AR7200BX 7CH DSMX Spektrum

Απάντηση
giakman

AR7200BX 7CH DSMX Spektrum

Δημοσίευση από giakman »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟ ΕΝΑ Flybarless Control System Receiver AR7200BX 7CH DSMX Spektrum ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΟ ΣΕ ΕΝΑ TREX 600 ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΙΟΙΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ:Τα κεφαλαία γράμματα: στο internet δηλώνουν δυνατή φωνή! Αποφεύγουμε λοιπόν να «φωνάζουμε», γιατί δεν υπάρχει λόγος. Κανένα μήνυμά μας δε θα φανεί «καλύτερα» με μεγάλα γράμματα. Κεφαλαία ΔΕ χρησιμοποιούμε ούτε σε τίτλους ούτε μηνύματα - βλ. κανόνες φόρουμ http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=905
ant1971

Απάντηση: AR7200BX 7CH DSMX Spektrum

Δημοσίευση από ant1971 »

Μα χριαζεται φιλε μου να σου πει καποιος την γνωμη του για ένα από τα ποιο δημοφιλη και πετυχημενα fbl unit της αγορας?

AR7200 BX είναι το αποτελεσμα της συνεργασιας της Microbeast και της Spectrum

δλδ κλασικο Beastx με ενσωματωμένο δεκτη της Spectrum

Τεραστιο πλεονεκτημα περα από την πληθωρα των πληροφοριων που θα βρεις
και την μεγαλη αξιοπιστια του

είναι και το γεγονος ότι το ρυθμιζεις ακομη και στο μοντελοδρομιο αφου δεν απαιτει pc

Αν μαθεις να το σεταρεις σωστα σιγουρα θα το ευχαριστηθείς

αρνητικο οτι δεν εχει gov αλλα απο την αλλη και ποσα fbl unit εχουν?
kdrak

Δημοσίευση από kdrak »

To χρησιμοποιώ και εγώ σε ένα 450αρι και όντως είναι πάρα πολύ καλό. Μην χρησιμοποιήσεις να μαμά pads για να το κολλήσεις γιατί μπορεί να μην δουλεύουν σωστά οι sensors . Πρέπει να βάλεις καλύτερα ταινία διπλής λεπτή .

Επίσης σε σχέση με το ZYX που πετάω σε άλλο 450 το beastx μου φάνηκε πως έχει αργό cyclic παρόλο που έχω βάλει το cyclic response στο 2ο στάδιο ταχύτητας.
giakman

Δημοσίευση από giakman »

σαs ευχαριστω πολυ! και συγνωμη για τα κεφαλεα γραμματα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τηλεκατεύθυνση - Πομπός - Δέκτης - Servo - accessories & Flight Simulators”