sukhoi.su29 έγραψε: ↑Μπράβο παιδιά ...Δημιουργία...Μπράβο.:)>)>)
...................... :>) .....................
sukhoi.su29 έγραψε: ↑Μπράβο παιδιά ...Δημιουργία...Μπράβο.:)>)>)
Mogolos έγραψε: ↑Μπράβο ρε θεριό!!!
Μια μικρή παρατήρηση μόνο. Οταν το φτερό μας σφυρίζει, μπορεί να ειναι ωραίο και εντυποσιακό, αλλα σημαίνει ότι δεν εχουμε σωστό σχήμα στο φτερό ή αεροτομή. Το σφυριγμα προκαλείται από την "βρωμια" του φτερού. Ο σωστός ήχος ειναι βαθύς και οχι σφυριχτός.
Και πάλι μπραβο :>):>)
HeliWizard έγραψε: ↑
Όταν μπορέσω να τραβήξω βιντεάκι και αν πιάσει η κάμερα το ''σφύριγμα'' που βγάζει , τότε θα ήθελα να μου πεις αν ο ήχος είναι βαθύς ή σφυριχτός για να το καταλάβω και'γω καλύτερα ............ Πάντως το σκάφος πετάει πάρα πολύ σταθερά χωρίς ''περίεργη συμπεριφορά'' στην πτήση του .......... Ο ήχος που βγάζει το φτερό , με ξάφνιασε και μένα γιατί δεν το περίμενα οτι θα σφυράει ακόμα και σε χαμηλή ταχύτητα ...... Αν συγκρίνω τον ήχο του φτερού με τα δικά σας μοντέλα που έχω ακούσει απο κοντά στο βουνό , μπορώ να πω οτι είναι σχεδόν ο ίδιος ήχος , απλά (πως να το πω) , πιο δυνατός ακομα και σε χαμηλή ταχύτητα , πιο έντονος ίσως .... :-\ ...... Πάντως όταν ανεβάσω βιντεάκι και ακούσεις τον ήχο που βγάζει , θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου ....... και να ξέρεις οτι πάντα τη μετράω και τη λαμβάνω υπόψή μου .......... +(*)
Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ .......... :)>)>)