Αγ.Εφραιμ-Μοναστηρι Πεντελης προς Ν.Μακρη

Απάντηση
Aνδρεας Μανδαρακας

Αγ.Εφραιμ-Μοναστηρι Πεντελης προς Ν.Μακρη

Δημοσίευση από Aνδρεας Μανδαρακας »

Σε αλλο φορουμ καποιοι φιλοι μας μοντελιστες βρηκαν μια πλαγια που βλεπει Νεα Μακρη,πετας με 350* -50*,καθαρος αερας απο θαλασσα,θεα και διαβασα αυτο...
(απο Νεα Μακρη ο δρομος που παει Αγιο Εφραιμ, δεν στριβουμε Αγιο εφραιμ ανεβαινουμε προς τα πανω και καποια στιγμη συνανταμε την πρωτη εξοδο αριστερα χωματοδρομο και ολο ευθεια για κανα 10 λεπτο και στο τελος θα βρεθειτε στην τοποθεσια αυτη συντεταγμενες δεν εχω, στην πρωτη ευκαιρια που θα ξαναπαω θα τις βαλω.)
Εχει παει κανεις απο εδω;Και εαν ναι,να μας πει εντυπωσεις.Εγω παντως απο φωτογραφιες-βιντεο που ειδα ,η πλαγια ειναι πολλα υποσχομενη και η εξερευνηση θα γινει.
Aνδρεας Μανδαρακας

Απάντηση: Αγ.Εφραιμ-Μοναστηρι Πεντελης προς Ν.Μακρη

Δημοσίευση από Aνδρεας Μανδαρακας »

Aνδρεας Μανδαρακας έγραψε: Σε αλλο φορουμ καποιοι φιλοι μας μοντελιστες βρηκαν μια πλαγια που βλεπει Νεα Μακρη,πετας με 350* -50*,καθαρος αερας απο θαλασσα,θεα και διαβασα αυτο...
(απο Νεα Μακρη ο δρομος που παει Αγιο Εφραιμ, δεν στριβουμε Αγιο εφραιμ ανεβαινουμε προς τα πανω και καποια στιγμη συνανταμε την πρωτη εξοδο αριστερα χωματοδρομο και ολο ευθεια για κανα 10 λεπτο και στο τελος θα βρεθειτε στην τοποθεσια αυτη συντεταγμενες δεν εχω, στην πρωτη ευκαιρια που θα ξαναπαω θα τις βαλω.)
Εχει παει κανεις απο εδω;Και εαν ναι,να μας πει εντυπωσεις.Εγω παντως απο φωτογραφιες-βιντεο που ειδα ,η πλαγια ειναι πολλα υποσχομενη και η εξερευνηση θα γινει.

Φιλοι....το χει ψαξει κανενας το μερος που ξερει απο Ν.Μακρη.....
Βρηκα ενα βιντεο στο youtube και φαινεται ιδανικο μερος....και απο χωρο προσγειωσης!!@/-=}{{

http://www.youtube.com/watch?v=vZdsqJ625Ig
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Αγ.Εφραιμ-Μοναστηρι Πεντελης προς Ν.Μακρη

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

ποιος ξέρει τον Παρασκευά??
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πεδία Πτήσεων - Μοντελοδρόμια/flight fields”