ESM FW 190 D9 scale details
Απάντηση: ESM FW 190 D9 scale details
Δες και αυτην την φωτο!
- Συνημμένα
-
- FW 190 2014-02-22_222028_60.jpg (111.11 KiB) Προβλήθηκε 48 φορές
δεν ξέρω εάν μπορείς να το κάνεις με θερμότητα. Κολλητήρι σε χαμηλή θερμοκρασία με πανάκι και σιγά σιγά να κάνεις τις καμπύλες που θές
Mogolos έγραψε: ↑δεν ξέρω εάν μπορείς να το κάνεις με θερμότητα. Κολλητήρι σε χαμηλή θερμοκρασία με πανάκι και σιγά σιγά να κάνεις τις καμπύλες που θές
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις ιδέες.
Γιάννη φοβάμαι οτι το κάνοπι στο σημείο αυτό είναι αρκετά λεπτό το πάχος του και δεν θα φτάσει να κάνω τα βαθουλώματα που θέλω, δηλαδή θα γίνει τρύπα.
Σε μια πρώτη απόπειρα που έκανα προσανατολίζομαι σε κάτι μεταξύ αυτού που μου πρότεινε ο Αγγελος και ο Αντώνης (o sosokas:p ), δηλαδή να κάνω τις τρύπες που θέλω με dremel πάνω στο κάνοπι και μετά να δώσω την αίσθηση του "βάθους" ή με κάποια μπαλσούλα απο πίσω που θα την σκάψω ή με κάποιο θερμοπλαστικό.
ankon έγραψε: ↑Δες και αυτην την φωτο!
κύριε Αγγελε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό θέλω να κάνω!!!
μήπως έχεις το link απο αυτό το μοντέλο;, μήπως είναι ESM;, ο τύπος φαίνεται πολύ "νοικοκύρης", μπάς και "ξεκλέψω" και καμιά άλλη ιδέα......!@/-=}{{
Δημητρη το Link το έχω ...και είναι ESM ...είναι απο το RC SCALE BUILDER αλλά πρέπει να γίνεις μέλος με πληρωμή 20 δολλάρια τον χρόνο.Δεν θυμάμαι αν θα σε αφήσει να μπείς για λίγο καιρό ελεύθερα. Πάντος σήμερα δεν δουλεύει ,προσπάθησα το πρωί να μπω,αλλά αυτές τις μέρες κάνουν αναβαθμίσεις. Όταν μπώ θα σου στείλλω στοιχεία.
Το link είναι αυτό
http://www.rcscalebuilder.com/forum/forum_posts.asp?TID=21256&PN=1
στην έβδομη σελίδα
στην έβδομη σελίδα
- sukhoi.su29
Καταπληκτικό forum...
Άγγελε έκανα ένα απλό συνηθισμένο registration , ήρθε mail επιβεβαίωσης ,και
νομίζω πρός το παρόν πάει μια χαρά...
Άγγελε έκανα ένα απλό συνηθισμένο registration , ήρθε mail επιβεβαίωσης ,και
νομίζω πρός το παρόν πάει μια χαρά...
ankon έγραψε: ↑Το link είναι αυτό
ευχαριστώ!!!..αν και το γνωρίζω το rc scale builders, το συγκεκριμένο θέμα με το ESM FW 190 D9 δεν το είχα πάρει χαμπάρι...και μου φαίνεται με μια πρώτη ματιά αρκετά κατατοπιστικό.
ankon έγραψε: ↑Δημητρη το Link το έχω ...και είναι ESM ...είναι απο το RC SCALE BUILDER αλλά πρέπει να γίνεις μέλος με πληρωμή 20 δολλάρια τον χρόνο.Δεν θυμάμαι αν θα σε αφήσει να μπείς για λίγο καιρό ελεύθερα. Πάντος σήμερα δεν δουλεύει ,προσπάθησα το πρωί να μπω,αλλά αυτές τις μέρες κάνουν αναβαθμίσεις. Όταν μπώ θα σου στείλλω στοιχεία.
κε Άγγελε σε αφήνει να γίνεις μέλος απλά δεν μπορείς να απαντάς στα θέματα παρά μόνο να τα παρακολουθείς, παρεμπιπτόντως είναι ένα απ' τα καλύτερα site με φοβερές λεπτομέρειες!
- Συνημμένα
-
- esm canopy.jpg (111.11 KiB) Προβλήθηκε 48 φορές
......δεν βλέπω την ώρα να πειραματιστώ και εγώ!!!!.......κάτσε πρώτα να πάρω τον Γιάννη (diamond models) να καβατζώσω δεύτερο canopyRu@%
Δημήτρη δεν σου το είπα πως το κάνει γιατί μια να σου κάτσει στραβά ..πάει το canopy.Ο τρόπος που σου αναφέρω είναι πιό σίγουρος και δοκίμασε με το σίδερο σε μια θερμοπλαστική ταινία να δείς πως αντιδρά.
Ναί το ξέρω ..είμαι μέλος από το 2009.
HAR28 έγραψε: ↑κε Άγγελε σε αφήνει να γίνεις μέλος απλά δεν μπορείς να απαντάς στα θέματα παρά μόνο να τα παρακολουθείς, παρεμπιπτόντως είναι ένα απ' τα καλύτερα site με φοβερές λεπτομέρειες!
Ναί το ξέρω ..είμαι μέλος από το 2009.
ankon έγραψε: ↑Δημήτρη δεν σου το είπα πως το κάνει γιατί μια να σου κάτσει στραβά ..πάει το canopy.Ο τρόπος που σου αναφέρω είναι πιό σίγουρος και δοκίμασε με το σίδερο σε μια θερμοπλαστική ταινία να δείς πως αντιδρά.
ναι το ξέρω μίλησα και με τον diamond models και μου είπε οτι δεν υπάρχει άλλο canopyw
dgiatr έγραψε: ↑ναι το ξέρω μίλησα και με τον diamond models και μου είπε οτι δεν υπάρχει άλλο canopyw
...υπάρχει όμως εδώ http://www.bigplanes.nl/contents/en-uk/d141.html
..._P_P
η ταν, η, τα πετάν...
-
δοκίμασε το σιγά σιγά και αν γίνει ζημιά αλλάζεις το κομμάτι που χάλασε