Ανώμαλη προσγειωση

HAR28

Απάντηση: Ανώμαλη προσγειωση

Δημοσίευση από HAR28 »

Dimitris08 έγραψε: Και γω ελπιζω να μην εχει παθει σοβαρη ζημια ο κινητηρας. Οσο για το αεροπλανο ειναι σε ασχημη κατασταση, χειροτερη απο αυτη που μπορειτε να δειτε στις φωτο πιο πανω. Εσωτερικα ειναι κατεστραμμενο.

Εγώ πάντως φίλε μου θα σε συμβούλευα, με τα λίγα που ξέρω, να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, καθάρισε τον κινητήρα σου, πάρε το manual, άνοιξε τον κινητήρα και κοίτα να δεις αν έχει πάθει καμιά ζημιά, μερικές φορές με φτηνά ανταλλακτικά γίνεται καινούριος!!! Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, έτσι τα χρήματα αυτά μπορείς να τα αποταμιεύσεις για το επόμενο project σου!!! Κι εγώ πριν λίγους μήνες είχα μια καλή πτώση και νόμιζα ότι δεν φτιάχνεται ούτε ο κινητήρας αλλά ούτε το σκάφος, είχα απογοητευτεί πολύ (είμαι κι εγώ καινούριος βλέπεις) αλλά σε πληροφορώ ότι ο κινητήρας μόνο έναν άξονα ήθελε και ένα καλό καθάρισμα!!! Το σκάφος ήθελα να το πετάξω, αλλά τελικά έγινε σαν καινούριο ( με βοήθησε ένας φίλος που γνώριζε 5 πράγματα παραπάνω) και πετούσα κανονικότατα!!!@P@
Dimitris08

Δημοσίευση από Dimitris08 »

Δε θα βιαστώ να αποφασίσω, κάθε άλλο μάλιστα. Εχω πολλες επιλογές και πρέπει να δω τι μπορω και τι συμφέρει να κάνω.
xristos

Δημοσίευση από xristos »

μην το πολυ μελετας το θεμα....^%^
επισκευασε το το συντομοτερο χωρις να σε απασχολει και πολυ η εξωτερικη εμφανιση του, και ξανα πετα το διπλα σε καποιον πιο εμπειρο....
HAR28

Δημοσίευση από HAR28 »

xristos έγραψε: μην το πολυ μελετας το θεμα....^%^
επισκευασε το το συντομοτερο χωρις να σε απασχολει και πολυ η εξωτερικη εμφανιση του, και ξανα πετατο διπλα σε καποιον πιο εμπειρο....

Συμφωνώ με τον Χρήστο!! :>):>)
Dimitris08

Θα το κρατήσω για να μου θυμίζει τι έκανα λάθος και θα πάρω ένα άλλο :)
Dimitris08

Οριστε αλλες δυο φωτογραφιες απο το...δημιουργημα μου `M`
Συνημμένα
φωτογραφία (5).jpg
φωτογραφία (5).jpg (92.95 KiB) Προβλήθηκε 50 φορές
φωτογραφία (4).jpg
φωτογραφία (4).jpg (90.19 KiB) Προβλήθηκε 50 φορές
gio75

Δημοσίευση από gio75 »