Blade 500X -Παρέλαβα και Πρώτη Πτήση Σήμερα!

gianntsllos

Blade 500X -Παρέλαβα και Πρώτη Πτήση Σήμερα!

Δημοσίευση από gianntsllos »

Καλησπέρα, Σήμερα παρέλαβα το Blade 500X.Έκανα και την πρώτη του πτήση σήμερα. Πολύ δυνατό και πολύ σταθερό ήταν. Είχε και πολύ αέρα σήμερα και δεν το πείραξε καθόλου. Αξίζει τα χρήματα του. Έιναι και έτοιμο να πετάξει με 6s lipo μέσα στο κούτι του. Πολύ χαρόύμενος είμαι με την αγορά του Blade 500X.Βλέπω η Horizonhobby θέλει να μεγαλώσει την γκάμα της με μεγαλύτερα ελικόπτερα και μια χαρά τα καταφέρνει.Σας έβαλα 2 βίντεο - Unboxing και Πρώτη πτήση και μερικές φώτογραφίες. Happy Flying!
http://www.youtube.com/watch?v=_xeAYwkv2ig

http://www.youtube.com/watch?v=Ii12XKg1GZA
Συνημμένα
rsz_dsc_0169.jpg
rsz_dsc_0169.jpg (94.71 KiB) Προβλήθηκε 236 φορές
rsz_dsc_0167.jpg
rsz_dsc_0167.jpg (99.11 KiB) Προβλήθηκε 236 φορές
rsz_dsc_0166.jpg
rsz_dsc_0166.jpg (98.78 KiB) Προβλήθηκε 236 φορές
rsz_dsc_0165.jpg
rsz_dsc_0165.jpg (97.82 KiB) Προβλήθηκε 236 φορές
christos76

Απάντηση: Blade 500X -Παρέλαβα και Πρώτη Πτήση Σήμερα!

Δημοσίευση από christos76 »

μπαβο φιλε μου....καλοπαιταχτο,πολυ ωραιο!!!!:>):>):>)
gianntsllos

Εύχαριστώ πολύ φίλε μου.....ένα χρόνο περίμενα να βγει στην αγορά....ειναι καλό εργαλείο.Ο ήχος που βγάζει ειναι το κάτι άλλο. Στο βίντεο ήμουνα μαλακός μαζι του γιατι ήταν το maiden flight.Ειμαι φανατικος στα Blade ελικόπτερα! Ευχαριστώ και πάλι: +(*)
giorgosmessa

Δημοσίευση από giorgosmessa »

φιλε μου κουκλι το ε/π!καλοπαιταχτο να ειναι
gianntsllos

Ευχαριστώ πολύ! Περιμένω να έρθει αύριο να το πάω για πολλές πτήσεις γιατί σήμερα δεν πρόλαβα και πολύ να το χαρώ.Έυχομαι ο καιρός να είναι καλός. Ευχαριστώ και πάλι!
gvertical

Δημοσίευση από gvertical »

καλημερα φιλε. εδωσες 900$ για αυτο!!! και εφησες το τρεχ500 που ειναι και δοκιμασμενο και καταξιωμενο ελικοπτερο! να σου πω καλες πτησεις! μαλλον περαστκα! (ενα φορουμ για μελετη http://www.helifreak.com/forumdisplay.php?f=314
)
gianntsllos

Καλημέρα. Το πήρα 630€ και 35€ τα μεταφορικά απο Αγγλία. Το φόρουμ το ξέρω,είμαι μέλος εκεί. Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα πάρω το Blade 550X Pro όταν βγει στην αγορά. Μου αρέσουν πολύ τα Blade ελικόπτερα. Καλό και το Trex.Χρήματα να υπάρχουν και όλλα τα αγοράζουμε. _P_P
gvertical

gianntsllos έγραψε: Καλημέρα. Το πήρα 630€ και 35€ τα μεταφορικά απο Αγγλία. Το φόρουμ το ξέρω,είμαι μέλος εκεί. Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα πάρω το Blade 550X Pro όταν βγει στην αγορά. Μου αρέσουν πολύ τα Blade ελικόπτερα. Καλό και το Trex.Χρήματα να υπάρχουν και όλλα τα αγοράζουμε. _P_P

συμφωνω με το δικαιωμα σου να αγορασεις την blade!
γενικα παντος δεν ειναι καλο να εισαι κολιμενος, γιατι δεν βλεπεις τα καλα που εχουν αλλες εταιριες!#**
gianntsllos

Καλησπέρα, Τα νέα μου για το Blade 500X μετά πολλές πτήσεις και δοκιμές.Απλά καταπληκτικό! Ειναι απίστευτο δυνατο και το Beastx το έχουν ρυθμίσει τέλεια απο το εργοστάσιο. Το κάνεις ότι θέλεις χωρίς να φοβάσαι.Σας έβαλα ακόμα ένα βίντεο με πτήση απο σήμερα το πρωί. Happy Flying!
http://www.youtube.com/watch?v=e1syw35oaDQ
giorgosmessa

Δημοσίευση από giorgosmessa »

ωραια πτηση μπραβο!
gianntsllos

giorgosmessa έγραψε: ωραια πτηση μπραβο!

Ευχαριστώ πολύ!
Apostolis

Δημοσίευση από Apostolis »

gvertical έγραψε: καλημερα φιλε. εδωσες 900$ για αυτο!!! και εφησες το τρεχ500 που ειναι και δοκιμασμενο και καταξιωμενο ελικοπτερο! να σου πω καλες πτησεις! μαλλον περαστκα! (ενα φορουμ για μελετη http://www.helifreak.com/forumdisplay.php?f=314
)

Ξεχνας πως το συγκεκριμενο ειναι συναρμολογημενο και ρυθμισμενο απ'το εργοστασιο.Αυτο εχει καποιο κοστος σε εργατοωρες.Για καποιους που εχουν να πληρωσουν και δεν θελουν να μπλεξουν μ'αυτη την διαδικασια πιθανον να θεωρειται προτερημα η και ανακουφιση.
gvertical

Apostolis έγραψε: Ξεχνας πως το συγκεκριμενο ειναι συναρμολογημενο και ρυθμισμενο απ'το εργοστασιο.Αυτο εχει καποιο κοστος σε εργατοωρες.Για καποιους που εχουν να πληρωσουν και δεν θελουν να μπλεξουν μ'αυτη την διαδικασια πιθανον να θεωρειται προτερημα η και ανακουφιση.

δεν το ξεχναω. για πολλους παντος αυτο ειναι μεγαλο ελλατωμα!
Apostolis

Δημοσίευση από Apostolis »

gvertical έγραψε: δεν το ξεχναω. για πολλους παντος αυτο ειναι μεγαλο ελλατωμα!

Προσωπικα δεν ηταν ποτε η επιλογη μου κατι ετοιμο.Αλλα απ'την αλλη παιζει ρολο και η εταιρεια που εχει κανει την συναρμολογηση.Οι κλωνοι των γνωστων κινεζικων εταιρειων πχ.σε rtf μορφη ειναι για τα πανυγηρια.Για τα Ε-flight-Blade δεν εχει ακουστει κατι ιδιαιτερα.Οπως επισης καποια μεγαλα καταστηματα του εξωτερικου προσφερουν πακετα ετοιμων συναρμολογημενων-σεταρισμενων ε/π γνωστων εταιριων απο καταξιωμενους στον χωρο.
Απο'κει και περα οπως λεει και η λαικη ρηση ''περι ορεξεως..κολοκυθοπιτα''.
gianntsllos

Καλησπέρα! Ένα βίντεο με τρελή πτήση από σήμερα! Τι καταπληκτικό που έιναι! Δείτε πόσο δυνατό και σταθερό έιναι! Το έχω ερωτευθεί!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ πολύ τον φίλο μου τον Βαγγέλη που μου έφτιαξε το βίντεο! Έιναι από το δικό του κανάλι.
http://www.youtube.com/watch?v=txlnKHrMAhE&list=UUOV0Ac90rM78VyekA3CegRg&index=1
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”