κάθε άσκηση βγαίνει σχετικά εύκολα. ;)

Από ότι ξέρω στην βαθμολογία δεν μετράει μόνο η ακρίβεια των κινήσεων, αλλά και η ομαλότητα, δηλαδή η πτήση η το hover να εκτελείτε με μια σχετική "χάρη"

Ο caller σαν γνήσιος καουμπόη, και με την αμερικάνικη προφορά, ήταν όλα τα λεφτά ::)

mickynoise

Δημοσίευση από mickynoise »

Δημητρη το θεμα ειναι οτι οπως και να το κανουμε ειναι ο Γιανγκουλας.Η ομαλοτητα ειναι
λεπτομερειες για αυτους που τον κρινουν :-#
Βεβαια ειναι και απο το 2006 το βιντεο και δεν τον εχω δει να πεταει π.χ. στο παγκοσμιο.
Οπως και να το κανεις ομως ειναι απο τους πρωτοπορους στα ελικοπτερα και εχει συνεισφερει
πολλα απο οσα σημερα υπαρχουν.

Με επιφυλαξη, ακουγεται οτι αυτος ανακαλυψε τις αρνητικες μοιρες στα ελικοπτερα.Παλαιοτερα για να γυρισει
ενα ε/π αναποδα γυρνουσες διακοπτη που εκανε reverse στα servo.
Μαλιστα γνωρισα εναν μοντελιστη πριν λιγο καιρο που μου ελεγε οτι λογω του youngblood
αλλαξανε οι Τ/Κ και δεν μπορουσε να βρει με διακοπτη μιας και ηταν παλιος μοντελιστης και δεν μπορουσε να
συνηθισει το καινουριο συστημα με τις αρνητικες. :-?
hobbitakos

Δημοσίευση από hobbitakos »

Να πω και εγω μιας και τον εχω δει και απο κοντα οτι καθε περυσι και καλυτερα πολυ καλος αθλητης αλλα πλεον ασχολειται μονο με το marketing και οχι με την πτηση φυσικα και ειναι επιλογη αλλα μην ξεχνατε για εμενα τουλαχιστον ειναι οτι καλυτερο εχουν να επιδειξουν οι αμερικανοι σε διαγωνισμο τετοιας κλασης προς το παρον αλλωστε τις γνωσεις του στην αεροναυπηγικη κανεις δεν τις αμφισβητει

Απάντηση

Επιστροφή στο “FAI-F3C Ελικόπτερα”