ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟ ΕΝΑ Flybarless Control System Receiver AR7200BX 7CH DSMX Spektrum ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΟ ΣΕ ΕΝΑ TREX 600 ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΙΟΙΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ:Τα κεφαλαία γράμματα: στο internet δηλώνουν δυνατή φωνή! Αποφεύγουμε λοιπόν να «φωνάζουμε», γιατί δεν υπάρχει λόγος. Κανένα μήνυμά μας δε θα φανεί «καλύτερα» με μεγάλα γράμματα. Κεφαλαία ΔΕ χρησιμοποιούμε ούτε σε τίτλους ούτε μηνύματα - βλ. κανόνες φόρουμ http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=905
AR7200BX 7CH DSMX Spektrum
Απάντηση: AR7200BX 7CH DSMX Spektrum
Μα χριαζεται φιλε μου να σου πει καποιος την γνωμη του για ένα από τα ποιο δημοφιλη και πετυχημενα fbl unit της αγορας?
AR7200 BX είναι το αποτελεσμα της συνεργασιας της Microbeast και της Spectrum
δλδ κλασικο Beastx με ενσωματωμένο δεκτη της Spectrum
Τεραστιο πλεονεκτημα περα από την πληθωρα των πληροφοριων που θα βρεις
και την μεγαλη αξιοπιστια του
είναι και το γεγονος ότι το ρυθμιζεις ακομη και στο μοντελοδρομιο αφου δεν απαιτει pc
Αν μαθεις να το σεταρεις σωστα σιγουρα θα το ευχαριστηθείς
αρνητικο οτι δεν εχει gov αλλα απο την αλλη και ποσα fbl unit εχουν?
AR7200 BX είναι το αποτελεσμα της συνεργασιας της Microbeast και της Spectrum
δλδ κλασικο Beastx με ενσωματωμένο δεκτη της Spectrum
Τεραστιο πλεονεκτημα περα από την πληθωρα των πληροφοριων που θα βρεις
και την μεγαλη αξιοπιστια του
είναι και το γεγονος ότι το ρυθμιζεις ακομη και στο μοντελοδρομιο αφου δεν απαιτει pc
Αν μαθεις να το σεταρεις σωστα σιγουρα θα το ευχαριστηθείς
αρνητικο οτι δεν εχει gov αλλα απο την αλλη και ποσα fbl unit εχουν?
To χρησιμοποιώ και εγώ σε ένα 450αρι και όντως είναι πάρα πολύ καλό. Μην χρησιμοποιήσεις να μαμά pads για να το κολλήσεις γιατί μπορεί να μην δουλεύουν σωστά οι sensors . Πρέπει να βάλεις καλύτερα ταινία διπλής λεπτή .
Επίσης σε σχέση με το ZYX που πετάω σε άλλο 450 το beastx μου φάνηκε πως έχει αργό cyclic παρόλο που έχω βάλει το cyclic response στο 2ο στάδιο ταχύτητας.
Επίσης σε σχέση με το ZYX που πετάω σε άλλο 450 το beastx μου φάνηκε πως έχει αργό cyclic παρόλο που έχω βάλει το cyclic response στο 2ο στάδιο ταχύτητας.
σαs ευχαριστω πολυ! και συγνωμη για τα κεφαλεα γραμματα