Αυτό που λέμε:"το έχει ο τύπος"
Απάντηση: Αυτό που λέμε:"το έχει ο τύπος"
νομίζω ότι είναι από τους καλύτερους που έχω δεί...παραγματικά απίστευτα ακροβατικά σε λίγους πόντους από το γρασίδι!!
- Dell Gatto Grande
-
Απίθανος............
τρελλά G σε κάποιες φάσεις!!!!!!!!!
τρελλά G σε κάποιες φάσεις!!!!!!!!!
αν ακούσετε στο τέλος του video λέει με το μικρόφωνο ο παρουσιαστής της εκδήλωσης ότι είδε στο youtube videos δικά του(του πιτσιρικά) ο πρίγκιπας του Ντουμπάι και τον κάλεσε να πάει εκεί σε μία αεροεκδήλωση...!
είναι πολύ ταλέντο ο τύπος.
είναι πολύ ταλέντο ο τύπος.
- Dell Gatto Grande
ταλέντο??????????:-bb
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει ταλέντο σε αυτό το χόμπι. Την μόνη ΔΙΑΦΟΡΑ την κάνουν τα ΧΡΗΜΑΤΑ και ο ΧΡΟΝΟΣ που ΣΠΑΤΑΛΑΣ
.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει ταλέντο σε αυτό το χόμπι. Την μόνη ΔΙΑΦΟΡΑ την κάνουν τα ΧΡΗΜΑΤΑ και ο ΧΡΟΝΟΣ που ΣΠΑΤΑΛΑΣ
.
-
ωραίο βίντεο.
Μπράβο στον άνθρωπο. Στα δικά μου άπειρα μάτια σε 3D και Pattern, το θέαμα είναι πολύ όμορφο.
Φαντάζομαι ότι έχει αφιερώσει πολύ χρόνο σε αυτό που κάνει.
Μπράβο στον άνθρωπο. Στα δικά μου άπειρα μάτια σε 3D και Pattern, το θέαμα είναι πολύ όμορφο.
Φαντάζομαι ότι έχει αφιερώσει πολύ χρόνο σε αυτό που κάνει.
Dell Gatto Grande έγραψε: ↑ταλέντο??????????:-bb
.
Τά ΄πες όλα!!!
Όλα μα όλα είναι καθαρά θέμα Χρήματος, Χρόνου και Χώρου που διαθέτεις.
Τα 3Χ όπως τα λέω εγώ... ΧΧΧ
Dell Gatto Grande έγραψε: ↑ταλέντο??????????:-bb
.
Δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τους αρχαιότερους πιλότους.:,)
-
Πιστεύω πως αυτόν εβαλαν να κουρέψει το χορτάρι στο μοντελοδρόμιο με το αεροπλάνο του!
Tι λέτε ρε παιδια???
ΔΕΝ υπάρχει ταλέντο???? Ειδικά σε χόμπυ που ειναι συνδεδεμένα με τα μάτια και την αντίδραση του εγγεφάλου στα ερεθίσματα που δέχεται????!!!!
Πάτε καλά????
Φυσικά και υπάρχει ταλέντο. Και όσο το καλλιεργείς τόσο καλύτερα αποτελέσματα έχεις. Αν ήταν έτσι όλοι οι "λεφταδες" θα ήταν "χειρισταράδες" και ολα τα "φτωχαδακια" σπάστες. Κάτι που δεν σημβαίνει φυσικά.
Δεν πα να μου δώσετε εμενα όλα τα λεφτα του κόσμου θα μαθω να πετάω σαν τον Ζαμπο??? (πχ)
Ας σοβαρεφτούμε λιγο παίδες.
ΔΕΝ υπάρχει ταλέντο???? Ειδικά σε χόμπυ που ειναι συνδεδεμένα με τα μάτια και την αντίδραση του εγγεφάλου στα ερεθίσματα που δέχεται????!!!!
Πάτε καλά????
Φυσικά και υπάρχει ταλέντο. Και όσο το καλλιεργείς τόσο καλύτερα αποτελέσματα έχεις. Αν ήταν έτσι όλοι οι "λεφταδες" θα ήταν "χειρισταράδες" και ολα τα "φτωχαδακια" σπάστες. Κάτι που δεν σημβαίνει φυσικά.
Δεν πα να μου δώσετε εμενα όλα τα λεφτα του κόσμου θα μαθω να πετάω σαν τον Ζαμπο??? (πχ)
Ας σοβαρεφτούμε λιγο παίδες.
Συμφωνώ απόλυτα με το Γιάννη.!!!!
Τι κανει το παλικαρι!!!!!!!!
- Dell Gatto Grande
Ναι Γιάννη, με πολύ σωστή προπόνηση ( = χρόνος )
και χρήμα (= σωστός εξοπλισμός ) ,θα πετάς καλύτερα και από τον Ζάμπο.
Στην απορία σου γιατί οι λεφτάδες δεν είναι όλοι καλύτεροι πιλότοι, η απάντηση είναι γιατί αυτό το χόμπι θέλει και τεχνογνωσία κάτι που κάποιοι βαριούνται να την βρούν
Για παράδειγμα στο συγκεκριμένο video χρησιμοποιούνται τουλάχιστον 2 σκάλες expo εν πτήση με την μεγαλύτερη στα +50%
http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=2741
_Β_Ο
.
και χρήμα (= σωστός εξοπλισμός ) ,θα πετάς καλύτερα και από τον Ζάμπο.
Στην απορία σου γιατί οι λεφτάδες δεν είναι όλοι καλύτεροι πιλότοι, η απάντηση είναι γιατί αυτό το χόμπι θέλει και τεχνογνωσία κάτι που κάποιοι βαριούνται να την βρούν
Για παράδειγμα στο συγκεκριμένο video χρησιμοποιούνται τουλάχιστον 2 σκάλες expo εν πτήση με την μεγαλύτερη στα +50%
http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=2741
_Β_Ο
.
-
....καλό είναι να υπάρχει και λίγο ταλέντο πάντως....^%^