Γεια σε όλη την παρέα !!!
Γεια σε όλη την παρέα !!!
Γεια σας και από μένα! Είμαι νέος στο ¨άθλημα¨ έχω ένα ηλεκτρικο Glasair και ελπίζω να με φροντισετε... Προσπαθώ να πετάξω στο ελληνικό αλλα προς το παρόν έχει πολύ αέρα οπότε υπομονή.
- sukhoi.su29
Απάντηση: Γεια σε όλη την παρέα !!!
Καλώς ήρθες φίλε Mpegleris στο "petame" και στον κόσμο του Αερομοντελισμού.
Πράγματι ο αέρας έχει "σφίξει" απο προχτές και είναι απαγορευτικός για πτήσεις."Καλή πρόγνωση" έχουμε απο Σαββάτο πρός Κυριακή αλλά ας κρατήσουμε μικρό καλάθάκι καλύτερα.
Σε περίπτωση που μένεις "σχετικά" κοντά , θα μπορούσες να επισκεφτείς το Μοντελοδρόμιο του Ερμή όπου ο Καιρός είναι πιο γαλήνιος η "φροντίδα" αμέριστη και η φιλοξενία ζεστή.
Καλές πτήσεις και καλύτερες προσγειώσεις.
Πράγματι ο αέρας έχει "σφίξει" απο προχτές και είναι απαγορευτικός για πτήσεις."Καλή πρόγνωση" έχουμε απο Σαββάτο πρός Κυριακή αλλά ας κρατήσουμε μικρό καλάθάκι καλύτερα.
Σε περίπτωση που μένεις "σχετικά" κοντά , θα μπορούσες να επισκεφτείς το Μοντελοδρόμιο του Ερμή όπου ο Καιρός είναι πιο γαλήνιος η "φροντίδα" αμέριστη και η φιλοξενία ζεστή.
Καλές πτήσεις και καλύτερες προσγειώσεις.
-
Όταν όλα σταματούν έρχεται η ώρα του ανεμόπτερου..
Όντως μας εχει μας εχει μουρλανει αυτός ο αέρας... Δυστυχώς ο Ερμής μου πέφτει πολύ μακριά. Αλλα έχω ακούσει τα καλύτερα και σίγουρα θα τον επισκεφθώ. Ένα ανεμόπτερο θα ήταν ότι καλύτερο.