γεια χαρα σε ολους
γεια χαρα σε ολους
Γεια σας κυριες και κυριοι.Αποφασισα να γραφτω στο φορουμ σας,γιατι διαβαζοντας, πριν γραφτω αρκετα ποστ, καταλαβα οτι εχω να κανω με σοβαρους ανθρωπους.Λοιπον απο μικρος μου αρεσε να γινω πιλοτος αλλα οταν συνηδητοποιησα τι χρειαζεται για να κανεις αυτο το επαγγελμα εφυγε απο το μυαλο μου η ιδεα(γιατι ηθελε να εισαι καλος στα μαθηματικα και εγω δεν το ειχα),περασαν τα χρονια και οι καιροι(πολλα δυστυχως)και αποφασισα τωρα να το δω διαφορετικα απο αλλο ποστο σαν χομπυ πλεον,δυστυχως ειναι λιγο ακριβο για τις εποχες που ζουμε,αλλα δεν πειραζει δεν το βαζω κατω.Με συναρπαζουν παρα πολυ τα τετρακοπτερα και ετσι πριν 2 μηνες παραγγειλα ενα φτηνο απο Κινα περιπου 70 με αρκετα ανταλακτικα για αρχη,μου ηρθε μετα απο 15 μερες και κανει πολυ καλα τη δουλεια του,ενθουσιαστηκα σαν μικρο παιδι.Αυτα προς το παρον σαν προλογος,περισσοτερα θα πουμε εν καιρω.Σας ευχαριστω πολυ που με δεχθηκατε στην ομορφη παρεα σας.
-
Απάντηση: γεια χαρα σε ολους
Καλως μας ηρθες και καλες πτησεις με το τετρακοπτερο σου!!!!!
...καλησπέρα Μωϋσή ...καλώς ήλθες στην παρέα του 'petame.gr'... για ότι θέλεις ρώτα...καλή παραμονή...καλό διάβασμα...καλές πτήσεις...!
Φιλικά,
Νίκος
ΥΣ: ...βλέπω μένεις στην Λυκόβρυση (κοντά στον 'κορυφαίο' διαχειριστή του φόρουμ μας...)...μήπως θάπρεπε νά έλθεις κ' καμμιά βόλτα προς το μοντελοδρόμιο του Ερμή στον Μαραθώνα..?
Φιλικά,
Νίκος
ΥΣ: ...βλέπω μένεις στην Λυκόβρυση (κοντά στον 'κορυφαίο' διαχειριστή του φόρουμ μας...)...μήπως θάπρεπε νά έλθεις κ' καμμιά βόλτα προς το μοντελοδρόμιο του Ερμή στον Μαραθώνα..?
η ταν, η, τα πετάν...
-
καλώς τον +(*)
Kαλώς όρισες. Μια ματιά στις φωτό που αναπαριστούν τα δρώμενα στον Ερμή νομίζω πως θα σου δώσει μια μικρή ιδέα της ατμόσφαιρας που επικρατεί. Γιατί την μαγεία την ζεις μόνο από κοντά!
nasa έγραψε: ↑...καλησπέρα Μωϋσή ...καλώς ήλθες στην παρέα του 'petame.gr'... για ότι θέλεις ρώτα...καλή παραμονή...καλό διάβασμα...καλές πτήσεις...!
Φιλικά,
Νίκος
Τι ωρες ποιες μερες και που βρισκεται αυτο το μοντελοδρομιο
...καιρού επιτρέποντος οι συναντήσεις γίνονται απο ~11:00πμ τα Σ/Κ ....
...για οδηγίες δες #261/#262 εδώ http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=6828&page=18
... επίσης μπορείς να συνεννοηθείς με την ΠΕΤΜΕ στο 6947344111... @P@
...για οδηγίες δες #261/#262 εδώ http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=6828&page=18
... επίσης μπορείς να συνεννοηθείς με την ΠΕΤΜΕ στο 6947344111... @P@
η ταν, η, τα πετάν...
Καλώς ήρθες και καλές πτήσεις!!! Κυρίως καλές προσγειώσεις! Και εγώ ήθελα πιλότος αλλά θέμα με γυαλιά και μυωπία αστα...