Μπαταρια+Pitch gauge

Απάντηση
christos76

Μπαταρια+Pitch gauge

Δημοσίευση από christos76 »

παιδια καλησπερα.εχω παραγγειλη αυτο ALIGN T-REX 450 V2 SPORT Σούπερ Combo w / Νέα Στροφεία & Frame 450 MX κινητήρα 35 A + BESC GP780 Gyro 4 xServos δεν ξερω τη μπαταρια να αγορασω και αυτο που ζηταει το
Pitch gauge επισης.θελω την βοηθεια σας για αγορα μπαταριας και Pitch gauge απο ελληνικο καταστημα.ευχαριστω πολυ για την υπομονη σας...
christos76

Απάντηση: Μπαταρια+Pitch gauge

και κατι αλλο,διαβαζω εχω ακουσει οτι πρεπει να μπει γρασο στα μικρα ροτλεμαν,τη γρασο ειναι αυτο????:-\
giorgosmessa

Δημοσίευση από giorgosmessa »

christos76 έγραψε: και κατι αλλο,διαβαζω εχω ακουσει οτι πρεπει να μπει γρασο στα μικρα ροτλεμαν,τη γρασο ειναι αυτο????:-\

νομιζω οτι δεν χρειαζεται να βαλεις γρασσο τα ρουλεμαν ειναι κλειστου τυπου αλλα θα μας που καλυτερα οι πιο εμπειροι εδω
christos76

δεν ξερω τη να πω!!!ενας αδαεις ειμαι,τωρα μαθαινω!!!!!!η ερωτηση μου ειναι θα χρειαστω καπου γρασσο σε οποιοδηποτε μερος του ελικοπτερου.(οτι γρασσο και να ειναι αυτο(λιθιου,γραφιτη,σιληκονης)_Β_Ο_Β_Ο_Β_Ο_Β_Ο
giorgos ira

Δημοσίευση από giorgos ira »

συνηθως σου δειχνει ο κατασκευαστης τι να βαλεις και που αλλα πιο πολυ σε γραναζια αλλιως ειναι νομιζω περιτο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”