Νεο on-board Glow driver Ελληνικης Κατασκευης

Lemon

Νεο on-board Glow driver Ελληνικης Κατασκευης

Δημοσίευση από Lemon »

ON-BOARD GLOW DRIVER via THROTTLE STICK POSITION - 100% Ελληνικη κατασκευη απο Κοσμα Λειλετζογλου!!!

Μετά από αρκετή μελέτη του Κοσμα, έχω τη χαρά να σας παρουσιάσω μια συσκευούλα 100% ελληνικής σχεδίασης (και μάλιστα στη Λήμνο) , ανάπτυξης και εφαρμογής. Ένα glow driver που ενημερώνεται από τη θέση του γκαζιού και με ένα ποτενσιόμετρο μπορείτε να επιλέγετε σε ποια θέση του στικ θα ανάβει το μπουζί. Τέρμα τα σβησίματα στο ρελαντί και οι συχνές αλλαγές του μπουζί λόγω παλαιότητας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΑ! είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου (Και η πλακετα) από Κοσμα Λειλετζογλου. Έτσι έχετε το πλεονέκτημα της άμεσης υποστήριξης σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με τη συσκευή.
Για όποιον επιθυμεί να δοκιμασει ένα κοματι μπορει να τηλεφωνισει για παραγγελία.

Ετοιμάζατε μια νέα έκδοση που αντί για ποτενσιόμετρο θα έχει διακόπτη push button.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ απο JOY Modelling store, στο 2254022881 για παραγγελιες! - Κοσμας Λειλετζογλου - Μυρινα Λημνος
Συνημμένα
602128_10200835312233794_902204482_n.jpg
602128_10200835312233794_902204482_n.jpg (38.32 KiB) Προβλήθηκε 143 φορές
sfyris

Απάντηση: Νεο on-board Glow driver Ελληνικης Κατασκευης

Δημοσίευση από sfyris »

Ευχαριστώ Γιώργο, όντως ετοιμάζω νέα έκδοση με push button και άλλα πολλά...αν πάνε καλά τα πράματα _Β_Ο
Lemon

Δημοσίευση από Lemon »

η πλακετα...
Συνημμένα
543702_10200835311953787_737889201_n.jpg
543702_10200835311953787_737889201_n.jpg (103.22 KiB) Προβλήθηκε 143 φορές
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

+(*) Μπραβοοο Κοσμααααα,Δυναμηηη...!!! +(*)

Χρησταρας
sfyris

Δημοσίευση από sfyris »

<:-)>>Και επειδή είμαστε σχεδόν όλοι γνωστοί και φιλαράκια, ζούμε στην Ελλάδα και όχι απρόσωποι πλούσιοι με γραμματείς και μεσάζοντες σε κάποια άλλη χώρα, μπορώ με κάποια συνεννόηση, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου βέβαια, να προσαρμόσω τη συσκευή στις ανάγκες σας όταν αυτές δεν καλύπτονται από τη λειτουργία της συσκευής.
Να ενημερώσω επίσης οτι εχθές ετοίμασα την νέα έκδοση με Push button ΚΑΙ διακόπτη ενεργοποίησης - απενεργοποίησης. Η συσκευή δουλεύει στην pinup πλακέτα, μένει να κατασκευάσω το τυπωμένο και θα έχετε φωτογραφίες.:>)
orck

Δημοσίευση από orck »

Πολυ ωραια πραγματα, καλη δουλεια Κοσμα.
Vasilis V

Δημοσίευση από Vasilis V »

Θέλω ένα!!!!
DeltaMan

Δημοσίευση από DeltaMan »

Κοσμά, ότι λόγια και να πούμε είναι περιττά...

Σε μιά Ελλάδα όπου μερικοί "κλαιγόμαστε" επειδή κλείνουν ξένες φίρμες τις οποίες χρόνια υποστηρίζαμε, οι κινήσεις αυτές είναι παραπάνω απο... Ηρωικές._

Αν και ηλεκτρικός προσωπικά τα τελευταία χρόνια, δέν τολμώ να μήν αναφέρω τα πλεονεκτήματα του καυσίμου και ίσως κάποια μέρα να ξαναεπιστρέψω ή να τα συνδυάσω...

Είναι καιρός να βγούμε "εκεί έξω" και να φωνάξουμε δυνατά πως... ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ !

Σε ευχαριστώ που συνεισφέρεις στο βροντοφώναγμα αυτό και απο 'δώ και πέρα θα ξέρω πιά τί να προτείνω όταν με ρωτάνε για glow driver και οτιδήποτε άλλο ηλεκτρονικό "σκαρφιστείς" εσύ ή άλλοι Έλληνες τα ερχόμενα χρόνια.
sfyris

Δημοσίευση από sfyris »

Γεια σας και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα καλά σας λόγια.:)>)>) Όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλέφωνο του καταστήματος 2254022881 κυρίως απογευματινές ώρες μετά τις 6 έως αργάμιση (κάθομαι μέχρι τις 12 ίσως και παραπάνω στο μαγαζί) για τα περαιτέρω. Θα κανονίσουμε την παραγγελεία ώστε να έχω τη δυνατότητα να κατασκευάσω πολλές πλακέτες μαζί αλλά θα περιμένετε να σας ανακοινώσω την 3η έκδοση να δείτε και φωτογραφίες. Καθυστερώ γιατί θέλω να λύσω κάποια λειτουργικά προβλήματα όπως μικρότερο σε μέγεθος και αντοχή στους κραδασμούς. Κατά τα άλλα λειτουργεί άψογα, στη σχεδίαση του τυπωμένου κάνω δηλαδή βελτιώσεις. Μόλις το δείτε θα σας ενθουσιάσει (εδώ κοντεύω να πάθω πλάκα εγώ :p ). Μόλις ετοιμαστεί, οι παραγγελείες θα αρχίσουν να τρέχουν κανονικά και με σειρά προτεραιότητας. Απόστολε ρίξε καμιά ιδέα για κάτι νέο (και όποιος άλλος θέλει). Και όπως το είπες φίλε μου, πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να φωνάζουμε οτι είμαστε και μεις εδώ. Σιχάθηκα να ακούω σε κάθε μου βήμα κινέζους.
sfyris

Δημοσίευση από sfyris »

Και ναι φιλαράκια μου όπως σας υποσχέθηκα το πρώτο ελληνικό ΨΗΦΙΑΚΟ Glow Driver είναι πλέον πραγματικότητα. Στην νέα έκδοση V3 δεν υπάρχει πια ποτενσιόμετρο, τα πάντα ελέγχονται ψηφιακά με Tact Switches. Επίσης έγινε σημαντική ελλάτωση του μεγέθους σε σχέση με το V2 (όπως βλέπετε στις φωτογραφίες) καθώς επίσης ενσωμάτωσα και έλεγχο ανθρώπινου σφάλματος στον κώδικα του τσιπ ώστε να μην ενεργοποιούνται οι διακόπτες κατά λάθος. Το κύκλωμα το σβήνετε και το ανάβετε κατά προτίμηση αλλά η θέση του στικ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ακόμη κιαι μετά το σβήσιμο. Όσοι μου παρήγγειλαν ή θα παραγγείλουν θα τακτοποιηθούν κανονικά απλά μου προέκυψε επείγον ταξίδι για Λάρισα και από βδομάδα που θα γυρίσω θα αρχίσω την "παραγωγή" +(*)
Συνημμένα
2013-04-18-509.jpg
2013-04-18-509.jpg (88.29 KiB) Προβλήθηκε 143 φορές
2013-04-18-506.jpg
2013-04-18-506.jpg (88.16 KiB) Προβλήθηκε 143 φορές
2013-04-17-503.jpg
2013-04-17-503.jpg (97.7 KiB) Προβλήθηκε 143 φορές
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Καλημέρα
Πολύ ενδιαφέρουσα κατασκευή ! Θα μπορούσες να μας πείς την τιμή πώλησης.
sfyris

Δημοσίευση από sfyris »

Καλησπέρα Άγγελε. Ναι πράγματι τα είπα όλα αλλά παρέλλειψα το σημαντικότερο. Η συσκευή τιμάται 30 ευρώ.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

:/)-και Ελληνική σημαία στο τυπωμένο !!!!
Lemon

Δημοσίευση από Lemon »

Μπραβο Κοσμα! πολυ επαγγελματικη σχεδιαση!
Το κοστος ειναι σε πολυ λογικα πλαισια και εντιμο πιστευω.
Σημασια εχει η προσπαθεια για το ολο προτζεκτ,και καλο ειναι να το υποστηριξουμε ολοι μας!
DeltaMan

Δημοσίευση από DeltaMan »

Η Επανάσταση των Ελληνικών Τυπωμένων Ηλεκτρονικών ξεκίνησε και καλά κρατεί... !

Ιδέα... Χμμμμ... Ελεγκτή Ταχύτητας (Speed Controlller) τριφασικών μοτέρ το επόμενο...

Κοσμά, πές και καμιά λεπτομέρεια τεχνική... παλμούς τάσης στέλνει για να κρατάει πυρακτωμένο το μπουζί?

Τί είναι οι διακόπτες Tact?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά ηλεκτρονικά - Ιδιοκατασκευές - Σκέψεις”