Προς αποφυγη και γνωση!!!!!!
Απάντηση: Προς αποφυγη και γνωση!!!!!!
Kαι για μενα.
Πιο πολλη παγωσα οταν εβλεπα να πηγαινω προς το τζιπ χωρις να μπορω να κανω τιποτα παρα το ανεμοπτερο!!
Τα αντικειμενα φτιαχνωνται αλλα η υγιεια ????
Καλες Γιορτες σε ΟΛΟΥΣ/ΕΣ
Η Τρελη!!!!!!
ΜΑΡΙΟΣ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Πιο πολλη παγωσα οταν εβλεπα να πηγαινω προς το τζιπ χωρις να μπορω να κανω τιποτα παρα το ανεμοπτερο!!
Τα αντικειμενα φτιαχνωνται αλλα η υγιεια ????
Καλες Γιορτες σε ΟΛΟΥΣ/ΕΣ
Η Τρελη!!!!!!
ΜΑΡΙΟΣ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Και σε σενα φιλε.
Καλες γιορτες με υγιεια.
Ευχομαι καλυτερες μερες σε ολους, Καλες πτησεις και Καλες προσγειωσεις.
Καλυτερες μερες γιατι δεν το αξιζουμε αυτο που αρχιζουμε να περναμε ολοι μας λογω καποιον Η.....ων που μας κυβερνουν!!!!
Καλες γιορτες με υγιεια.
Ευχομαι καλυτερες μερες σε ολους, Καλες πτησεις και Καλες προσγειωσεις.
Καλυτερες μερες γιατι δεν το αξιζουμε αυτο που αρχιζουμε να περναμε ολοι μας λογω καποιον Η.....ων που μας κυβερνουν!!!!
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑Υπερηφανεια ειναι οπως γνωριζεις να παραδεχεσε τα λαθη σου και να τα αναγνωριζεις!!!!
Πολλοι οι πιλοταραδες αλλα κανεις δεν παραδεχεται τα λαθη του για να γινει καλυτερος!!!
Γι' αυτο τον λογο και μονο εβαλα το βιντεο για να το δουν οι καινουργιοι αλλα και για να μαθαινουν οι παλιοι
Αν ειχα λοιπον την ψωρο υπερηφανεια που νομιζουν μερικοι τοτε δεν θα εβαζα και το βιντεο για να εκθεσω τον εαυτο μου αλλα θα καθομουν στις ''δαφνες'' μου και θα εκθιαζα τον εαυτο μου με τα οσα εχω επιτυχει κανωντας τον εκπεδευτη και τον ''μεγαλο'' σε ολους.
Ευχαριστω πολυ..... Μαρια Αλιφερη!!!
Πραγματικα εβαλα το βιντεο μονο και μονο για να μαθουμε κατι και τιποτε αλλο!!!!
Τελικά είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθείς.
Εκτός εάν παρεξηγείς εύκολα τους άλλους ,ή άν είσαι πάντα βιαστικός και κάνεις λάθη συνέχεια.
Κοίτα ξανά τι έχω γράψει και σκέψου καλύτερα γιατί εξακολουθείς να κάνεις λάθη.
Υπερηφάνεια, δεν σημαίνει αυτό που γράφεις.
Δες στο λεξικό καλύτερα.
Όταν έγραψα για υπερηφάνεια, εννόούσα το πολύ απλό,
τρέχεις, πέφτεις,την πατάς σαν 'απειρος
την γλυτώνεις με λίγες γρατζουνιές και αυτό είναι όλο.
Που πληγώθηκες ;;
Μόνο στην υπερηφάνεια.
Αυτό το τόσοοο απλό εννοούσα και τίποτα παραπάνω.
ΔΕΝ το έχεις ξανακούσει ή διαβάσει;;
Ε, δεν φταίω εγώ.
Δέν φτάνει που σε υποστήριξα για την ζημιά σου, τα ακούω κιόλας.
Με ειρωνέυεσαι κιόλας.
Τί να σου πώ;;;
Καλά μυαλά.............
Αγαπητέ d.corsair
Γνωρίζω απο κοντά τον Μάριο και να είσαι σίγουρος οτι δεν "αρπάζεται", οπότε ας κρατήσουμε τους τόνους χαλαρούς.
Σε όλη την φάση του εγχειρήματος η πιθανότητα επιτυχίας ήταν ελάχιστη και αυτό το ήξερε και ο Μάριος και ο Ανδρέας. Πετάνε και οι δύο αρκετά πολλά χρόνια. Ο χώρος του Μαραθώνα δεν "έφτανε" για να γίνει ρυμούλκα απο ένα φελιζολένιο ηλεκτρικό αεροπλανάκι μικρής μάζας-βάρους. Το όλο πρότζεκτ ήταν απο μόνο του πάρα-πολύ δύσκολο. Το ρυμουλκούμενο αεροπλάνο ήταν υπερβολικά βαρύ και υπερβολικά μεγάλο για να ρυμουλκηθεί απο το φοαμένιο ρυμουλκό. Απλά ο Μάριος είχε φέρει το ανεμόπτερο απο το πρωί και είχε "πρηστεί" στο απόγευμα να το πετάξει. Δυστυχώς εκείνη την ημέρα δεν υπήρχε διαθέσιμο κανένα ρυμουλκό με αποτέλεσμα να αυτοσχεδιάσουν τα παιδιά και δυστυχώς να επιβεβαιωθεί το αρχικό συμπέρασμα όλων των παρευρισκομένων-ακόμα και του Μάριου.
Τέλος καλό όλα καλά.
Καλές πτήσεις
Τρύφωνας
Γνωρίζω απο κοντά τον Μάριο και να είσαι σίγουρος οτι δεν "αρπάζεται", οπότε ας κρατήσουμε τους τόνους χαλαρούς.
Σε όλη την φάση του εγχειρήματος η πιθανότητα επιτυχίας ήταν ελάχιστη και αυτό το ήξερε και ο Μάριος και ο Ανδρέας. Πετάνε και οι δύο αρκετά πολλά χρόνια. Ο χώρος του Μαραθώνα δεν "έφτανε" για να γίνει ρυμούλκα απο ένα φελιζολένιο ηλεκτρικό αεροπλανάκι μικρής μάζας-βάρους. Το όλο πρότζεκτ ήταν απο μόνο του πάρα-πολύ δύσκολο. Το ρυμουλκούμενο αεροπλάνο ήταν υπερβολικά βαρύ και υπερβολικά μεγάλο για να ρυμουλκηθεί απο το φοαμένιο ρυμουλκό. Απλά ο Μάριος είχε φέρει το ανεμόπτερο απο το πρωί και είχε "πρηστεί" στο απόγευμα να το πετάξει. Δυστυχώς εκείνη την ημέρα δεν υπήρχε διαθέσιμο κανένα ρυμουλκό με αποτέλεσμα να αυτοσχεδιάσουν τα παιδιά και δυστυχώς να επιβεβαιωθεί το αρχικό συμπέρασμα όλων των παρευρισκομένων-ακόμα και του Μάριου.
Τέλος καλό όλα καλά.
Καλές πτήσεις
Τρύφωνας
Ετσι ειναι βρε Τρυφωνα.
Αλλωστε δεν με λες χωρις αιτια Μουρλοκομειο!!!!!
Βλεπεις ειμαστε Σχολης ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και προσπαθουμε παντοτε για το ακατορθωτο!!!
Αλλωστε δεν με λες χωρις αιτια Μουρλοκομειο!!!!!
Βλεπεις ειμαστε Σχολης ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και προσπαθουμε παντοτε για το ακατορθωτο!!!
Οχι Overpower μοντέλο της οικογένειας Καζα ? θα τσακωθούμε :P .
Αλλά όταν με το καλό επιστρέψω (έχω χαθεί) θα έρθω με μοντέλο απάντηση :D
Για να σοβαρευτούμε να αναφέρω οτι το foam για να κερδίσει αυτονομία είχε 11/7 από 12/6 που αρχικά φόραγε ισως αν ειχε 12/6 αρα και 500 γρ έχτρα ώση και propeller stail σε μικρότερη ταχύτητα να είχαν πάει καλλίτερα τα πράγματα .
Καλημέρα σε όλους είπα να πω και εγώ τι βλακεία μου
Αλλά όταν με το καλό επιστρέψω (έχω χαθεί) θα έρθω με μοντέλο απάντηση :D
Για να σοβαρευτούμε να αναφέρω οτι το foam για να κερδίσει αυτονομία είχε 11/7 από 12/6 που αρχικά φόραγε ισως αν ειχε 12/6 αρα και 500 γρ έχτρα ώση και propeller stail σε μικρότερη ταχύτητα να είχαν πάει καλλίτερα τα πράγματα .
Καλημέρα σε όλους είπα να πω και εγώ τι βλακεία μου
Παιδια θελω να πω το εξης
Οτι, οτι και να εγινε τοσο ο κατοχος της ρυμουλκας οσο και ο χειριστης που με ρυμουλκησανε εκτος απο την βοηθεια που μου εδωσαν για να ετοιμαστει το μοντελο μου για πτηση ηταν ηρωες γιατι γνωριζαν και εκεινοι παρα πολλη καλα οτι αυτο που καναμε ηταν πολυ δυσκολο και παρατολμο.
Ελπιζω σε λιγες μερες να προσπαθησουμε παλι με επιτυχια αυτη την φορα.
Αυτο που πρεπει να πουμε ειναι οτι πιστευω οτι δεν χρειαζετε ενα ακριβο μοντελο για να γινει μια ρυμουλκα και αυτο θα επιχειρησω να το αποδειξω με την βοηθεια ολων σας.
Οχι πια στα πανακριβα μοντελα.
Ακομα και η ρυμουλκα μπορει να γινει με ενα φθηνο μοντελο!!!!!
Οτι, οτι και να εγινε τοσο ο κατοχος της ρυμουλκας οσο και ο χειριστης που με ρυμουλκησανε εκτος απο την βοηθεια που μου εδωσαν για να ετοιμαστει το μοντελο μου για πτηση ηταν ηρωες γιατι γνωριζαν και εκεινοι παρα πολλη καλα οτι αυτο που καναμε ηταν πολυ δυσκολο και παρατολμο.
Αυτο που πρεπει να πουμε ειναι οτι πιστευω οτι δεν χρειαζετε ενα ακριβο μοντελο για να γινει μια ρυμουλκα και αυτο θα επιχειρησω να το αποδειξω με την βοηθεια ολων σας.
καλή επιτυχία και περιμένουμε νέο βίντεο με επιτυχημένη προσπάθεια.
-
wow απιστευτο videaki κ ouch αλλα τουλαχιστον το τραβηξατε κ απο αυτο το μαθημα μαθαινουμε ολοι μας..
Μάριος Παπαδόπουλος έγραψε: ↑Παιδια θελω να πω το εξης
Αντε με το καλό, και.........καλή προσγείωση και στους 2σας.^hola^
Και προσοχή στα εμπόδια, τα τζίπ κτλ.
Βάλε και μία φωνή να έρθουν πίσω σου οι θεατές._P_P
Και βεβαίως περιμένουμε πανηγυρικό βίντεο όχι θρίλερ Νο2.
θα φωνάξουμε και την Μαρία Αλιφέρη για συμπαράσταση.
Αν έχω πάρει και το παπί θα έρθω να το στρώσω.<,<,<
Καλή επιτυχία λοπόν στο εγχειρημά σας.
Μάριε, ελπίζω μην παρεξηγήσεις πάλι τα λόγια μου+(*)
Οχι, βρε τρελε!!!!!
Αυτο που σου εξηγησα και παραπανω μονο θελω να επαληθευσω, οτι δηλαδη δεν χρειαζονται μοντελα των 3-5000 ευρω για να σηκωσουν ενα μεσο ανεμοπτερο.
Βλεπεις στο λεω αυτο επειδη εχουν δει τα ματια μου τετοιους τυπους και πραγματικα μου σπανε τα νευρα που τους βλεπω και οχι μονο αλλα το παιζουν και πιλοτοι Φ-16 που μονο τα φουλαρια και οι φορμες τους λειπουν!!!!
Αυτο που σου εξηγησα και παραπανω μονο θελω να επαληθευσω, οτι δηλαδη δεν χρειαζονται μοντελα των 3-5000 ευρω για να σηκωσουν ενα μεσο ανεμοπτερο.
Βλεπεις στο λεω αυτο επειδη εχουν δει τα ματια μου τετοιους τυπους και πραγματικα μου σπανε τα νευρα που τους βλεπω και οχι μονο αλλα το παιζουν και πιλοτοι Φ-16 που μονο τα φουλαρια και οι φορμες τους λειπουν!!!!
Να και νεκρανάσταση του μοντέλου από το φιλαράκι μου τον Κώστα
http://www.youtube.com/watch?v=ZAnSKBolGVk
http://www.youtube.com/watch?v=ZAnSKBolGVk