Synergy N9 - Πρωτη επαφη
-
Synergy N9 - Πρωτη επαφη
Το Synergy N9 ειναι ενα ε/π 90αρι που δυστηχως πολυς κοσμος δεν γνωριζει.Μιας και θα ειναι το επομενο μου ελικοπτερο σε λιγο καιρο θα κανω μια παρουσιαση και οταν ερθει, ενα αρθρο που θα αφορα το στησιμο του.
Ειναι ενα απο τα πιο ευκινητα 90αρια της αγορας και ισως το οικονομικοτερο.
Προς το παρον παρτε μια γευση...ετσι για αρχη!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=3Tp_bMl2LOw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2532tp_zwKM
Ειναι ενα απο τα πιο ευκινητα 90αρια της αγορας και ισως το οικονομικοτερο.
Προς το παρον παρτε μια γευση...ετσι για αρχη!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=3Tp_bMl2LOw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2532tp_zwKM
- Συνημμένα
-
- scoles flying.jpg (28.36 KiB) Προβλήθηκε 1920 φορές
-
- P1010390.jpg (63.85 KiB) Προβλήθηκε 1920 φορές
-
- botos_n9.jpg (33.01 KiB) Προβλήθηκε 1920 φορές
Απ: Synergy N9 - Πρωτη επαφη
Πραγματικά πανέμορφο και πολύ καλό ελικόπτερο κατά γενική ομολογία...
Μιχάλη θαναι το μοναδικό στην Ελλάδα; Δεν έχω ακούσει να το έχει κάποιος...
Μπας και προλάβω να το πάρω εγώ πρώτος..; :>>>
Μιχάλη θαναι το μοναδικό στην Ελλάδα; Δεν έχω ακούσει να το έχει κάποιος...
Μπας και προλάβω να το πάρω εγώ πρώτος..; :>>>
μηπως ξερεις ποσο θα κοστισει? εννοω κομπλε ,RTF.
-
Ηλια το εχω δρομολογησει για τον επομενο μηνα, στην χειροτερη μεχρι Μαιο πιστευω
να το εχω.Αν τωρα προλαβεις!!!! :) :,)
Γιωργο θα κανω μια παρουσιαση του ελικοπτερου και τιμες.Το μονο που θα σου πω ειναι οτι
σε ενα απο τα πιο ακριβα καταστηματα της Αγγλιας τα frame (αριστερο,δεξι,bottom plate)
κοστιζουν περιπου στα 80 ευρω. 32 εχει το ενα frame. Φυσικα π.χ. Αμερικη ειναι πολυ πιο
φθηνα. Μια μπουμα παλι στο ακριβο καταστημα εχει 16-17 ευρω.. Οποτε καταλαβαινεις οτι
ειναι αρκετα οικονομικο και ισως πιο φθηνα ανταλλακτικα και απο 50αρια που γνωριζουμε-εχουμε!!
να το εχω.Αν τωρα προλαβεις!!!! :) :,)
Γιωργο θα κανω μια παρουσιαση του ελικοπτερου και τιμες.Το μονο που θα σου πω ειναι οτι
σε ενα απο τα πιο ακριβα καταστηματα της Αγγλιας τα frame (αριστερο,δεξι,bottom plate)
κοστιζουν περιπου στα 80 ευρω. 32 εχει το ενα frame. Φυσικα π.χ. Αμερικη ειναι πολυ πιο
φθηνα. Μια μπουμα παλι στο ακριβο καταστημα εχει 16-17 ευρω.. Οποτε καταλαβαινεις οτι
ειναι αρκετα οικονομικο και ισως πιο φθηνα ανταλλακτικα και απο 50αρια που γνωριζουμε-εχουμε!!
-
όντως πολύ καλο ελικόπτερο και όμορφο αλλα εγώ είχα σκεφτεί να περιμένω το avant aurora για το επόμενο μου 90ari σε κάνα μηνα είπαν πως θα είναι Ελλάδα <++>
-
To Aurora ειναι απιστευτο ελικοπτερο μιας και ειχα την τυχη να το δω απο κοντα αλλα δυστηχως δεν ειναι για την τσεπη μου.
Το Synergy ειναι και για την τσεπη μου, εχει παρει αριστες κριτικες και λενε οτι ειναι
απο τα πιο γρηγορα ε/π.Το μετρησανε με ρανταρ 120 μιλια την ωρα.Επισης ειναι πολυ
σταθερο και ευελικτο και εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.
Το Synergy ειναι και για την τσεπη μου, εχει παρει αριστες κριτικες και λενε οτι ειναι
απο τα πιο γρηγορα ε/π.Το μετρησανε με ρανταρ 120 μιλια την ωρα.Επισης ειναι πολυ
σταθερο και ευελικτο και εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.
-
Αυτο που με "ενοχλει" ειναι οτι κανενας στην Ελλαδα δεν το εχει φερει(καταστηματα)
μιας και προκειται για ενα ε/π που δεν ακους αρνητικα σχολια, ειναι οικονομικο και πολυ καλο πτητικα..
Αλλα δυστηχως στην Ελλαδα πρεπει παντα να κανει καποιος την αρχη!!! Αντε ΗΛΙΑ!!!!!!!!
μιας και προκειται για ενα ε/π που δεν ακους αρνητικα σχολια, ειναι οικονομικο και πολυ καλο πτητικα..
Αλλα δυστηχως στην Ελλαδα πρεπει παντα να κανει καποιος την αρχη!!! Αντε ΗΛΙΑ!!!!!!!!
-
δεν είναι για την τσέπη σου δηλαδή ποσο πιο φτηνό είναι to synergi το avant έχει keep in touch γύρο στα 1300 εγώ έλεγα για vibe αλλα θα διαθέσω κάτι παραπάνω μην σου πω πως πρέπει να κόψω το κάπνισα για να μπορέσω να το πάρο μια τιμή μπορείς να πεις περίπου :>)
-
Οκ.Θα σου πω ποσο βγαινει το setup που θα κανω και μεταφορικα
Synergy N9 kit
YS 91 SR (κοκκινη κεφαλη η καινουρια)
611(9256)
VBLADES TST 710
3x 9351 (14κιλα σερβο για cyclic)
9452 γκαζι
ΜP5 Pipe
Arizona Heli Regulator
Επισης το κιτ εχει Sab paddlesκαι tail blades
Ολα αυτα βγαινουν $2,470.92 και $100 μεταφορικα. Δηλαδη 1,641.21 ευρω μαζι με μεταφορικα
Μπορει καποιος να το κανει αρκετα φθηνοτερα αν δεν βαλει αυτα τα σερβο
η αν βαλει πιο απλες πτερυγες κτλπ.
Το θεμα ειναι οτι βγαινει τοσο φθηνα λογω Αμερικης.Αλλα το θεμα δεν ειναι
μονον η αγορα αλλα και η συντηρηση.Μιας και ειναι φθηνα τα ανταλλακτικα ακομα
και απο Αγγλια που ειναι φαρμακειο τοτε πιστευω οτι συμφαιρει απιστευτα
Το μονο μειον του καθε 90αριου ειναι οτι 1 γαλλονι βγαζει 5-6 πτησεις.
Το Vibe ειναι πολυ καλο, αλλα πολυ ακριβα ανταλλακτικα και βαρυ-αργοκινητο.
Επισης σκεψου οτι ενα κανοπυ του Ν9 (fiberglass αβαφτο) εχει περιπου 60 ευρω.
Αν θελεις παιρνεις και ενα βαμμενο κανοπυ απο canomod με 100$
Το Avant ειναι ισως απο τα πιο κορυφαια 90αρια αλλα λες 1200-1300 ευρω για το κιτ
και μονο.Πτητικα πως ειναι ? Ανταλλακτικα ? ποσο θα βγει ολοκληρωμενο ?
Ειναι ερωτηματα που με απασχολησαν και εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ειναι για την
τσεπη μου
Synergy N9 kit
YS 91 SR (κοκκινη κεφαλη η καινουρια)
611(9256)
VBLADES TST 710
3x 9351 (14κιλα σερβο για cyclic)
9452 γκαζι
ΜP5 Pipe
Arizona Heli Regulator
Επισης το κιτ εχει Sab paddlesκαι tail blades
Ολα αυτα βγαινουν $2,470.92 και $100 μεταφορικα. Δηλαδη 1,641.21 ευρω μαζι με μεταφορικα
Μπορει καποιος να το κανει αρκετα φθηνοτερα αν δεν βαλει αυτα τα σερβο
η αν βαλει πιο απλες πτερυγες κτλπ.
Το θεμα ειναι οτι βγαινει τοσο φθηνα λογω Αμερικης.Αλλα το θεμα δεν ειναι
μονον η αγορα αλλα και η συντηρηση.Μιας και ειναι φθηνα τα ανταλλακτικα ακομα
και απο Αγγλια που ειναι φαρμακειο τοτε πιστευω οτι συμφαιρει απιστευτα
Το μονο μειον του καθε 90αριου ειναι οτι 1 γαλλονι βγαζει 5-6 πτησεις.
Το Vibe ειναι πολυ καλο, αλλα πολυ ακριβα ανταλλακτικα και βαρυ-αργοκινητο.
Επισης σκεψου οτι ενα κανοπυ του Ν9 (fiberglass αβαφτο) εχει περιπου 60 ευρω.
Αν θελεις παιρνεις και ενα βαμμενο κανοπυ απο canomod με 100$
Το Avant ειναι ισως απο τα πιο κορυφαια 90αρια αλλα λες 1200-1300 ευρω για το κιτ
και μονο.Πτητικα πως ειναι ? Ανταλλακτικα ? ποσο θα βγει ολοκληρωμενο ?
Ειναι ερωτηματα που με απασχολησαν και εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ειναι για την
τσεπη μου
-
Επισης για να μην παρεξηγηθω, αυτο ειναι κατι που θα κανω εγω.
Θελω να πω οτι δεν ειναι απαραιτητο καποιος να ψωνιζει απεξω μιας και πρεπει να στηριζουμε τα Ελληνικα καταστηματα, απλα εδω δεν υπαρχει αλλα και να υπηρχε για μια τετοια αγορα δεν ξερω αν θα ημουν σε θεση να δωσω 1000-1200 ευρω παραπανω.
Θελω να πω οτι δεν ειναι απαραιτητο καποιος να ψωνιζει απεξω μιας και πρεπει να στηριζουμε τα Ελληνικα καταστηματα, απλα εδω δεν υπαρχει αλλα και να υπηρχε για μια τετοια αγορα δεν ξερω αν θα ημουν σε θεση να δωσω 1000-1200 ευρω παραπανω.
-
καλά τα λες αλλα....
έχω ακούσει πολύ καλλίτερα λόγια για το avant εγώ σκεφτόμουν να βγάλω τα πράγματα από αυτό που έχω και να τα βάλω στο avant επίσης το άλλο θα το πουλούσα τώρα δεν ξέρω και σίγουρα μην νομίζεις ότι και εγώ είμαι πλούσιος :-/// ο εισαγωγέας στην ελλάδα είπε ότι ανταλλακτικά θα φέρι θέλει δεν θέλει 50 ελικόπτερα και πρέπει να λέω και λίγα και 25 σε stock kit (O)#
πέραν αυτού επειδή μου έβαλες μπρίζες δώσε κανένα link για το synergi να ρίξω κάνα βλέφαρο και εγώ θα το ονομάσω nemo σαν σπάρος είναι :D
έχω ακούσει πολύ καλλίτερα λόγια για το avant εγώ σκεφτόμουν να βγάλω τα πράγματα από αυτό που έχω και να τα βάλω στο avant επίσης το άλλο θα το πουλούσα τώρα δεν ξέρω και σίγουρα μην νομίζεις ότι και εγώ είμαι πλούσιος :-/// ο εισαγωγέας στην ελλάδα είπε ότι ανταλλακτικά θα φέρι θέλει δεν θέλει 50 ελικόπτερα και πρέπει να λέω και λίγα και 25 σε stock kit (O)#
πέραν αυτού επειδή μου έβαλες μπρίζες δώσε κανένα link για το synergi να ρίξω κάνα βλέφαρο και εγώ θα το ονομάσω nemo σαν σπάρος είναι :D
-
τελικά ξέρει κάποιος κάποιο link να δούμε τιμή και προσόντα αυτού του ελικοπτερου ευχαριστώ προκαταβολικά (O)#
Βαγγελακη λυσαξες με το link οριστε παρτο http://www.synergyrc.com/en/έγραψε:
τελικά ξέρει κάποιος κάποιο link να δούμε τιμή και προσόντα αυτού του ελικοπτερου ευχαριστώ προκαταβολικά (O)#
παρε και ενα Ιταλικο http://www.elyshop.com/store/dettview_l2.php?id=4972
-
ρε γιάννη τι λύσσαξα ασχολούνται για λίγο και μετά τα παρατάνε είχαμε μια κουβέντα και ανταπόκριση μηδέν $no$ εμενα δεν πήγε το μυαλό μου ότι θα το έχει το elyshop και σε ευχαριστώ πολύ που μου το έδωσες V:))
τώρα που το βρήκα τώρα θα το φάω σε μεταλλικό δεν υπάρχει κάτσε να ψάξω να κάνω τα δικά μου :-&& αλλα είναι και το avant στην μέση με βάζει σε σκέψης :-\
τώρα που το βρήκα τώρα θα το φάω σε μεταλλικό δεν υπάρχει κάτσε να ψάξω να κάνω τα δικά μου :-&& αλλα είναι και το avant στην μέση με βάζει σε σκέψης :-\
-
έγραψε:
ρε γιάννη τι λύσσαξα ασχολούνται για λίγο και μετά τα παρατάνε είχαμε μια κουβέντα και ανταπόκριση μηδέν
Αυτο παει σε μενα? Τελος παντων