CARF Mustang P-51D
Απάντηση: CARF Mustang P-51D
Καθρέπτης το μοντέλο!!!!!!!!
Ισως το ποιο εντυπωσιακό που εχω δεί σε αυτη την κατηγορία
Να ρωτήσω όμως γιατί δεν γνωρίζω απο θερμικά Το μοτέρ ακούγεται σαν να κάνει κοψίματα Είναι απο το βιντεο η έχει κάποιο πρόβλημα
ΥΓ Αν βγεί η αυτόματη εστίαση απο την βιντεοκάμερα νομίζω θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα
Ισως το ποιο εντυπωσιακό που εχω δεί σε αυτη την κατηγορία
Να ρωτήσω όμως γιατί δεν γνωρίζω απο θερμικά Το μοτέρ ακούγεται σαν να κάνει κοψίματα Είναι απο το βιντεο η έχει κάποιο πρόβλημα
ΥΓ Αν βγεί η αυτόματη εστίαση απο την βιντεοκάμερα νομίζω θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα
φίλε sav.in καλημέρα και καλή εβδομάδα.
καταρχήν να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια.
το μοτέρ ακούγεται σαν να κάνει κοψίματα γιατί δουλεύει "πλούσιο" - "μπουκωμένο" επειδή είναι καινούργιο και ακόμα δεν έχει στρώσει. Μετά απο κάποιες πτήσεις θα το κάνω πιο "στεγνο" και αυτό θα διορθωθεί.
ο φίλος Κώστας που τραβάει το video κάνει χειροκίνητο "focus".
το μοντέλο φαίνεται να "χάνεται" κάποιες στιγμές επειδή είναι nickel-chrome και δυσκολεύεται η κάμερα να το "διαβάσει".
καταρχήν να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια.
το μοτέρ ακούγεται σαν να κάνει κοψίματα γιατί δουλεύει "πλούσιο" - "μπουκωμένο" επειδή είναι καινούργιο και ακόμα δεν έχει στρώσει. Μετά απο κάποιες πτήσεις θα το κάνω πιο "στεγνο" και αυτό θα διορθωθεί.
ο φίλος Κώστας που τραβάει το video κάνει χειροκίνητο "focus".
το μοντέλο φαίνεται να "χάνεται" κάποιες στιγμές επειδή είναι nickel-chrome και δυσκολεύεται η κάμερα να το "διαβάσει".
Τελικά μόλις 1,3 κιλα ελεφρύτερο από το δικό μου βγηκε!!!
ΜΙα χαρά
ΜΙα χαρά
A bullet in the sky! Καλοπέταχτο το κόσμημα!πετάει σαν τρένο όπως λέει και ο Γιάννης.
φτού φτού φτού!είναι καμάρι να πετάνε τέτοια μοντέλα στον Ελληνικό ουρανό!Μπράβο Δημήτρη.
φτού φτού φτού!είναι καμάρι να πετάνε τέτοια μοντέλα στον Ελληνικό ουρανό!Μπράβο Δημήτρη.
"A bullet in the sky! Καλοπέταχτο το κόσμημα!πετάει σαν τρένο όπως λέει και ο Γιάννης.
φτού φτού φτού!είναι καμάρι να πετάνε τέτοια μοντέλα στον Ελληνικό ουρανό!Μπράβο Δημήτρη."
σε ευχαριστώ πολύ φίλε Χρήστο!!!καλή επιτυχία και με το δικό σου project!
"Τελικά μόλις 1,3 κιλα ελεφρύτερο από το δικό μου βγηκε!!!
ΜΙα χαρά "
Γιάννη.............!@/-=}{{
φτού φτού φτού!είναι καμάρι να πετάνε τέτοια μοντέλα στον Ελληνικό ουρανό!Μπράβο Δημήτρη."
σε ευχαριστώ πολύ φίλε Χρήστο!!!καλή επιτυχία και με το δικό σου project!
"Τελικά μόλις 1,3 κιλα ελεφρύτερο από το δικό μου βγηκε!!!
ΜΙα χαρά "
Γιάννη.............!@/-=}{{
Αυτό το αεροπλάνο στα 19,5 κιλά πετά σαν πούπουλο και αυτό φαίνεται στα video. Απογειώνεται άμεσα και έρχεται σαν εκπαιδευτικό για προσγείωση. Το συγκεκριμένο και 28 κιλά να φτάσει θα πετά το ίδιο καλά!
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καλούπι και σχεδιασμός της FiberClasssics!
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καλούπι και σχεδιασμός της FiberClasssics!
Μπραβο Κωστα.Να το χαιρεσαι το εργαλειο.Ο δικος μου ο λυκος τον βλεπω να καθυστερει πααααρα πολυ.
-
Να το τελειώσεις Γιώργο για να έχουμε σκυλοκαβγάδες!!!
Χααχαχαχαχαχααα.Αστα.Εχουν στενεψει αρκετα τα οικονομικα!!!Ουτε ντιζα δεν βγαινει να παρω.Που θα παει.Στα 80 μου ισως ειναι ετοιμο!!!! Χαχαχαχαχαχαα