προβλημα με την καινουργια εκδοση τους!!!
Γινεται κανονικα η αναβαθμιση από τη τεσσερα στην πεντε version αλλα δεν σου δινει ουτε ένα μοντελο για χρηση(σε αρκετους βεβαια τυχερους για καποιο λογο ειναι ολα οκ)
Ενώ όλα τα μοντελα είναι κανονικα στον C / programm files / φάκελος phoenix / φάκελος aircraft τα βλέπεις μέσα ως αρχεία και σου κανουν τζα αλλα μεχρι εκει
Αφου εφαγα μεγαλη φρικη
το γυρισα ξανα στην τεταρτη εκδοση με σπασμενα τα νευρα μου ολο το πρωινό
Γιατι ουτε με επαναφορα συστηματος δεν την γλυτωσα
Ξανα εγκατασταση της 3 που ειχα αρχικα σε dvd και τσουκου τσουκου προσπαθω να την φερω στην τεταρτη φουλ βερσιον που το ειχα με όλα τα μοντελα και τα σκηνικα πτησης ενημερωμενα
φρικηηηηηηηηηη
Επισης στο rcgroups πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα
Το αναφερω μην μου πειτε μετα τιποτα !@/-=}{{
Phoenix rc v 5.0i
Απάντηση: Phoenix rc v 5.0i
Δεν ισχύει για όλους. Η αναβάθμιση έγινε κανονικά και όλα είναι στη θέση τους. Ίσως υπάρχει κάποιο θέμα με το λειτουργικό που μπορεί να έχει κάποιος στo pc του.
-
socratesb έγραψε: ↑Δεν ισχύει για όλους. Η αναβάθμιση έγινε κανονικά και όλα είναι στη θέση τους. Ίσως υπάρχει κάποιο θέμα με το λειτουργικό που μπορεί να έχει κάποιος στo pc του.
εγω εχω windows 7 ultimate 32bita κ εχω το ιδιο προβλημα
Προσωπικα πριν απο καθε βασικη αναβαθμιση κανω ενα αντιγραφο τον φακελο που περιεχει το phoenix σε εναν αλλο.
Επισης υπαρχει και ο φακελος που εχει τις ρυθμισεις του phoenix αλλα αυτη την στιγμη δεν μπορω να πω που ακριβως βρισκεται μιας και το τροφοδοτικο του υπολογιστη μου, που εχω το phoenix, μας αφησε χρονους (πιστευω να ειναι μονο αυτο).
Επισης υπαρχει και ο φακελος που εχει τις ρυθμισεις του phoenix αλλα αυτη την στιγμη δεν μπορω να πω που ακριβως βρισκεται μιας και το τροφοδοτικο του υπολογιστη μου, που εχω το phoenix, μας αφησε χρονους (πιστευω να ειναι μονο αυτο).
εγω παλι δεν μπορουσα να κανω την αναβαθμηση μεχρη που διαβασα οτι πρεπει να την κανεις σαν administrator! μετα ανοιξε ενα παραθυρο για το αν θελω να διατηρηθουν οι ρυθμησεις μου, πατησα ναι και ολα τελεια.
+(*)
+(*)
-
Παιδια καλημερα σας. Ειμαι καινουριος στο site. θελω να μαθω αν ξερει καποιος πως μπορει να δουλεψει το χειριστηριο μου στο phoenix 5. Στο 4 μου δουλευει κανονικα ενω στην εκδοση 5 δεν μου το βρισκει.