Blade 500X -Παρέλαβα και Πρώτη Πτήση Σήμερα!

giorgosmessa

Απάντηση: Blade 500X -Παρέλαβα και Πρώτη Πτήση Σήμερα!

Δημοσίευση από giorgosmessa »

ενα μπραβο ακομα απο εμενα καταπληκτικη πτηση απλα αυτο που ε ξετρελανε ειναι ο σχολιασμος του βιντεο κ οι διαλογοι του χαχχαχαχα
gianntsllos

Δημοσίευση από gianntsllos »

giorgosmessa έγραψε: ενα μπραβο ακομα απο εμενα καταπληκτικη πτηση απλα αυτο που ε ξετρελανε ειναι ο σχολιασμος του βιντεο κ οι διαλογοι του χαχχαχαχα

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!!!! Έχω τρελαθεί με το 500X!! +(*)
socratesb

Δημοσίευση από socratesb »

Εννοείτε πως ο φίλος είναι παράδειγμα προς αποφυγή, που πετάει ε/π σε χώρο που περνάνε από κάτω αυτοκίνητα και πεζοί σε τόσο μικρή απόσταση $no$
Apostolis

Δημοσίευση από Apostolis »

Ωραιος φιλε μου με γεια και καλες πτησεις.Απλα πες του ''σχολιαστη'' να μην μπερδευει τα ελικοπτερα με τα αεροπλανα..:>)..^%^
gianntsllos

Apostolis έγραψε: Ωραιος φιλε μου με γεια και καλες πτησεις.Απλα πες του ''σχολιαστη'' να μην μπερδευει τα ελικοπτερα με τα αεροπλανα..:>)..^%^

Έχεις δίκιο! Ήταν χαρούμενος να δει το 500X να πετάξει...γιαυτό έκανε το λάθος! :--)!!
gianntsllos

socratesb έγραψε: Εννοείτε πως ο φίλος είναι παράδειγμα προς αποφυγή, που πετάει ε/π σε χώρο που περνάνε από κάτω αυτοκίνητα και πεζοί σε τόσο μικρή απόσταση $no$

'Εχεις δίκιο....δεν θα ξαναπετάξουμε το 500Χ εκεί. Το πρωί που πήγαμε δεν είχε κανέναν...αλλά το βλέπουνε και έρχονται να το δούν. Σήμερα ήταν η τελευταία πτήση του 500Χ στο μέρος αυτό λόγου ασφάλεις! Μόνο micro ελικόπτερα εκεί απο εδώ και πέρα! Ευχαριστώ
gvertical

Δημοσίευση από gvertical »

gianntsllos έγραψε: 'Εχεις δίκιο....δεν θα ξαναπετάξουμε το 500Χ εκεί. Το πρωί που πήγαμε δεν είχε κανέναν...αλλά το βλέπουνε και έρχονται να το δούν. Σήμερα ήταν η τελευταία πτήση του 500Χ στο μέρος αυτό λόγου ασφάλεις! Μόνο micro ελικόπτερα εκεί απο εδώ και πέρα! Ευχαριστώ

καλημερα φιλε.
ειναι τιμη σου που δεχτικες την παρατηρηση του φιλου και συμορφωθηκες, πραγμα πολυ σπανιο εδω μεσα!
μπραβο σου και παλι, και καλες πτησεις με το ελικοπτερο.
(μη βιαστεις να κανεις κολπα παντος με το χελι, σε βλεπω ενθουσιασμενο! πρωτα στον εξωμοιοτη και μετα με ηρεμια στην πραγματικοτητα.)
ant1971

Δημοσίευση από ant1971 »

καλησπερα και απο εμενα
νεος στην παρεα σας και πολυ νεος στο χωρο
πεταω εδω και κανα 2 μηνες το 80αρι και το 100αρι bl της blade και εδω και 2 εβδομαδες το 300αρι της blade
ειμαι τρελαμενος με την εταιρια e flite.

φυσικα η εμπειρια μου ειναι μικρη για συγκρισεις , ξεκινησα με το co comanche της e_sky απλα απαραδεκτο για αρχαριο οπως το διαφημιζαν ξερυθμιζεται για πλακα και το επομενο μου ηταν το τιμιο Moultiplex rc system colibri v4 οπου εμαθα τις κινησεις πριν παω στα εξακαναλα
ειμαι πολυ πορωμενος με ατελειωτο διαβασμα

σε παρακαλω περασε λινκ απο το site της αγορας σου γιατι το ζαχαρώνω και θα ειναι το επομενο ε/π πρωτα ο θεος
στην ελλαδα μαλλον μπανανια δεν εισαγεται ουτε απο τον επισημο αντιπροσωπο οπως αλλωστε και πολλα αλλα της εταιριας
δωσε οσες πληροφοριες περισσοτερες μπορεις για παραδειγμα θελει κατι αμμεση αναβαθμιση οπως με το σερβο της ουρας? (οπως το 300αρι) ή οτι αλλο βλεπεις

τελος συγνωμη αν σας κουρασα αλλα σε μια υποτηθεμενη κοντρα με blade 500x vs coblin 500 sab (με δεδομενο οτι στο coblin θα βαλουμε αναλογα σερβο και οτι λειπει με αυτα του 500χ οπως και θα του προσθεσουμε και beast x ) θα μπορουσε καποιος ποιο εμπειρος να ποσταρει κατι πανω σε αυτη την κοντρα για τα δυο ε/π απο αυτα που διαβασε σε φορουμ ή στα site πωλησης τους? γιατι αλλιως τα φιλτραρει ενας με την εμπειρια σας και αλλιως εγω
ευχαριστω πολυ (ενας πολυ πορωμενος με τα ε/π)
gianntsllos

Καλησπερα,ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το Blade 500X! του εχω κανει πολλες πτησεις πανω απο 100 φορες! Δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα.Ειναι ομπως το ειχα παρει καινουργιο. Το goblin 500 ειναι δεν το εχω δει αλλα σιγουρα και αυτο ειναι πολυ καλο. Πρεπει να να ειναι και πιο ακριβο για να το ετοιμασεις για πτηση. Το Blade 500Χ ειναι ετοιμο και πετας μολις το βγαλεις απο το κουτι του! Μολις του εβαλα το Blade Bell 222 Body Set (BLH1885) και το E-flite light set! Τελειο εγινε για scale ελικοπτερο! Εγω θα παρω ακομα ενα Blade 500X για να το εχω χωρις το scale fuselage πανω. Ενα για scale πτηση και ενα για sport πτηση! Το Blade 500X ειναι ενα πολυ τελειο ελικοπτερο! Δειτε τα νεα μου βιντεο με το Blade Bell 222 Body Set πανω στο Blade 500X μου. Εβαλα και μερικες φωτογραφιες. Happy Flying! Γιαννης
http://www.youtube.com/watch?v=LXj6yOm68W8

http://www.youtube.com/watch?v=eW1ALwLIHo4

http://www.youtube.com/watch?v=HRGB97_h3vg
Συνημμένα
DSC_0009.jpg
DSC_0009.jpg (92.3 KiB) Προβλήθηκε 217 φορές
DSC_0008.jpg
DSC_0008.jpg (92.95 KiB) Προβλήθηκε 217 φορές
DSC_0007.jpg
DSC_0007.jpg (95.75 KiB) Προβλήθηκε 217 φορές
DSC_0005.jpg
DSC_0005.jpg (95.19 KiB) Προβλήθηκε 217 φορές
DSC_0004.jpg
DSC_0004.jpg (96.13 KiB) Προβλήθηκε 217 φορές
ant1971

Δημοσίευση από ant1971 »

καλησπέρα πολυ ωραία άποψη για κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που ίσως εχει στηθεί από την e flite

δεν εχεις αναγκαστεί να αλλάξεις σέρβο ουράς ή κεφαλής?
στο 300αρι είναι φτηνιάρικα εντελώς και έτσι το τελικό κόστος εκτινάζεται απο την αρχικη αγορα

το 500αρι οποιος εχει την διαθεση ας ποσταρει λινκ αγορας και κοστος εξοδων μεταφορας

το goblin500 με beastx και οτι του χριαζεται λογικα πανω απο 1200 δεν φευγει

και ατο 500αρι με μικροαναβαθμισεις απαραιτητες ισως καπου εκει να βγαινει(για π.χ ενα καλο σερβο ουρας τα 80 ευρω τα θελει)

καλες πτησεις σε οσους το εχουν (500χ)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”