Κατασκευές για πτέρυγες και PSS ....μόνο για "τρελα γούστα".....
Απάντηση: Κατασκευές για πτέρυγες και PSS ....μόνο για "τρελα γούστα".....
Αν πάλι δεν του αρέσει υπάρχει και ένα με καρό σκακιέρα άσπρο κόκκινο (μικρά τετράγωνα) με κίτρινο στην πάνω μεριά....
Τελευταίο άφησα αυτό που θα κρατήσω εγώ ....... κίτρινο λεμόνι με μαύρες χοντρές ρίγες σε όλο το μήκος της πτέρυγας.....
Τελευταίο άφησα αυτό που θα κρατήσω εγώ ....... κίτρινο λεμόνι με μαύρες χοντρές ρίγες σε όλο το μήκος της πτέρυγας.....
- Συνημμένα
-
- vodoo underview (2).jpg (58.42 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
Τώρα οι πάνω πλευρές στα προσεχώς(δουλεύω τα logo που θα τις στολίσουν) ,μαζί με το PSS aircobra και ένα μεγάλο Fun fly (50cc) που πρέπει να επισκευαστεί κάποια στιγμή μετά από 4 χρόνια που περιμένει....
Αυτά τα ολίγα για σήμερα......
Αυτά τα ολίγα για σήμερα......
- Συνημμένα
-
- bossu wing tip.jpg (76.56 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
- sukhoi.su29
SKORDOS έγραψε: ↑πριν με ρωτήσετε για την hydra να σας πω ότι πρόκειται για ένα μοντέλο εμπνευσμένο από το le fish με προσανατολισμό τα ακροβατικά και το VTPR...
Είναι εξολοκλήρου δικό μου σχέδιο με διαιρούμενα αποσπώμενα φτερά.
Το αρχικό σχέδιο είναι για 2.2 άνοιγμα και αεροτομές sb96. μπορεί να δεχτεί ότι αεροτομή θέλουμε και ότι μέγεθος φτερού επιθυμούμε....
Αυτό μας δίνει τρομερή ευελιξία στην πτήση κάτω από διαφορετικές συνθήκες.
Εάν για παράδειγμα φυσάει παρα πολύ μπορούμε να βάλουμε φτερά με 1.8m άνοιγμα και πιο γρηγορη αεροτομή ...
Βασίλη πολύ ωραίο το σχήμα , πράγματι θυμίζει ψαράκι . Διαβάζοντας και για την ευελιξία που παρέχει στο θέμα του φτερού νομίζω ότι είναι πρωτοπόρο σχέδιο εντυπωσιακότατο και πολύ ενδιαφέρον.
Εχεις αναπτύξει πολύ την θεωρία και την τεχνική και νομίζω πώς πλέον στο thread που άνοιξες εδώ και λίγο καιρό παρακολουθούμε μαθήματα υψηλής τεχνικής .
Με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε πώς έχεις φτιάξει Πρωτοπόρα Σχολή θεωρίας , κατασκευής , αεροδυναμικής και πτήσης των συγκεκριμένων πτερύγων.
Χαιρετισμούς.....
Υ.γ. Fun fly 50cc ??wow
Ωχ τι θεριό θα' ναι τούτο ....??
θεριό στην όψη και στο μέγεθος αλλα γατούλα στην πτήση....εκτος βεβαια και αν αποφασίσεις να τα χώσεις στο μοτέρ.
Εκεί βγάζει νύχια και δείχνει δόντια....Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το SUPER ΒΟSSU σχεδίαση και κατασκευή του πολύ καλού μου φίλου ΒΟΛΑΚΑ Γιώργου από το Ρέθυμνο που μου έκανε την τιμή και μου έδωσε το πρωτότυπο για την παρθενική του πτήση πριν από μερικά χρονια.
Έχει φόρτιση πτέρυγας 50 γραμμάρια ανά τετραγωνική παλάμη και το συνολικό βάρος του είναι 7.5 κιλά
Η άτρακτος είναι εποξειδική ,βαμμένη μέσα στο καλούπι και τα φτερά Balsa κομμένη με laser.
Τα αλουμίνια για τα σκέλη και το wing joiner είναι από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου (παραγγελια από Αμερική)
Δυστυχώς πάνω που είχα αρχίσει να το μαθαίνω είχα μια πολύ άσχημη πτώση από ένα κλείδωμα δεκτη στα fm.
Η άτρακτος επισκευάστηκε αλλα μένει να γίνει εγχείριση στα φτερά
Όσον αφορά τώρα τις υπόλοιπες κατασκευές για να καταλήξω σε αυτό το σημείο είχα μια σειρά αποτυχίες από πειραματισμούς αλλα και από ....τρικλοποδιές και απαξιωτικά σχόλια προς τρίτους , για αυτό που κάνω .
Αυτός ήταν και ο λόγος που είχα σταματήσει για ένα χρονικό διάστημα να ποστάρω σε FORUM.
Όμως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο...αυτό επιδιώκω και χώνομαι με "γιαδουρινο" πείσμα, όλο και πιο βαθιά.
κάποιοι θεωρούν ότι επειδή περνάω πολλές ώρες στο εργαστήριο δεν κάνω μοντελισμό.
Αυτό που πιστεύω εγώ (με πολύ λίγα λόγια) είναι ότι παρόλο που αρκετές κατασκευές (μαζί βεβαια με τα πειράματα) μου κοστίζουν πολύ παραπάνω από ένα κινεζικο μοντέλο η ικανοποίηση , αλλα και οι γνώσεις, είναι πολλαπλάσια των χρημάτων που δαπανώ ,όταν αυτό πετάξει επιτυχώς.....
sukhoi.su29 σε ευχαριστώ για μια ακόμα φορα
Εκεί βγάζει νύχια και δείχνει δόντια....Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το SUPER ΒΟSSU σχεδίαση και κατασκευή του πολύ καλού μου φίλου ΒΟΛΑΚΑ Γιώργου από το Ρέθυμνο που μου έκανε την τιμή και μου έδωσε το πρωτότυπο για την παρθενική του πτήση πριν από μερικά χρονια.
Έχει φόρτιση πτέρυγας 50 γραμμάρια ανά τετραγωνική παλάμη και το συνολικό βάρος του είναι 7.5 κιλά
Η άτρακτος είναι εποξειδική ,βαμμένη μέσα στο καλούπι και τα φτερά Balsa κομμένη με laser.
Τα αλουμίνια για τα σκέλη και το wing joiner είναι από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου (παραγγελια από Αμερική)
Δυστυχώς πάνω που είχα αρχίσει να το μαθαίνω είχα μια πολύ άσχημη πτώση από ένα κλείδωμα δεκτη στα fm.
Η άτρακτος επισκευάστηκε αλλα μένει να γίνει εγχείριση στα φτερά
Όσον αφορά τώρα τις υπόλοιπες κατασκευές για να καταλήξω σε αυτό το σημείο είχα μια σειρά αποτυχίες από πειραματισμούς αλλα και από ....τρικλοποδιές και απαξιωτικά σχόλια προς τρίτους , για αυτό που κάνω .
Αυτός ήταν και ο λόγος που είχα σταματήσει για ένα χρονικό διάστημα να ποστάρω σε FORUM.
Όμως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο...αυτό επιδιώκω και χώνομαι με "γιαδουρινο" πείσμα, όλο και πιο βαθιά.
κάποιοι θεωρούν ότι επειδή περνάω πολλές ώρες στο εργαστήριο δεν κάνω μοντελισμό.
Αυτό που πιστεύω εγώ (με πολύ λίγα λόγια) είναι ότι παρόλο που αρκετές κατασκευές (μαζί βεβαια με τα πειράματα) μου κοστίζουν πολύ παραπάνω από ένα κινεζικο μοντέλο η ικανοποίηση , αλλα και οι γνώσεις, είναι πολλαπλάσια των χρημάτων που δαπανώ ,όταν αυτό πετάξει επιτυχώς.....
sukhoi.su29 σε ευχαριστώ για μια ακόμα φορα
- Συνημμένα
-
- 1455163_546455658757283_1252710830_n.jpg (77.23 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- 1391734_546455448757304_1068276006_n.jpg (86.53 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
...και εκεί που είχα ηρεμήσει να σου τα μπροστά μου......
A ρε πειραματισμός που έχει να πέσει....
A ρε πειραματισμός που έχει να πέσει....
- Συνημμένα
-
- canard wingssss mode (2).jpg (64.75 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- canard wingssss mode (1).jpg (51.45 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- speciallll canard xx.jpg (33.86 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- njewwww plankkkkkk.JPG (36.59 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
Ωπ...πολύ ενδιαφέρουσες πτέρυγες...ιδιως αυτή στην δευτερη φωτογραφια.
Aνδρεας Μανδαρακας έγραψε: ↑Ωπ...πολύ ενδιαφέρουσες πτέρυγες...ιδιως αυτή στην δευτερη φωτογραφια.
Ανδρέα σχεδιαστικά έχω μπλοκάρει...έχω φτιάξει σχεδόν κάθε σχήμα και ψάχνομαι για κάτι διαφορετικό και αυτές οι παραλλαγές τράβηξαν το ενδιαφέρον μου...
ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ
PSS...CANARD...Οτιδήποτε ξεχωρίζει στον αέρα κεντρίζει το ενδιαφέρον μου,διότι στο σύλλογο μας έχουμε πήξει στα ίδια και τα ίδια τώρα τελευταία.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Αν θελει καποιος μια vimpire πως γινεται να την κατασκευασεις ?
Υπαρχει καπου που μπορω να δω τις κατασκευες σου?
Σπυρος
Σπυρος
RedCharly έγραψε: ↑ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Σπυρος
Σπύρο σε ευχαριστώ....
Μοντέλα φτιάχνω μονο για το κέφι μου....Δεν κάνω εμπόριο.
Όταν φτιάχνω τα δικά μου ρωτάω εάν θέλει και κανένας άλλος και φτιάχνω παραπάνω...πάντοτε διαφορετικά μοντέλα (και πάντοτε γρήγορα σε πτήση)
Υπάρχει μια Vampire έτοιμη (με μαύρη άτρακτο και αμονοκοταριστο κάθετο) και ετοιμάζεται μια VOODOO επιπλέον (αυτή με την άσπρο-κόκκινη σκακιέρα και Κίτρινη πάνω πλευρά)...
Τιμές στα 250 και 160 αντίστοιχα....
Όλα τα υπόλοιπα είναι ήδη κλεισμένα....
Ένα Vampire και μια VOODOO θα σταλούν στον Ηρακλή όταν ολοκληρωθεί το τελευταίο....Οποτε πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο θα τα δεις από κοντά.
Αν ανατρέξεις στις σελίδες του thread θα μπορέσεις να δεις πως κατασκευάστηκαν
- sukhoi.su29
Να τα ,τα καινούργια ερευνητικά προγράμματα.
Μ'αρέσει το πρώτο σχέδιο μου θυμίζει SU-37 ^%^^%^ αν και διαισθητικά , μου φαίνεται πως δεν είναι και ότι πιο εύκολο για glider . Μπράβο παιδιά ...καλές επιτυχίες ....δεν κάθεστε στιγμή φρόνιμοι....
Μ'αρέσει το πρώτο σχέδιο μου θυμίζει SU-37 ^%^^%^ αν και διαισθητικά , μου φαίνεται πως δεν είναι και ότι πιο εύκολο για glider . Μπράβο παιδιά ...καλές επιτυχίες ....δεν κάθεστε στιγμή φρόνιμοι....
- Συνημμένα
-
- s37_2092.jpg (20.36 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
#**
- Συνημμένα
-
- il_fullxfull.346302545.jpg (42.86 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
Σημασία έχει να περνάς καλά,και για να ξεκινήσει καλά η μέρα φροντίζουν τα φιλαράκια....
Ευχαριστούμε Μάνο που γλύκανες το ξεκίνημα της μέρας μας +(*)
Ευχαριστούμε Μάνο που γλύκανες το ξεκίνημα της μέρας μας +(*)
- Συνημμένα
-
- cheese cakes (1).jpg (73.65 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- cheese cakes (2).jpg (74.19 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- DSC_0066.jpg (43.67 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
Μέσα στην γλύκα σε έχουν...γιαυτό βγάζεις τέτοιες ..κατασκευές.!!@/-=}{{
hkousoulos έγραψε: ↑Μέσα στην γλύκα σε έχουν...γιαυτό βγάζεις τέτοιες ..κατασκευές.!!@/-=}{{
Έτσι είναι Ηρακλή...
Άλλοι με γλυκαίνουν και άλλοι με πικραίνουν.... !@/-=}{{
Μετά από ένα πλήρες οκτάωρο στο Υπόγειο μονοκοταριστικαν όλα τα VOODOO με εξαίρεση το δικό μου που το μονοκοταρα μόνο από την κάτω πλευρά.....
- Συνημμένα
-
- 1798177_589583627777819_1290403896_n.jpg (69.2 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές