Πραγματική γιορτή αυτή τη στιγμή.
Δεκάδες πιλότοι πετούν ήδη προς την Κρήτη και αρκετοί είναι στην αναμονή.
Τη γιορτή συνδιοργάνώνουν η Olympic Airways Virtual και η Aegean Airlines Virtual με πτήση επάνω από τον κρητικό ουρανό, σήμερα 03/04/2008 από την 21:00 τοπική.
Αφετηρία τα αεροδρόμια της Κέρκυρας (LGKR) και της Αθήνας (LGAV), με προορισμό τα τρία αεροδρόμια της Κρήτης: Τα Χανιά (LGSA), το Ηράκλειο (LGIR) και τη Σητεία (LGST).
Ελεγκτές παντού με όλους σχεδόν τους πύργους ανοιχτούς!
Επειδή δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό, σας παραθέτω δυό φωτογραφίες του Navigator.
Και οι δύο αφορούν το "Ελευθέριος Βενιζέλος" (LGAV). η μία κοντινή, η άλλη λίγο πιο μακρυνή.
Προσέξτε τα αεροσκάφη στην αναμονή.
Εικονική Πτητική Γιορτή Πέμπτης 3/04/2008
-
Εικονική Πτητική Γιορτή Πέμπτης 3/04/2008
- Συνημμένα
-
- Nav2.jpg (125.09 KiB) Προβλήθηκε 51 φορές
-
- Nav1.jpg (88.35 KiB) Προβλήθηκε 51 φορές
Απ: Εικονική Πτητική Γιορτή Πέμπτης 3/04/2008
Γιαννη σε καποια στιγμη στο ελληνικο FIR υπηρχαν 72 πτησεις απο Βενιζελο και Κερκυρα προς Κρητη και οχι μονο ελληνες
Αρκετοι ηταν και οι ξενοι που ελαβαν μερος απο διαφορετικους προορισμους
Πιστευω οτι τετοια Events ,καλο θα ηταν και αυτο προσπαθουμε ,να γινονται πιο ταχτικα και στα δυο δυκτια δηλαδη και VATSIM και IVAO.
Φιλικα
Καρυτης Νικος
Αρκετοι ηταν και οι ξενοι που ελαβαν μερος απο διαφορετικους προορισμους
Πιστευω οτι τετοια Events ,καλο θα ηταν και αυτο προσπαθουμε ,να γινονται πιο ταχτικα και στα δυο δυκτια δηλαδη και VATSIM και IVAO.
Φιλικα
Καρυτης Νικος
-
Ήταν ξεχωριστή βραδιά, πραγματικά.
Προσωπικά δεν την απόλαυσα, ήμουν όμως συνδεδεμένος με LGAV TWR (πύργο Ελ. Βενιζέλου) ...για να πάρω μια μυρωδιά που λένε :-**
Πολλή η κίνηση Νίκο. Μέσος όρος αναμονής για να πάρει κανείς εξουσιοδότηση πτήσης ήταν το τέταρτο την ώρα που μπήκα.
(Εσύ δεν ξέρω με τι "μέσα" απογειώθηκες με τη μία! ;) ).
Επειδή υπάρχουν μερικοί φίλοι μοντελιστές που ασχολούνται, θα τους ενημερώνουμε και από το http://www.petame.gr
για τις προσεχείς εκδηλώσεις.
Προσωπικά δεν την απόλαυσα, ήμουν όμως συνδεδεμένος με LGAV TWR (πύργο Ελ. Βενιζέλου) ...για να πάρω μια μυρωδιά που λένε :-**
Πολλή η κίνηση Νίκο. Μέσος όρος αναμονής για να πάρει κανείς εξουσιοδότηση πτήσης ήταν το τέταρτο την ώρα που μπήκα.
(Εσύ δεν ξέρω με τι "μέσα" απογειώθηκες με τη μία! ;) ).
Επειδή υπάρχουν μερικοί φίλοι μοντελιστές που ασχολούνται, θα τους ενημερώνουμε και από το http://www.petame.gr
για τις προσεχείς εκδηλώσεις.
Εφυγα απο Κερκυρα Block out 19,40 zulu και Block In 22,04 zulu δηλαδη 2,24 ωρες για Souda Που τα μεσά ?
Φιλικα
Καρυτης Νικος
Φιλικα
Καρυτης Νικος