ηλεκτρικο σε θερμικο

Απάντηση
kko_r

τη βοηθεια σας

Δημοσίευση από kko_r »

για σας θελω να ρωτησω εχω ενα (E-flite Sukhoi SU-26m 480 ARF)
ηλεκτρικο και θελω να το κανω θερμικο εχετε καμια προταση για κινητηρα
ευχαριστω εκτον.προτερον
Συνημμένα
Sukhoi.jpg
Sukhoi.jpg (7.03 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
μανος

Απάντηση: τη βοηθεια σας

Δημοσίευση από μανος »

φιλε μου καλησπερα,θα σε απογοητευσω αλλα η γνωμη μου ειναι να μην επιχειρησεις μια τετοια αλλαγη διοτι μονο να χασεις εχεις και τιποτα να κερδισεις.σε τετοια μεγεθη αεροπλανων θεωρω οτι το ηλεκτρικο μοτερ ειναι μονοδρομος μιας και με θερμικο κινητηρα θα βαρυνει αρκετα και θα χασει την πτητικη συμπεριφορα που εχει,σκεψου οτι για το σκαφακι σου η eflight προτεινει μοτερακι 87gr,χωρια που θα πρεπει να κανεις και τις απαιτουμενες ενισχυσεις για να αντεχει βαρος και κραδασμους.δικη μου προσωπικη αποψη παντα!
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

χώρια που θα σκορπίσει....
GREECEPILOT

Δημοσίευση από GREECEPILOT »

μανος έγραψε: φιλε μου καλησπερα,θα σε απογοητευσω αλλα η γνωμη μου ειναι να μην επιχειρησεις μια τετοια αλλαγη διοτι μονο να χασεις εχεις και τιποτα να κερδισεις.σε τετοια μεγεθη αεροπλανων θεωρω οτι το ηλεκτρικο μοτερ ειναι μονοδρομος μιας και με θερμικο κινητηρα θα βαρυνει αρκετα και θα χασει την πτητικη συμπεριφορα που εχει,σκεψου οτι για το σκαφακι σου η eflight προτεινει μοτερακι 87gr,χωρια που θα πρεπει να κανεις και τις απαιτουμενες ενισχυσεις για να αντεχει βαρος και κραδασμους.δικη μου προσωπικη αποψη παντα!

Όχι μόνον....θα αλλάξουν όλα μάλλον ως προς την πτήση του μοντέλου...
bladeskiller

Απάντηση: ηλεκτρικο σε θερμικο

Δημοσίευση από bladeskiller »

Δε θα έλεγα ότι συμφέρει σήμερα μια τέτοια μετατροπή, τόσο από άποψη δύναμης όσο και από άποψη κόστους.
Αν, παρόλα αυτά ,σκοπεύεις σοβαρά να κάνεις μια τέτοια μετατροπή, διάβασε εδώ
http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=1821

για να πάρεις μια ιδέα. Σου το ξαναλέω όμως ότι ,άστο καλύτερα.
kko_r

Απάντηση: ηλεκτρικο σε θερμικο

Δημοσίευση από kko_r »

λοιπον μετα απω ωριμου σκεψης πολυ διαβασμα πολλες συζητησης με συναδελφους αερομοντελιστες και τι βοηθεια σας φυσικα αποφασισα να το αφησω ος εχει. και παλι ευχαριστω πολλοι ολους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θερμικά Αεροπλάνα”