Με τα μάτια του αρχάριου

RedCharly

Απάντηση: Με τα μάτια του αρχάριου

Δημοσίευση από RedCharly »

Αγαπητέ Λευτέρη,

Παρακολουθώ την δημοσίευση σου από εχθες και μου θυμίζει τον εαυτό μου πριν από 2 χρόνια που προσπαθούσα να εξηγήσω, πως πρέπει να ακολουθούμε κανόνες και ειλικρινά δεν γνωρίζω τι έγινε, αλλά και δεν είναι της παρούσης.

Όσο καιρό θα πετάς σε αλάνες και το Ελληνικό επειδή είναι

α) κοντά στα σπίτια πολύ κόσμου
β) είναι σχετικά μακριά από σπίτια (σε σχέση με άλλες αλάνες τουλάχιστον)
γ) είναι μεγάλος χώρος
δ) είναι πολύ κάλο το έδαφος
ε)......

μαζεύει πολύ κόσμο και εφόσον δεν ανήκει σε κανένα σωματείο που να μπορεί να το ελέγξει θα πρέπει όταν πας να πετάξεις να ξέρεις πως μπορεί να συμβούν τα πάντα και δεν θα μπορέσεις να αλλάξεις τίποτα μια που δεν υπάρχει ποινή για όποιον κάνει οτιδήποτε που να μπορεί να προστατέψει τους άλλους άρα

• Πας εκεί με όλη την καλή διάθεση (προτείνω καθημερινές απογεύματα)
  • Παρακολουθείς πρώτα αυτούς που πεταν
  • Αν δεις κάποιον που δεν σου αρέσει φροντίζεις όταν πεταει να είσαι κατω έστω και αν χρειαστεί να κατεβείς στο πρώτο κύκλο
  • Κάνεις όλα τα call out (διάδρομος κλπ) έστω και αν είσαι ο μόνος
  • Φροντίζεις να κρατιέσαι στον κύκλο. Αν κάποιος πεταει ανάποδα προσαρμόζεις τον ΔΙΚΟ σου κύκλο ανάλογα.
  • Δεν πετάς ποτέ πάνω από τους τοξοβόλους και τα σκυλιά της αστυνομίας
Γενικότερα βασίζεσαι στον εαυτό σου και όχι στους άλλους και όταν η Ελλάδα βγει από την κρίση και η νοοτροπία μας αλλάξει τα ξανάλεμε ....

Φιλικά
Σπύρος Δήμας
sav.in

Δημοσίευση από sav.in »

Λυκουργος έγραψε: Με τέτοιες ιδέες και απόψεις τελικά είναι πολύ φυσιολογικό να επικρατούν και τέτοιες ανάλογες συνθήκες πτήσης στους "ελεύθερους" χώρους - αλάνες!

Τί δεν σου άρεσε ???
η αναφορά του λεξικού στην λέξη αλάνα ?
οι γαστρονομικές μου προτιμήσεις ?
Πιθανόν να είσαι από τους ελάχιστους που δεν γνωρίζουν ότι οι περισσότεροι σύλλογοι (προσοχή όχι όλοι) έχουν δημιουργηθεί για να υπογράφουν κάποιοι με την ταμπέλα του προέδρου ακόμη και στα ποιο ασήμαντα
Η ρεαλιστική μου στάση σε πείραξε και όχι η πραγματικότητα
Μάλλον πρέπει να γράψω εγώ .........Με τέτοιες ιδέες και απόψεις τελικά είναι πολύ φυσιολογικό να επικρατούν και τέτοιες ανάλογες συνθήκες πτήσης στους "ελεύθερους" χώρους – αλάνες

Dr Savas inozidis
President and Chief Executive Officer of home
Honorary President ,professor of home economics, oti dilosis ise

Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

@Sav.in
Δεν είναι το θέμα μας τα προεδριλίκια :?<<>Αυτά είναι γνωστά

Κατα την γνώμη μου στο πρόβλημα του Λευτέρη είναι και κάπου αλλού ............
κάποιες φορές ο φόβος και οι ανησυχίες του αρχάριου μπορεί να είναι λίγο υπερβολικοί (Με τα μάτια του αρχάριου)
Ακόμη θυμάμαι τις πρώτες μου ημέρες σε αλάνα Νόμιζα πως όλοι επάνω μου ερχόταν
Φυσικά δεν ειμασταν παρόντες οπότε απλά κάνουμε συζήτηση χωρίς να ρίχνουμε ευθύνες σε κανένα
Νομίζω ακόμη οτι όπως σωστά αναφέρει και ο Σπύρος παραπάνω........... πολλά ξεκινούν σωστά όταν υπάρχει καλή διάθεση και ανοχή στην συμβίωση
Αν δεν μπορείς την πολυκοσμία αρπάς το glider και πιανουμε παρέα τις πλαγιές ..............μέχρι να πλακώσει και εκεί η παρέα:D:D
dgiatr

Δημοσίευση από dgiatr »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: @Sav.in
Δεν είναι το θέμα μας τα προεδριλίκια :?<<>Αυτά είναι γνωστά

Κατα την γνώμη μου στο πρόβλημα του Λευτέρη είναι και κάπου αλλού ............
κάποιες φορές ο φόβος και οι ανησυχίες του αρχάριου μπορεί να είναι λίγο υπερβολικοί (Με τα μάτια του αρχάριου)
Ακόμη θυμάμαι τις πρώτες μου ημέρες σε αλάνα Νόμιζα πως όλοι επάνω μου ερχόταν
Φυσικά δεν ειμασταν παρόντες οπότε απλά κάνουμε συζήτηση χωρίς να ρίχνουμε ευθύνες σε κανένα
Νομίζω ακόμη οτι όπως σωστά αναφέρει και ο Σπύρος παραπάνω........... πολλά ξεκινούν σωστά όταν υπάρχει καλή διάθεση και ανοχή στην συμβίωση
Αν δεν μπορείς την πολυκοσμία αρπάς το glider και πιανουμε παρέα τις πλαγιές ..............μέχρι να πλακώσει και εκεί η παρέα:D:D

Kριτζά θα σε καταγγείλω για "προσηλυτισμό", να τον αφήσεις ήσυχο τον νέο γιατί είναι δικός μας πελάτης....+(*)

πέρα απο την πλάκα....έδω ο κόσμος χάνεται.........

Συνάδελφε εδώ δεν τα έχουμε βρεί σαν έθνος μεταξύ μας σε πιο σοβαρά πράγματα και εσύ "χαλιέσαι" για την αναρχία που υπάρχει στην αλάνα;
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

και όμως και όμως ......ήδη το έχει πάρει το glider*SAR**SAR**SAR*
dgiatr

Δημοσίευση από dgiatr »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: και όμως και όμως ......ήδη το έχει πάρει το glider*SAR**SAR**SAR*
καλά μη χαίρεσαι και στο Ελληνικο πετάνε glider....και με πολυβόλα "αμα λάχει"!
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

sav.in έγραψε: Τί δεν σου άρεσε ???
η αναφορά του λεξικού στην λέξη αλάνα ?
οι γαστρονομικές μου προτιμήσεις ?
Πιθανόν να είσαι από τους ελάχιστους που δεν γνωρίζουν ότι οι περισσότεροι σύλλογοι (προσοχή όχι όλοι) έχουν δημιουργηθεί για να υπογράφουν κάποιοι με την ταμπέλα του προέδρου ακόμη και στα ποιο ασήμαντα
Η ρεαλιστική μου στάση σε πείραξε και όχι η πραγματικότητα
Μάλλον πρέπει να γράψω εγώ .........Με τέτοιες ιδέες και απόψεις τελικά είναι πολύ φυσιολογικό να επικρατούν και τέτοιες ανάλογες συνθήκες πτήσης στους "ελεύθερους" χώρους &#8211; αλάνες

Dr Savas inozidis
President and Chief Executive Officer of home
Honorary President ,professor of home economics, oti dilosis ise

Το μήνυμά σου αποδεικνύει τρανταχτά αυτό που εννοεί ο Λυκούργος και αυτό είναι Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ!!! Απλά πράγματα Dr Savas professor of home economics, oti dilosis ise........

Ο αγαπητός Λυκούργος, (ο οποίος είναι ΤΑΜΙΑΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού ΕΡΜΗΣ) και ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ αερομοντελιστής, σου απάντησε το αυτονόητο. Αυτό που θα έπρεπε να καταλαβαίνεις αλλά δυστυχώς ο εγωϊσμός σου δεν σε αφήνει να κατανοήσεις. Σε πείραξε που έβαλα την ιδιότητά μου ως πρόεδρος της ΠΕΤΜΕ;;; Αυτό γίνεται όταν μιλάει κάποιος κάνοντας χρήση της ιδιότητάς του . Η Πανελλήνια Ένωση τ/κ Μοντελισμού ΕΡΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ απαρτιζόμενο απο ένα απολύτως νόμιμο Δ.Σ..... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΪΜΟΥ λοιπόν η ιδιότητα των μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου. Όταν απάντησα στο μήνυμα του αγαπητού Λευτέρη, ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΗΡΕΤΩ, και ναι τυγχάνει να είμαι και πρόεδρος που λειτουργεί για το συμφέρον της λέσχης μας. (όσο και αν αυτό δεν σου αρέσει, τί να κάνουμε δεν πειράζει...). Επίσης ζήτησα να υπάρξει περισσότερη ΣΑΦΗΝΕΙΑ ώς πρός την καταγγελία του και αυτό δεν το ζήτησα ως ένας απλός αερομοντελιστής, διότι κάθε μέλος του Δ.Σ.-, πρέπει να ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ και να λειτουργεί ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ του Σωματείου το οποίο νομίμως εκπροσωπεί. Τι είναι αυτό λοιπόν που δεν καταλαβαίνεις και που ειρωνεύεσαι κιόλας;;; Μήπως γνωριζόμαστε (δεν νομίζω απ' όσο ξέρω)... ή μήπως το γεγονός οτι η ΠΕΤΜΕ μέσα σε 2 χρόνια λειτουργίας της έφτιαξε Σωματειακό Μοντελοδρόμιο για τα μέλη της;;;; Για να μην ψάχνεις να βρείς την απάντηση θα σου την δώσω αμέσως. Αυτό έγινε με πολύ σκληρή δουλειά απο όλα τα μέλη - και για όλα τα μέλη. Αν εσύ έχεις να μας επιδείξεις κάτι καλύτερο απο αυτό που αναγράφεις ως υπογραφή σου, να το ακούσουμε. Αν όχι τότε θα πρέπει να μάθεις να ζείς και με τους άλλους γύρω σου φίλε μου, και να μην βγάζεις "ξυνίλα" χωρίς λόγο.

Καλό σου βράδυ.
Τρύφωνας
(Ο μοντελιστής αυτή την φορά και όχι ο πρόεδρος).
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

Θόλωσα....
RedCharly

Δημοσίευση από RedCharly »

Κυριοι

Προσωπικα δεν νομιζω πως ο παραπανω διαλογος βοηθαει τον Λευτερη να καταλαβει κατι παραπανω και πιστευω πως καλο θα ηταν να μην συνεχιστει.

Η αλανα (με το κακο της ονομα) καλο ειναι να παραμενει εκει και να μην εισερχεται στα forum.

Σπυρος Δημας
Τρύφωνας

aliios έγραψε:

* Το συγκεκριμένο συμβάν που έγινε αφορμή να σας κουράσω με τις "περίεργες" σκέψεις μου και τις "παράλογες" απαιτήσεις μου, έλαβε χώρα στην αλάνα του Ελληνικού και το ταμπελάκι ανήκε σε "συνάδελφο" που είναι μέλος του ομόνυμου (εξαφανισμένου?) συλλόγου.

Ελευθέριος Ρηγάτος

Ευχαριστώ πολύ Ελευθέριε που αποσαφήνησες με την απάντησή σου τόσο τον χώρο όσο και το "ταμπελάκι". Αν σε φέρει ο δρόμος πρός το Μαραθώνα θα χαρούμε να σε δούμε απο κοντά στην ΠΕΤΜΕ και να σε αναλάβει κάποιος απο τους εκπαιδευτές του Συλλόγου μας για να σε εκπαιδεύσει τάχιστα και με ασφάλεια.

Ως τότε σου εύχομαι,

Καλές και ασφαλείς πτήσεις
Τρύφων Κούστας
Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΕΤΜΕ
sav.in

Δημοσίευση από sav.in »

Τρύφωνας έγραψε: Το μήνυμά σου αποδεικνύει τρανταχτά αυτό που εννοεί ο Λυκούργος και αυτό είναι Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ!!! Απλά πράγματα Dr Savas professor of home economics, oti dilosis ise........

Δεν έκανα καμία αναφορά στον πρόεδρο στον ταμία η στον καθαριστή του συλλόγου σου Έκανα μια γενική και ρεαλιστική παρατήρηση για συλλόγους, ταμπελάκια και το λήμμα αλάνα
Ίσως όμως είσαι και εσύ από τους προέδρους που νομίζουν ότι όλα γυρίζουν γύρω από αυτούς
Ξαναλέω &#8230;..Δεν αναφέρθηκα ούτε και ασχολήθηκα με εσένα και τον σύλλογο σου Αντίθετα μέλος του συλλόγου σου και εσύ κάνατε βιαστικές υποθέσεις και αναφερθήκατε σε εμένα
Φαντάζομαι ότι πολλοί εδώ μέσα έχουν περισσότερους υφιστάμενους η υπαλλήλους από τα μέλη του συλλόγου σου αλλά δεν το κακαρίζουν Αντίθετα δίνουν τα φώτα τους και τις συμβουλές τους χωρίς κομπασμούς
Δεν είχα σκοπό να ενοχλήσω το θέμα αλλά το έκανα διότι έγινε αναφορά στο πρόσωπο μου και έπρεπε να ξεκαθαρίσω την θέση μου
socratesb

Δημοσίευση από socratesb »

sav.in έγραψε: «αλάνα»
είναι τούρκικης προέλευσης και -στα ελληνικά- σημαίνει ανοιχτό χώρο, κυρίως σε πόλεις, που χρησιμοποιείται για παιγνίδι απ' τα παιδιά και... διάφορες δραστηριότητες από τους μεγαλύτερους! Η αλάνα είναι συνδυασμένη με την αίσθηση ελευθερίας, την απουσία περιορισμών και αυτό ουσιαστικά προσδιορίζει και το επίθετο «αλανιάρης» σε κάθε χρήση του...

Νομίζω οτι αυτό τα λέει όλα

ΥΓ Η δική μου άποψη είναι οτι η αλανιάρα τσιπούρα είναι ποιο νόστιμη απο την μαντρωμένη:p
Καλοί οι σύλλογοι αλλά αυτά τα προεδριλίκια και τα ταμπελάκια τους τρώνε στην Ελλάδα

Κύριε sav in,
Στο αρχικό μύνημα σας δεν φαίνεται πουθενά ότι όμως όποιος πάει σε μια αλάνα οφείλει να σέβεται στοιχειωδώς τον διπλανό του. Καλή η έννοια ελευθερία αλλά να της δίνουμε και τη σωστή σημασία.
Ο φίλος Λευτέρης εξέφρασε τον προβληματισμό του σε σχέση με μεμονωμένα άτομα και συμπεριφορές.
Ευτυχώς ακόμα και σε ελεύθερους χώρους πτήσεων βρίσκει κανείς φιλικότατη αντιμετώπιση, συνεννόηση και σεβασμό.
Όσο δε για τους ανθρώπους που αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία να συστήσουν ένα σύλογο συνήθως επωμίζονται με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις με σκοπό να προσφέρουν στα μέλη τους και όχι απλά να να αποκτήσουν ένα τίτλο.
Τρύφωνας

sav.in έγραψε: Δεν έκανα καμία αναφορά στον πρόεδρο στον ταμία η στον καθαριστή του συλλόγου σου Έκανα μια γενική και ρεαλιστική παρατήρηση για συλλόγους, ταμπελάκια και το λήμμα αλάνα
Ίσως όμως είσαι και εσύ από τους προέδρους που νομίζουν ότι όλα γυρίζουν γύρω από αυτούς
Ξαναλέω &#8230;..Δεν αναφέρθηκα ούτε και ασχολήθηκα με εσένα και τον σύλλογο σου Αντίθετα μέλος του συλλόγου σου και εσύ κάνατε βιαστικές υποθέσεις και αναφερθήκατε σε εμένα
Φαντάζομαι ότι πολλοί εδώ μέσα έχουν περισσότερους υφιστάμενους η υπαλλήλους από τα μέλη του συλλόγου σου αλλά δεν το κακαρίζουν Αντίθετα δίνουν τα φώτα τους και τις συμβουλές τους χωρίς κομπασμούς
Δεν είχα σκοπό να ενοχλήσω το θέμα αλλά το έκανα διότι έγινε αναφορά στο πρόσωπο μου και έπρεπε να ξεκαθαρίσω την θέση μου

Ακουσε Σάββα αγόρι μου, που θέλεις να ξεκαθαρίσεις και την θέση σου αλλά που παρ' όλα αυτά εσύ πετάς την "ομίχλη" στον μονόλογό σου.....

Όταν απαντάς μετά απο κάποιο μήνυμα, με το τρόπο που απάντησες, δείχνεις το επίπεδο σου. Με "ομίχλη" ή χωρίς, δεν χρειάζεται να μας μιλήσεις περισσότερο για την απέχθειά σου στους συλλόγους (που μάλλον δεν ξέρεις που "πάνε τα 4" τουλάχιστον για την ΠΕΤΜΕ), κάτσε στην αλανίτσα σου μέχρι να φάς κανένα αεροπλάνο στο κεφάλι και τότε ίσως να καταλάβεις και την αξία της ΠΕΤΜΕ, αλλά ήδη θα είναι αργά για σένα αγοράκι μου.

Μέχρι τότε παίξε με τα παιχνιδάκια σου και με τον εγωϊσμό σου παρέα.
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

sav.in έγραψε: Δεν έκανα καμία αναφορά στον πρόεδρο στον ταμία η στον καθαριστή του συλλόγου σου Έκανα μια γενική και ρεαλιστική παρατήρηση για συλλόγους, ταμπελάκια και το λήμμα αλάνα

Αγαπητέ φίλε Sav, προφανώς εισαι νέος στον χώρο του hobby, και δεν ξέρεις με ποιους ανθρώπους "κουβεντιάζεις". Ο κος Κούστας, τυχαίνει να είναι από τους παλαιότερους μοντελιστές του χώρου, με εθνικές διακρίσεις (οσο αφορα τα πτητικά), επίσημος κριτής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στα scale, και από τους λίγους ανθρώπους που έχουν βοηθήσει τοσο πολύ τον χώρο.
Ακόμα και η ύπαρξη του συλλόγου ΠΕΤΜΕ, ειναι έργο δικό του, και ο λόγος που έγινε, είναι αυτός που εσύ κοροϊδεύεις. Βαρεθηκε να βλέπει ταμπελάκια συλλόγων και ομοσπονδιών που το μόνο που ειχαν - εχουν ειναι μια Τ.Θ. και μια καρέκλα.
Η ΠΕΤΜΕ λοιπόν για να μαθαίνεις έχει περισσότερα μέλη από όσα πιστευεις (και ελπίζεις απ΄οτι φαινεται).
Σε δυο χρόνια απέκτησε ΔΙΚΟ της Μοντελοδρόμιο, και συνεχίζει να βοηθά όσους την πλησιάζουν.

Ο κος Λυκούργος, ειναι και αυτός ενας από τους "γνωστούς" του χώρου, και η αναφορά στα γραφόμενά σου έγινε, όχι για τις γνώσεις σου περί της λέξης "αλανα", αλλά για την αναφορά σου στους "προέδρους-συλλόγους"

Δεν είναι ολοι ετσι. Υπάρχουν και σύλλογοι (ειδικά εκτός αστικών κέντρων) που κάνουν εκπληκτική δουλειά, με τα μοντελοδρόμιά τους, τις παρέες τους και ολα τα ωραία του hobby.
Εαν λοιπόν τους βάζεις όλους σε ενα τσουβάλι δεν φταινε αυτοί που σου απαντούν, αλλά εσύ που γενικέυεις.
Δόξα το θεό επιλογές υπάρχουν. Ακόμα και στις αλάνες. Ελευθερία δεν σημαίνει ασιδοσία και επικινδυνότητα. Αντίθετα, σημαίνει σεβασμός, παρέα, αλληλοβοήθεια, προστασία του αδυνάτου κλπ κλπ.

Καλή σου μέρα όπου και αν πετάς
Γιάννης Γιαννελος
aliios

Δημοσίευση από aliios »

Με την τροπή που έχει πάρει το θέμα, νοιώθω υποχρεωμένος να διευκρινήσω κάποια σημεία.

Το παρόν θέμα δεν έγινε για να "στοχοποιηθεί" κάποιος συγκεκριμένος συνάδελφος (αν ήθελα κάτι τέτοιο θα μπορούσα απλά να δημοσιοποιήσω τα στοιχεία του), αλλά να τονίσει και να αναδείξει μια πολύ συγκεκριμένη νοοτροπία που (κακώς κατα την προσωπική μου άποψη) επικρατεί στους "ελεύθερους" χώρους πτήσης των μοντέλων μας και κυρίως να προσπαθήσει να "ευαισθητοποιήσει" όσους απο τους έμπειρους και παλιούς συναδέλφους έχουν "αποστασιοποιηθεί" απο τον ρόλο του "δασκάλου" - "συμβούλου" ακολουθώντας και αποδεχόμενοι την γενική εικόνα "απάθειας" που έχει επικρατήσει στην κοινωνία μας.

Το παρόν θέμα δεν έγινε για να αποσπάσω λόγια "συμπάθειας" και "κουράγιου". Σαν άτομο πλησιάζω τα 50 και απο τέτοιες καταστάσεις έχω πλέον χορτάσει. Όσο για την απογοήτευση, πόσο πλέον περισσότερο μπορώ να απογοητευτώ, απο τη στιγμή που όλα δίπλα μου καταρέουν ή έχουν καταρεύσει?

Άν όμως, έχουμε μια μικρή ελπίδα κάποια στιγμή να ξεφύγουμε απο τις καταστάσεις που καθημερινά μας πληγώνουν, πρέπει να ξεκινήσουμε διορθώνοντας τα μικρά και καθημερινά που συναντούμε, ξεκινόντας πρώτα απο τον εαυτό μας.

Όταν 30 άτομα δεν μπορούν να συνενοηθούν μεταξύ τους, σεβόμενα το ένα το άλλο σε ένα ελεύθερο χώρο πτήσης, γιατί απαιτούμε σεβασμό απο τους ανώτερους άρχοντες μας? Μας γράφουν στα "παλιά τους παπούτσια" απλά και μόνο επειδή μπορούν να το κάνουν και αυτό επειδή και αυτοί κι εμεις ανοίκουμε σε μια κοινωνία που η ελευθερία και η ασυδοσία έχουν γίνει "ταυτόσημες" έννοιες.

Γι αυτό ακριβώς το λόγο, όταν εγώ ή οποισδήποτε νέος (στον αερομοντελισμό) σαν κι εμένα, "ξεφεύγει" και ενεργεί λανθασμένα, ίσως κάποια "παρότρυνση" ή "διορθώση" απο κάποιον πιό έμπειρο, βοηθήσει στην απόκτηση μιας "πτητικής" κουλτούρας που σε τελική ανάλυση θα είναι προς το συμφέρον του "μικρού" αερομοντελιστικού μας συνόλου.

Τέλος σε καμμία περίπτωση δεν θα ήθελα να προκαλέσω οποιαδήποτε "κοντρα" μεταξύ συλλόγων ή προέδρων συλλόγων και των μελών τους. Εξαλλου η πορεία του κάθε συλλόγου φαίνεται απο τα πεπραγμένα του και όχι απο τα λόγια που "πετούν" δεξια και αριστερά.

Ο αερομοντελισμός είναι κάτι που αγαπάμε, και όταν αγαπάς κάτι θέλεις να το βλέπεις να αναπτύσεται. Ας αναλογιστούμε λοιπόν πόσο βοηθάμε κάτι να αναπτυχθεί, μένοντας σιωπηλοί στο λάθος και προβάλλοντας εγωισμούς και ατομικά συμφέροντα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”