Κατασκευή μοτοανεμόπτερου με φτερά της "GreekWings"... (ΠΕΠΛΟ)
Απάντηση: Κατασκευή μοτοανεμόπτερου με φτερά της "GreekWings"... (ΠΕΠΛΟ)
Αμάάάάάάν... 'Εχασα επεισόδια να πάρει η ευχή να πάρει... :(
Ζώη, το έκανες Κουκλί φίλε. Δέν έχω κάτι να προσθέσω. Καλά έκανες και με το metal gear servo στο elevator.
Tα 1350 γραμ. μπορεί ίσως να "κατέβουν", αλλά έχεις και αρκετή επιφάνεια και... πλαγιές στο νησί... ;) Άλλωστε έχεις και μεγάλη επιφάνεια... δέν είναι μικρό μοντέλο!
Με το στρογγύλεμα εμπρός και το σπίνερ ομόρφυνε κάργα.
Είμαι περήφανος που συμμετείχα σε αυτό το αεροπλάνο, έστω και στο λιγότερο.
Αυτός είναι ο Ελληνικός αερομοντελισμός με τις αλλαγές, τις διαφορές και την πρωτοτυπία, με αυτά που με κάνουν να στέκομαι ακόμα στο ύψος μου._
Συγχαρητήρια φίλε.
Ζώη, το έκανες Κουκλί φίλε. Δέν έχω κάτι να προσθέσω. Καλά έκανες και με το metal gear servo στο elevator.
Tα 1350 γραμ. μπορεί ίσως να "κατέβουν", αλλά έχεις και αρκετή επιφάνεια και... πλαγιές στο νησί... ;) Άλλωστε έχεις και μεγάλη επιφάνεια... δέν είναι μικρό μοντέλο!
Με το στρογγύλεμα εμπρός και το σπίνερ ομόρφυνε κάργα.
Είμαι περήφανος που συμμετείχα σε αυτό το αεροπλάνο, έστω και στο λιγότερο.
Αυτός είναι ο Ελληνικός αερομοντελισμός με τις αλλαγές, τις διαφορές και την πρωτοτυπία, με αυτά που με κάνουν να στέκομαι ακόμα στο ύψος μου._
Συγχαρητήρια φίλε.
-
Σ'ευχαριστώ πολύ Απόστολε .......... Εσυ ήσουν η αφορμή , με τα φτερά που κόβεις , να ξεκινήσω μια κατασκευή (την πρώτη μου scratch build) ....... οπότε είχες και'συ μεγάλη συμμετοχή στην ολη κατασκευή , αφού τα δικά σου φτερά με ''έβαλαν στην πρίζα'' να ξεκινήσω κάτι τέτοιο ............
Εσυ κόβε φτερά ....... και εμείς εδω είμαστε ............... +(*)
Εσυ κόβε φτερά ....... και εμείς εδω είμαστε ............... +(*)
Είναι πολύ ωραίο !!!!
καλές πτήσεις
καλές πτήσεις
-
miltides έγραψε: ↑Είναι πολύ ωραίο !!!!
καλές πτήσεις
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου .......... Καλές πτήσεις και σε σένα !!!!!!!!
Μπράβο φίλε Ζώη!! Πραγματικά έφτιαξες με πολύ μεράκι αυτό το α/π και σου εύχομαι ολόψυχα Καλές Πτήσεις!!
Περιμένουμε να το απολαύσουμε στους αιθέρες με φόντο την πανέμορφη Λευκάδα...<++><++><++>
Περιμένουμε να το απολαύσουμε στους αιθέρες με φόντο την πανέμορφη Λευκάδα...<++><++><++>
-
Φίλε Σωκράτη .......... σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια !!!!!!!! (2f)
Περιμένω να στρώσει ο καιρός εδω για να κάνω την παρθενική του πτήση .......... και αν ολα πάνε καλά θα έχουμε πολλές καλές φωτό ............... ;;)
Περιμένω να στρώσει ο καιρός εδω για να κάνω την παρθενική του πτήση .......... και αν ολα πάνε καλά θα έχουμε πολλές καλές φωτό ............... ;;)
Καλησπέρα Ζώη...
Πρέπει να έχετε πολύ αέρα στο νησί αυτές τις μέρες έ? Είχαμε καμια πτήση, κανένα Νέο?
:)
Πρέπει να έχετε πολύ αέρα στο νησί αυτές τις μέρες έ? Είχαμε καμια πτήση, κανένα Νέο?
:)
-
Γειά σου Απόστολε ........ Όπως το λες , έχουμε πολύ αέρα και οχι μόνο ......... και βροχές και κρύο , Χειμώνας κανονικός ............ >:(
Ακόμα δεν έχει γίνει πτήση του μοντέλου ......... περιμένω να στρώσει ο καιρός πρώτα .......... w
Ακόμα δεν έχει γίνει πτήση του μοντέλου ......... περιμένω να στρώσει ο καιρός πρώτα .......... w
-
Επιτέλους ο καιρός έστρωσε για τα καλά , ο αέρας έκοψε και άρχισαν οι ζέστες .......... Η στιγμή που περίμενα για να κάνω την παρθενική του μοντέλου ........... :>):>>>
Το μοντέλο πέταξε και πέταξε καλά , αν και λίγο πισώβαρο . Ενω κάτω όταν ζύγισα ήταν μια χαρά , στην πτήση βγήκε πισώβαρο ......... αυτό δεν είναι τίποτα σημαντικό , διορθώνεται αλλάζοντας το CG ....... Επίσης κάτι άλλο που παρουσίασε , ήταν οτι το φτερό είναι λίγο πιο βαρύ δεξιά και το μοντέλο ήθελε τριμάρισμα στα aileron αριστερά για να στρώσει ........ οχι κατι σπουδαίο , προφανώς όταν πέρναγα το φτερό με ατλακόλ και χαρτί , δεξιά θα έβαλα λίγο πιο πολύ κόλλα και βάρυνε απο δεξιά . Αυτό το είχα εντοπίσει όταν ζύγισα το μοντέλο εγκάρσια , αλλά ήθελα να δω πως συμπεριφέρεται στην πτήση και μετά να το διορθώσω ''φυτεύοντας'' λίγο βάρος στο αριστερό φτερό ............
Όταν τριμάρισα το μοντέλο και άρχισε να πλανάρει όπως έπρεπε , μπορώ να πω οτι πετάει απολαυστικά , απροβλημάτιστα και πολύ προβλέψιμα ......... Αυτό που δεν περίμενα καθόλου και με ξάφνιασε , ήταν το ''σφύριγμα'' που βγάζει το φτερό στα περάσματα ............ Μιλάμε για πολύ σφύριγμα και δεν υπερβάλω καθόλου σε αυτό ....... αφού και'γω δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν έκανα το πρώτο πέρασμα ...........
Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα αυτής της κατασκευής και τον τρόπο που πετάει και σφυράει το μοντέλο ............... @P@
Υ.Γ. Δυστυχώς ''η φωτογράφος'' δεν κατάφερε να έρθει στην παρθενική πτήση για να εχω πολύ και καλό φωτογραφικό υλικό ........... Ένας φίλος που είχε έρθει για παρέα , τράβηξε μερικές φωτό με το κινητό , αλλά οι φωτό ήταν μακρινές και τις ζουμάρισα για να φαίνεται το μοντέλο , με αποτέλεσμα να μειωθεί η ποιότητα τους ......... w
Το μοντέλο πέταξε και πέταξε καλά , αν και λίγο πισώβαρο . Ενω κάτω όταν ζύγισα ήταν μια χαρά , στην πτήση βγήκε πισώβαρο ......... αυτό δεν είναι τίποτα σημαντικό , διορθώνεται αλλάζοντας το CG ....... Επίσης κάτι άλλο που παρουσίασε , ήταν οτι το φτερό είναι λίγο πιο βαρύ δεξιά και το μοντέλο ήθελε τριμάρισμα στα aileron αριστερά για να στρώσει ........ οχι κατι σπουδαίο , προφανώς όταν πέρναγα το φτερό με ατλακόλ και χαρτί , δεξιά θα έβαλα λίγο πιο πολύ κόλλα και βάρυνε απο δεξιά . Αυτό το είχα εντοπίσει όταν ζύγισα το μοντέλο εγκάρσια , αλλά ήθελα να δω πως συμπεριφέρεται στην πτήση και μετά να το διορθώσω ''φυτεύοντας'' λίγο βάρος στο αριστερό φτερό ............
Όταν τριμάρισα το μοντέλο και άρχισε να πλανάρει όπως έπρεπε , μπορώ να πω οτι πετάει απολαυστικά , απροβλημάτιστα και πολύ προβλέψιμα ......... Αυτό που δεν περίμενα καθόλου και με ξάφνιασε , ήταν το ''σφύριγμα'' που βγάζει το φτερό στα περάσματα ............ Μιλάμε για πολύ σφύριγμα και δεν υπερβάλω καθόλου σε αυτό ....... αφού και'γω δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν έκανα το πρώτο πέρασμα ...........
Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα αυτής της κατασκευής και τον τρόπο που πετάει και σφυράει το μοντέλο ............... @P@
Υ.Γ. Δυστυχώς ''η φωτογράφος'' δεν κατάφερε να έρθει στην παρθενική πτήση για να εχω πολύ και καλό φωτογραφικό υλικό ........... Ένας φίλος που είχε έρθει για παρέα , τράβηξε μερικές φωτό με το κινητό , αλλά οι φωτό ήταν μακρινές και τις ζουμάρισα για να φαίνεται το μοντέλο , με αποτέλεσμα να μειωθεί η ποιότητα τους ......... w
- Συνημμένα
-
- DSC01065.jpg (85.7 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
-
- DSC01064.jpg (83.26 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
-
- DSC01063.jpg (86.61 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
-
Μερικές ακόμη ..........
- Συνημμένα
-
- DSC01068.jpg (85.58 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
-
- DSC01067.jpg (94.45 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
-
- DSC01066.jpg (91.36 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
-
Αυτός είσαι Ζώη !!!!!!!!
Νομίζω ότι άξιζε ο κόπος και το τρίψιμο
Αυτό είναι το δικό σου μοντέλο και αξίζει να είσαι περήφανος για την πρώτη σου κατασκευή
Έίμαι σίγουρος οτι έμαθες αρκετά για να πάς στο επόμενο
καλές κατασκευές και καλές πτήσεις
ΥΓ δεν δείχνει πισόβαρο
Αυτό είναι το δικό σου μοντέλο και αξίζει να είσαι περήφανος για την πρώτη σου κατασκευή
ΥΓ δεν δείχνει πισόβαρο
-
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑Αυτός είσαι Ζώη !!!!!!!!
ΥΓ δεν δείχνει πισόβαρο
Άξιζε και με το παραπάνω Αντώνη .............
Ήδη εχω ξεκινήσει την επόμενη κατασκευή .......... ^%^ ^%^
Μπορεί να μην δείχνει πισώβαρο , αλλά πήρε τριμάρισμα down .......... Πάντως πλανάρει πάρα πολύ ωραία και ''σφυριχτά'' ...........!@/-=}{{
Υ.Γ. Οι φωτό είναι απο την καινούργια κατασκευή , που ηδη την εχω ξεκινήσει ......... ^%^
- Συνημμένα
-
- DSC01043.jpg (99.87 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
-
- DSC01036.jpg (99.5 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
-
HeliWizard έγραψε: ↑Επιτέλους ο καιρός έστρωσε για τα καλά , ο αέρας έκοψε και άρχισαν οι ζέστες .......... Η στιγμή που περίμενα για να κάνω την παρθενική του μοντέλου ........... :>):>>>
Μπράβο Ζώη!!!!
Συγχαρητήρια για την επιτυχία και καλές πτήσεις να έχεις! Περιμένουμε και τα ωραία βιντεάκια σου, να μας ταξιδέψεις στην Λευκάδα!!!!
- sukhoi.su29
Μπράβο παιδιά ...Δημιουργία...Μπράβο.:)>)>)
-
Γιώργος Μπέλλος έγραψε: ↑Μπράβο Ζώη!!!!
Συγχαρητήρια για την επιτυχία και καλές πτήσεις να έχεις! Περιμένουμε και τα ωραία βιντεάκια σου, να μας ταξιδέψεις στην Λευκάδα!!!!
Γιώργο σ'ευχαριστώ πολύ φίλε !!!!!!! (2f) Καλές πτήσεις και σε σένα .........
Τα βιντεάκια τα εχω παραμελήσει αρκετά ^%^ .......... κάτι θα κάνω όμως στην πορεία του καλοκαιριού ............ +(*)