Γεία σας παιδιά

Απάντηση
salamander

Γεία σας παιδιά

Δημοσίευση από salamander »

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα, εντελώς νέος στο χώρο του αερομοντελισμού και ο στόχος μου σιγά σιγά να μάθω να πετάω ελικόπτερο.
Μόλις πριν δύο μέρες πήρα προσομοιωτή (Phoenix) και έχω αρχίσει τις πρώτες μου βούτες :D
nasa

Απάντηση: Γεία σας παιδιά

Δημοσίευση από nasa »

...καλώς ήλθες φίλε μου στο φόρουμ του 'petame.gr' κ΄στον μαγικό μικρόκοσμο των αερομοντέλων ... έκανες ενα καλό πρώτο βήμα με τον 'φοίνικα' ... καλή προπόνηση λοιπόν κ' καλή συνέχεια...!
η ταν, η, τα πετάν...
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

+(*)καλώς τον !!+(*)
amartolos

Δημοσίευση από amartolos »

salamander έγραψε: Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα, εντελώς νέος στο χώρο του αερομοντελισμού και ο στόχος μου σιγά σιγά να μάθω να πετάω ελικόπτερο.
Μόλις πριν δύο μέρες πήρα προσομοιωτή (Phoenix) και έχω αρχίσει τις πρώτες μου βούτες :D

Καλη αρχη.Με καθημερινο practise σε λιγους μηνες θα πετας και αναποδα.
gvertical

Δημοσίευση από gvertical »

salamander έγραψε: Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα, εντελώς νέος στο χώρο του αερομοντελισμού και ο στόχος μου σιγά σιγά να μάθω να πετάω ελικόπτερο.

καλος τον. τις βουτες να μην τις περνεις για πλακα! αλλα πολυ σοβαρα, ετσι θα μαθεις γρηγοροτερα!
Dionisis

Δημοσίευση από Dionisis »

Καλησπέρα,

…Νέος στο sport, όχι σε ηλικία….
Ξεκίνησα με 3ch, μετά ΜCX2, MSRX και τώρα nano CPx.
Στο hovering τα πάω ΟΚ. Επίσης στα 8 κάτι γίνεται το simulator. Επειδή στο σπίτι δεν υπάρχει χώρος για forward flight, να περιμένω και να συνεχίσω με simulator και να φτάσω σε καλό επίπεδο να κάνω οχτάρια , ή να πάρω κάποιο 450 (με μικρό budget);

Ευχαριστώ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καλωσόρισμα στο www.petame.gr/welcome page”