Πτησεις με ανεμοπτερα
Πτησεις με ανεμοπτερα
Είναι η αλήθεια πως η πείρα μου στον μοντελισμό αριθμεί 17 μήνες η δε πτήση μου με ανεμόπτερα λιγότερο από χρόνο αυτές τις μέρες όμως βρέθηκα στην Άνδρο με νότια και πραγματικά θα μου μείνει αξέχαστο.
Ο αέρας από 12 έως 24 Baroni αλλά καθαρός, θαλασσινός, χωρίς εμπόδια που του αλλάζουν την πορεία η δημιουργούν στροβιλισμούς και το αποτέλεσμα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ. Ακόμα και η προσγείωση φαινόταν παιγνιδάκι αφού μια μικρή χερσόνησος πριν το Μπάτσο με πολλά θαμνόβια σου επέτρεπε την κάθετη προσγείωση κάτι που όσο και αν έχω παιδευτεί στην Πεντέλη δεν μου έχει βγει έτσι. Επαναλαμβάνω το κλειδί ο σταθερός αέρας χωρίς παράσιτα.
Μολις πεταγα το Gliderκαι με λιγο downεφευγε για την θαλασσα. Διπλα γλαροι να πεζουν το ίδιο παιχνίδι με εμένα κύκλοι loop, rollκαι όταν κουραζόμουν ένα κύκλο γύρο μου και κόντρα στον αέρα κατεβαινε μόνο του.
Αν λοιπόν βρεθείτε σε τέτοιο μέρος μην το αφήσετε να φύγει. Δεν υπαρχει καλυτερη πτηση από όταν εχεις ωραιο σταυθερο αερα.
Σπυρος
Ο αέρας από 12 έως 24 Baroni αλλά καθαρός, θαλασσινός, χωρίς εμπόδια που του αλλάζουν την πορεία η δημιουργούν στροβιλισμούς και το αποτέλεσμα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ. Ακόμα και η προσγείωση φαινόταν παιγνιδάκι αφού μια μικρή χερσόνησος πριν το Μπάτσο με πολλά θαμνόβια σου επέτρεπε την κάθετη προσγείωση κάτι που όσο και αν έχω παιδευτεί στην Πεντέλη δεν μου έχει βγει έτσι. Επαναλαμβάνω το κλειδί ο σταθερός αέρας χωρίς παράσιτα.
Μολις πεταγα το Gliderκαι με λιγο downεφευγε για την θαλασσα. Διπλα γλαροι να πεζουν το ίδιο παιχνίδι με εμένα κύκλοι loop, rollκαι όταν κουραζόμουν ένα κύκλο γύρο μου και κόντρα στον αέρα κατεβαινε μόνο του.
Αν λοιπόν βρεθείτε σε τέτοιο μέρος μην το αφήσετε να φύγει. Δεν υπαρχει καλυτερη πτηση από όταν εχεις ωραιο σταυθερο αερα.
Σπυρος
-
Απάντηση: Πτησεις με ανεμοπτερα
Η καθαρά δυναμική πτήση, όπως αυτή που περιγράφεις, έχει την ομορφιά της.
Τώρα κατάλαβες γιατί είμαστε εραστές της πτήσεις αυτής. Εγινες και σει άλλος ένας που δεν θα την ξεχάσει με τίποτα αυτή την πτήση. Σου έυχομαι καλές δυναμικές πτήσεις με ομαλές προσγειώσεις και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ φιλαράκι
Αλιθός ο Κύριος. Όπως είπε και ο Μάριος παραπάνω, νά μερικοί απο τους λόγους για τους οποίους Μπορεί κανείς, να αγαπήσει την πλαγιά... +(*)
Νά'σαι καλά oav... μας ταξίδεψες φίλε... :)
Νά'σαι καλά oav... μας ταξίδεψες φίλε... :)
Παρασύρθηκα και εγώ από τα λεγόμενά σας και αν και το πρόγραμμα ήταν να κατεβάσω το καλοκαίρι το μικρό μου (Axn Floater Jet) στη Κρήτη το πήρα τελικά και στις ημέρες του Πάσχα και δεν το μετάνιωσα. Ανακάλυψα μια φοβερή πλαγιά δίπλα στη θάλασσα όπου όμως μετά την προσγείωση εμφανίστηκε ένας παππούς βοσκός ο οποίος λίγο πολύ μου την είπε >:(ότι καταπατώ τα βοσκοτόπια του $no$ και ότι ήμουν τυχερός που δεν ήρθαν τα σκυλιά να με φάνε.......είχε ζέστη και είχαν κατέβει με τα πρόβατα κοντά στη θάλασσα. Μου την χάλασε whttp://www.youtube.com/watch?v=DBAbpE8emPI&context=C4f706a2ADvjVQa1PpcFNZfLBJPT0lW6f1Swhj12prU6xjxD5Z2w4=
Καλησπέρα και απο εμενα .Ζήλεψα με αυτα που είδα και μιας και ο προορισμός μου θα είναι και εμένα νησιώτικος (Κιμωλος) θα ήθελα να μου προτείνετε ως πιο έμπειροι στην ανεμοπορία κάποιο ηλ.μοτοανεμόπερο για την περίπτωσή μου.Τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα αν γίνεται είναι.
α)Να πετάει με όσο το δυνατόν περισσοτερο αέρα (Αιγαιο με μελτέμια)
β)Να είναι ευέλικτο και παιχνιδιάρικο στον αέρα (να κάνει και κανένα ακροβατικούλη!!)
γ)Να έιναι οικονομικό....
δ)Αν πετάει και με 2200 3S τότε δεν θέλω τίποτα άλλο:D
Καποιες επιλογες????
ευχαριστωωωωωω+(*)
α)Να πετάει με όσο το δυνατόν περισσοτερο αέρα (Αιγαιο με μελτέμια)
β)Να είναι ευέλικτο και παιχνιδιάρικο στον αέρα (να κάνει και κανένα ακροβατικούλη!!)
γ)Να έιναι οικονομικό....
δ)Αν πετάει και με 2200 3S τότε δεν θέλω τίποτα άλλο:D
Καποιες επιλογες????
ευχαριστωωωωωω+(*)
-
Να και ένα βιντεάκι από την βόρειο Ελλάδα.
Δυστυχώς είναι από κινητό, γιατί προέκυψε εντελώς απρόσμενα. Πηγαίναμε για το μοντελοδρόμειο της Σκύδρας και βρεθήκαμε στους γύρο λόφους.
Επιφυλάσσομαι για κάτι καλύτερο στο μέλλον.::)
http://www.youtube.com/watch?v=Z9V_JdSHmsQ
Δυστυχώς είναι από κινητό, γιατί προέκυψε εντελώς απρόσμενα. Πηγαίναμε για το μοντελοδρόμειο της Σκύδρας και βρεθήκαμε στους γύρο λόφους.
Επιφυλάσσομαι για κάτι καλύτερο στο μέλλον.::)
http://www.youtube.com/watch?v=Z9V_JdSHmsQ
Ενα βιντεο απο ανεμοπτερικη πτηση με μοτοανεμοπτερο
SPARROW II απο μικροκαμερα στερεωμενη στο καπελο μου
μιας και πεταω μονος
http://www.youtube.com/watch?v=dHvvzz8rBT8
SPARROW II απο μικροκαμερα στερεωμενη στο καπελο μου
μιας και πεταω μονος
http://www.youtube.com/watch?v=dHvvzz8rBT8
-
Εξαιρετικό μοντέλο και από ότι μαθαίνω αποδοτικότερο και ανθεκτικότερο από τα περισσότερα της κατηγορίας του
………και μάλιστα απο Ελληνικό χέρι !!!!
………και μάλιστα απο Ελληνικό χέρι !!!!
Αντωνη σε ευχαριστω, προσπαθω να αποδειξω οτι ο
Ελληνας ειναι καλυτερος απο τον Τσεχο τον Ουγγρο
ακομα και απο τον Ουκρανο οταν τον αφηνουν να κανει
αυτο που ξερει και μπορει
Ελληνας ειναι καλυτερος απο τον Τσεχο τον Ουγγρο
ακομα και απο τον Ουκρανο οταν τον αφηνουν να κανει
αυτο που ξερει και μπορει
Αν κάποιος φίλος ξέρει καμιά καλή πλαγια στη Νάξο, θα ήθελα πολύ να την μάθω. Είναι η γυναίκα μου απο εκέι, παραθερίζω συχνά, και βλέποντας όλα αυτά τα μέρη στα νησιά που έχετε πάει ζηλέυω. Δεν έχω βρεί τίποτα σε ολόκληρο το νησί w
Skynet έγραψε: ↑Αν κάποιος φίλος ξέρει καμιά καλή πλαγια στη Νάξο, θα ήθελα πολύ να την μάθω. Είναι η γυναίκα μου απο εκέι, παραθερίζω συχνά, και βλέποντας όλα αυτά τα μέρη στα νησιά που έχετε πάει ζηλέυω. Δεν έχω βρεί τίποτα σε ολόκληρο το νησί w
...στην Απείρανθο φυσικά ... έχεις θέα όλο το νησί ... έχει και το εστιατόριο 'Ο Λευτέρης' με καλή βαθμολογία στο A-Guide για τα περαιτέρω ... σκέτη απόλαυση...!
η ταν, η, τα πετάν...
nasa έγραψε: ↑...στην Απείρανθο φυσικά ... έχεις θέα όλο το νησί ... έχει και το εστιατόριο 'Ο Λευτέρης' με καλή βαθμολογία στο A-Guide για τα περαιτέρω ... σκέτη απόλαυση...!
Τον Λευτέρη τον ξέρω, η κουζίνα του καταπληκτική, οι παραλίες επίσης καταπληκτικές, όμως πλαγιά για δυναμική πτήση ακόμη δεν έχω βρεί (ούτε και στη Απείρανθο...)
-