Αρχάριος ετών 8
Αρχάριος ετών 8
Αγαπητοί Κύριοι,
Ο γιός μου (8 ετών) και εγώ είμαστε παντελώς αρχάριοι, θέλουμε να πάρουμε το πρώτο μας ηλεκτρικό αεροπλάνο το οποίο θα αντέχει σε πολλή σκληρή χρήση παρακαλώ αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο μοντέλο, η βοήθεια σας θα ήταν ανεκτίμητη.
Ευχαριστώ.
Ο γιός μου (8 ετών) και εγώ είμαστε παντελώς αρχάριοι, θέλουμε να πάρουμε το πρώτο μας ηλεκτρικό αεροπλάνο το οποίο θα αντέχει σε πολλή σκληρή χρήση παρακαλώ αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο μοντέλο, η βοήθεια σας θα ήταν ανεκτίμητη.
Ευχαριστώ.
Απάντηση: Αρχάριος ετών 8
...καλημέρα κ' καλώς ήλθες στο φόρουμ του 'petame.gr' ... αυτό που σου προτείνω είναι να επισκεφθείς κατ' αρχήν κάποιο χώρο που πετούν αερομοντελιστές (π.χ. ΠΕΤΜΕ στον Μαραθώνσ)... να δείτε με τον γυιό σου απο κοντά διάφορά μικρά μοντέλα ...να δοκιμάσετε κ' μια μικρή πτήση 'εθισμού' ;;) (με καλώδιο trainer) ... και το κυριώτερο...να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το τι θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε ...
Φιλικά,
Νίκος
Φιλικά,
Νίκος
η ταν, η, τα πετάν...
Για να παρεις σωστη απαντηση θα πρεπει να μας πεις την περιοχη που μενεις. Δεν ειναι σωστο να μπεις σε ενα καταστημα και να πεις "θελω αυτο" θα χρειαστεις την βοηθεια καποιου πιο εμπειρου στην αλανα που θα πας, αυτο ειναι το σημαντικοτερο.
Μεχρι να γινει αυτο ριξε μια ματια στο Multiplex Easy Star 1 η και το 2. Επισης το κινεζικο αντιγραφο του, το HobbyKing Bixler. Υπαρχει στα ελληνικα μαγαζια σε σετ το EasyStar1 με 135 + 10 μια μπαταρια +φορτιστης
Μεχρι να γινει αυτο ριξε μια ματια στο Multiplex Easy Star 1 η και το 2. Επισης το κινεζικο αντιγραφο του, το HobbyKing Bixler. Υπαρχει στα ελληνικα μαγαζια σε σετ το EasyStar1 με 135 + 10 μια μπαταρια +φορτιστης
Είμαστε από Θεσσαλονίκη και δεν γνωρίζω που συχνάζουν αερομοντελιστές, μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
-
http://www.eath.gr/
ειναι στη ραιδεστο το μοντελοδρομιο το πιο οργανωμενο στην πολη μας..σαβατοκυριακα παντα εχει κοσμο
ειναι στη ραιδεστο το μοντελοδρομιο το πιο οργανωμενο στην πολη μας..σαβατοκυριακα παντα εχει κοσμο
Πολύ βασικό είναι να πάρεις έναν εξομειωτή για το PC σου και να δουλέψετε έναν μήνα γερά με τον γιο σου. Θα σας ετοιμάσει κατά 60% και θα μειώσει πολύ τις πιθανότητες ατυχήματος.
Σας εύχομαι καλή αρχή στο hobby και καλές πτήσεις χωρίς απρόοπτα!
Σας εύχομαι καλή αρχή στο hobby και καλές πτήσεις χωρίς απρόοπτα!
Σίγουρα δεν είναι και το πιο κατάλληλο για αρχάριους αλλά λόγω τιμής (69Ε) πήρα αυτό Kyosho p-51d mustang m24 το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αργότερα μετά την απόκτηση εμπειρίας, τώρα για την απόκτηση εμπειρίας βρήκα αυτό SpyHawk Pro FPV - Full Option 100% RTF και o σύνδεσμος
http://www.e-kalfakis.gr/radio-control-airplanes-electric-powered-rtf-spyhawk-full-option-100--p-8887.html
Παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας.
Ευχαριστώ.
http://www.e-kalfakis.gr/radio-control-airplanes-electric-powered-rtf-spyhawk-full-option-100--p-8887.html
Παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας.
Ευχαριστώ.
nasa έγραψε: ↑...καλημέρα κ' καλώς ήλθες στο φόρουμ του 'petame.gr' ... αυτό που σου προτείνω είναι να επισκεφθείς κατ' αρχήν κάποιο χώρο που πετούν αερομοντελιστές (π.χ. ΠΕΤΜΕ στον Μαραθώνσ)... να δείτε με τον γυιό σου απο κοντά διάφορά μικρά μοντέλα ...να δοκιμάσετε κ' μια μικρή πτήση 'εθισμού' ;;) (με καλώδιο trainer) ... και το κυριώτερο...να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το τι θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε ...
Φιλικά,
Νίκος
Η επιλογή του πρώτου σου μοντέλου είναι βασικότατη για την είσοδό σου στον αερομοντελισμό. Εάν έχεις πάει στον χώρο που πετάνε οι φίλοι μοντελιστές θα έχεις πάρει και γνώμη για πιθανές αξιόλογες αγορές. Με το budjet του μοντέλου για το οποίο ρωτάς υπάρχουν πολλές και άριστες εκπαιδευτικές επιλογές.
-
Κάνε την σωστή κίνηση
Πάρε ένα μοντέλο και όχι ένα παιχνίδι της Κυριακής χαράς και της Δευτέρας λύπης Διάλεξε ένα απο τα προτεινόμενα (easystar, wilga, apprentice 15e, mimimag, κλπ) και πήγαινε στους μοντελιστές της περιοχής σου
Κάνε τις πρώτες πτήσεις και αναλογα με τις απαιτήσεις και τις δυνατότητες σου πάς για το επόμενο
Απέφυγε επιλογές με φτερό μικρότερο του μέτρου και RTF με άσχετες τηλ/σεις
Πάρε ένα μοντέλο και όχι ένα παιχνίδι της Κυριακής χαράς και της Δευτέρας λύπης Διάλεξε ένα απο τα προτεινόμενα (easystar, wilga, apprentice 15e, mimimag, κλπ) και πήγαινε στους μοντελιστές της περιοχής σου
Κάνε τις πρώτες πτήσεις και αναλογα με τις απαιτήσεις και τις δυνατότητες σου πάς για το επόμενο
Απέφυγε επιλογές με φτερό μικρότερο του μέτρου και RTF με άσχετες τηλ/σεις
-
Αγαπητε φιλε,αν θες την γνωμη μου,θα συμφωνησω για το easy star 1.Ειναι οτι
καλυτερο για εκπαιδευτικο.Στα 159ευρω θα εισαι πανετοιμος να βρεθεις στον αερα.Το αεροπλανο ειναι μονταρισμενο.Για περισσοτερες πληροφοριες http://www.ruberkon.gr/
@P@
καλυτερο για εκπαιδευτικο.Στα 159ευρω θα εισαι πανετοιμος να βρεθεις στον αερα.Το αεροπλανο ειναι μονταρισμενο.Για περισσοτερες πληροφοριες http://www.ruberkon.gr/
@P@