ESM FW 190 D9 scale details
Απάντηση: ESM FW 190 D9 scale details
.........................................
- Συνημμένα
-
- 6.JPG (177.1 KiB) Προβλήθηκε 57 φορές
-
- 5.JPG (183.24 KiB) Προβλήθηκε 57 φορές
τώρα μένουν κάτι "ψιλά" με πριτσίνια διαφορετικού τύπου σε διάφορα σημεία της ατράκτου και του φτερού , επίσης πρέπει να μπούν τα μεντεσεδάκια στις θύρες επίσκεψης (δε θα είναι λειτουργικά εκτός απο ένα για διακόπτες, βαλβίδες αέρα κ.α.) καθώς και να ντυθούν τα πηδάλια ailerons, rudder, elevators με stitches.
.............................ασφαλώς το τριήμερο μιας και δεν πετάξαμε δεν πήγε χαμένο!!
- Συνημμένα
-
- 5.JPG (222.95 KiB) Προβλήθηκε 57 φορές
-
- 3.JPG (216.84 KiB) Προβλήθηκε 57 φορές
-
- 1.JPG (251.59 KiB) Προβλήθηκε 57 φορές
το φτερό είναι σχεδόν έτοιμο για βάψιμο, μένουν κάτι ψιλά. Μπήκαν τα retracts και servo σε όλα τα πηδάλια. στα πηδάλια έφτιαξα stitches.επίσης τοποθέτησα και διακοσμητικούς μεντεσέδες στα hatches.
- Συνημμένα
-
- 11.JPG (161.63 KiB) Προβλήθηκε 57 φορές
-
- 8.JPG (195.25 KiB) Προβλήθηκε 57 φορές
-
- 7.JPG (218.91 KiB) Προβλήθηκε 57 φορές
.................................το μοτέρ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα αλλά το ζητούμενο είναι να γυρνάει τουλάχιστον 24χ8 3blade όπως αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες.
- Συνημμένα
-
- 18.JPG (163.58 KiB) Προβλήθηκε 57 φορές
-
- 17.JPG (223.55 KiB) Προβλήθηκε 57 φορές
-
- 14.JPG (218.11 KiB) Προβλήθηκε 57 φορές
-
- 13.JPG (224.71 KiB) Προβλήθηκε 57 φορές
-
Wow! Μπράβο Μήτσο, από ESM μεταμορφώνεται σε SiST!
Τώρα που "το έχεις" με το Fliteskin και τους μεντεσέδες μπορείς να κάνεις τα cowl flaps λειτουργικά!
Τώρα που "το έχεις" με το Fliteskin και τους μεντεσέδες μπορείς να κάνεις τα cowl flaps λειτουργικά!
- sukhoi.su29
Αγαπητέ Δημήτρη ...εκπληκτικό το Fockewulf.
'Εχω πάρα πολύ καιρό να έρθω στο Ελληνικό για να θαυμάσω τα πολεμοπούλια σου ,αλλά παρακολουθώ ανελλειπώς τα τεκταινόμενα μέσω του forum....
Ήθελα και γω να σχολιάσω τη δουλειά με τα πριτσίνια ,αλλά το έχουν κάνει ήδη οι άλλοι φίλοι.....οπότε θα το κάνω έμμεσα.
..........Πιστεύω πως δίκαια , ο αεροπορικός κωδικός σου θα έπρεπε να είναι
Le Comte de Monte-Cristo - (Κόμης Μόντε-Κρίστο) ...
Κάτι σαν δηλαδή ο "Κόκκινος Βαρώνος" ..
Με πολλούς φιλικούς χαιρετισμούς.(2f)
'Εχω πάρα πολύ καιρό να έρθω στο Ελληνικό για να θαυμάσω τα πολεμοπούλια σου ,αλλά παρακολουθώ ανελλειπώς τα τεκταινόμενα μέσω του forum....
Ήθελα και γω να σχολιάσω τη δουλειά με τα πριτσίνια ,αλλά το έχουν κάνει ήδη οι άλλοι φίλοι.....οπότε θα το κάνω έμμεσα.
..........Πιστεύω πως δίκαια , ο αεροπορικός κωδικός σου θα έπρεπε να είναι
Le Comte de Monte-Cristo - (Κόμης Μόντε-Κρίστο) ...
Κάτι σαν δηλαδή ο "Κόκκινος Βαρώνος" ..
Με πολλούς φιλικούς χαιρετισμούς.(2f)
-
..........δεν παίζεσαι Δημητράκη ....δεν παίζεσαι !!!!!
παιδιά ευχαριστώ!....αρχίζει σιγά-σιγά και "αγριεύει"
τώρα ένα qiuz........
μπορείτε να μου πείτε ιδεές για τo πώς θα κάνω πάνω στο canopy του esm στο μπροστινό αλεξινέμιο τα τρία "βαθουλώματα" σε κάθε μεριά που υπάρχουν στο canopy του sist;
http://www.rcuniverse.com/forum/attachment.php?attachmentid=1567446&d=1375565943
τώρα ένα qiuz........
μπορείτε να μου πείτε ιδεές για τo πώς θα κάνω πάνω στο canopy του esm στο μπροστινό αλεξινέμιο τα τρία "βαθουλώματα" σε κάθε μεριά που υπάρχουν στο canopy του sist;
http://www.rcuniverse.com/forum/attachment.php?attachmentid=1567446&d=1375565943
- Συνημμένα
-
- esm canopy.jpg (27.65 KiB) Προβλήθηκε 57 φορές
Φίλε μου πολύ ωραία δουλειά κάνεις, πραγματικά έχω μείνει άφωνος, παρατήρησα το πολύ όμορφο σπίνερ αλλά και τις ρόδες που φοράς στο μοντέλο. Μήπως μπορείς να μου πεις ποιας εταιρείας είναι αλλά και από που τα πήρες? Με ενδιαφέρει γιατί φτιάχνω κι εγώ ένα focke wulf αλλά το ποιο μικρό!
-
A! το πάς μακρυά εσύ
Τί θα έλεγες να κόψεις στο σχήμα που θέλεις και να ξανακολλήσεις λίγο ποιό πίσω
...για κάντο πιο λιανά...Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑A! το πάς μακρυά εσύ
Δημήτρη ,ένας τρόπος είναι να πάρεις μια ταινία από θερμοπλαστικό και να φτιάξεις τα τρία βαθουλώματα όπως τα θέλεις.Ο καλύτερος τρόπος είναι με αντλία κενου η με το πιστολάκι θερμού αέρα. Μετά να ανοίξεις τις τρύπες στο canopy απλές οβάλ και να κολλήσεις την ταινία απο την πίσω ΄πλερά του canopy. Με λίγο γυαλοχαρτάρισμα μετά θα είσαι οκ.
φίλε Χάρη οι τροχοί είναι απο εδώ :http://fighteraces.zzl.org/kits/sist/1_5fw190d9/1_5fw190d9.htmHAR28 έγραψε: ↑Φίλε μου πολύ ωραία δουλειά κάνεις, πραγματικά έχω μείνει άφωνος, παρατήρησα το πολύ όμορφο σπίνερ αλλά και τις ρόδες που φοράς στο μοντέλο. Μήπως μπορείς να μου πεις ποιας εταιρείας είναι αλλά και από που τα πήρες? Με ενδιαφέρει γιατί φτιάχνω κι εγώ ένα focke wulf αλλά το ποιο μικρό!
, βέβαια εγώ τους πήρα μεταχειρισμένους μαζί με τα retracts απο φίλο που είχε το sist fw 190 d9. σχετικά με το spinner το βγάζει ο esm για αυτό το μοντέλο και το πήρα απο τον Γιάννη στο Αιγάλεω http://www.diamond-models.gr/
ankon έγραψε: ↑Δημήτρη ,ένας τρόπος είναι να πάρεις μια ταινία από θερμοπλαστικό και να φτιάξεις τα τρία βαθουλώματα όπως τα θέλεις.Ο καλύτερος τρόπος είναι με αντλία κενου η με το πιστολάκι θερμού αέρα. Μετά να ανοίξεις τις τρύπες στο canopy απλές οβάλ και να κολλήσεις την ταινία απο την πίσω ΄πλερά του canopy. Με λίγο γυαλοχαρτάρισμα μετά θα είσαι οκ.
ok κύριε Άγγελε πολύ έξυπνο!
σε ευχαριστώ!