Αγορα cameras
Απάντηση: Αγορα cameras
αν ξερεται και κανενα προγραμματακι να κατεβασω για ψιλομονταζ δεν εχω γνωσεις για μπερδεμενα η δυσκολα Πραγματα
ευχαρισστω και παλι
υγ αντρεα πες μας εντυπωσεις και λεπτομερειες απο οτι καταλαβα τωρα εγινες η γινεσαι κατοχος μια τετοιας καμερας Mobius
αν δοκιμασεις και καρτες πεσ μου με πια ειναι συμβατη να παρω και εγω ειμαι ετοιμος να την παραγγειλω
ευχαρισστω και παλι
υγ αντρεα πες μας εντυπωσεις και λεπτομερειες απο οτι καταλαβα τωρα εγινες η γινεσαι κατοχος μια τετοιας καμερας Mobius
αν δοκιμασεις και καρτες πεσ μου με πια ειναι συμβατη να παρω και εγω ειμαι ετοιμος να την παραγγειλω
Το Movie Maker που έρχεται μαζί με τα Windows 7 & 8 είναι αρκετά απροβλημάτιστο για απλά μονταζ.
Μόλις παρέλαβα τη Mobius.
Εξαιρετική ποιότητα εικόνας, επιπέδου σχεδόν GoPro και Βιντεοκάμερων HD 200ευρώ και πάνω.
Τοποθέτησα αυτή τη μνήμη.... (λινκ μαζί με κωδικό προσφοράς)
http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=14030789x8qej57o6kmqr6ea73&o=420032
Βίντεο προσεχώς με τις πτήσεις στον Ερμή....
Μόλις παρέλαβα τη Mobius.
Εξαιρετική ποιότητα εικόνας, επιπέδου σχεδόν GoPro και Βιντεοκάμερων HD 200ευρώ και πάνω.
Τοποθέτησα αυτή τη μνήμη.... (λινκ μαζί με κωδικό προσφοράς)
http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=14030789x8qej57o6kmqr6ea73&o=420032
Βίντεο προσεχώς με τις πτήσεις στον Ερμή....
- Συνημμένα
-
- IMG_20140310_131322.jpg (107.88 KiB) Προβλήθηκε 283 φορές
καλοριζικη ανδρεα παντα ευχαριστες ληψεις αναμενουμε βιντεκια και σχολια σχετικα με την καρτουλα που εβαλες μεσα αν ειναι ολα οκ
μολις την παρηγγειλα και εγω
μολις την παρηγγειλα και εγω
αυτά που βλέπω είναι βύσματα futaba? (τρέλανε μας...)
coolfever έγραψε: ↑αυτά που βλέπω είναι βύσματα futaba? (τρέλανε μας...)
Ναι, JR.
Βγαίνουν τα RCA βύσματα και μένουν τα JR για σύνδεση σε πομπό FPV.
καλή φάση!
-
kotsak έγραψε: ↑τι ενοεις παραμετροποιησιμη μεσω προγραμματος στον υπολογιστη καθως και απο android smartphone!!! δινει και συντακι μαζι για εγκατασταση και με ποιο προγραμμα κανεις επεξεργασια μετα ?
ευχαριστω πολυ
Μπορεις να αλλαξεις πολλες ρυθμισεις της καμερας μεσα απο προγραμμα που εγκαθιστας στο pc
http://mobius-actioncam.com/softwareuser-guide/
ή απο application σε android smartphone!
https://play.google.com/store/apps/details?id=therau2000.amcamobiusac
Προσοχη!!! Χρειαζεται smartphone με android 4.0 και πανω!!!!
Κι εγω για επεξεργασια του βιντεο χρησιμοποιω το Movie Maker των Windows.
ανδρεα η καμερα που παρελαβες ειναι με λογισμικο τελευταια εκδοση το v1.7
ειναι συμβατη με την καρτα ? ολα ok ?
ρωτησα και απαντησε ..........If you purchased the camera from us, it would have been v1.13.
Currently I believe there are some issues with v1.17 with certain memory
cards.
ρωτησα και απαντησε ..........If you purchased the camera from us, it would have been v1.13.
cards.
kotsak έγραψε: ↑ανδρεα η καμερα που παρελαβες ειναι με λογισμικο τελευταια εκδοση το v1.7
cards.
Η τελευταία έκδοση είναι το v1.17.
H δική μου ήρθε με το v1.17 φορεμένο.
Προφανώς αναφερότανε σε παλαιότερες αγορές.
Με την καρτούλα Samsung 16Gb Class 6 δουλεύει τέλεια.
Το επίσημο νήμα υποστήριξης της Mobius είναι εδώ.....
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1904559
Υπάρχει με κόκκινα γράμματα το πιο κάτω....
Class 4 memory cards from popular manufacturers provide the best compatibility with this camera and are recommended. Class 6 and Class 10 cards, at best, do NOTHING to improve the camera's video and cost more, and at worst, they may not work properly! ALL MEMORY CARDS should be formatted using the camera's internal formatting routine for best compatibility!
αντρεα ευχαριστημενος με την καμερα ? δεν ανεβασες κανενα βιντεακι Ερχεται και η δικη μου σε λιγες μερες
kotsak έγραψε: ↑αντρεα ευχαριστημενος με την καμερα ? δεν ανεβασες κανενα βιντεακι Ερχεται και η δικη μου σε λιγες μερες
Ναι εξαιρετική.
Να ένα βιντεο από τον ΕΡΜΗ το περασμένο ΣΚ.
Μου φαίνεται όμως ότι η επεξεργασία με το Movie Maker χαλάει λίγο την ανάλυση. Το αμοντάριστο .mov αρχείο είναι ξυράφι....
http://www.youtube.com/watch?v=6MXxJWeula8
Καμιά πρόταση για απλό πρόγραμμα μονταρίσματος που να μην πειράζει ανάλυση κανείς;
γραφει πολυ ομορφα θα υπαρχει κανενα καλυτερο προγραμματακι για μονταζ περιμενω και εγω προτασεις σχετικα την δευτερα την παραλαμβανω και εγω
ισως ο φιλος ο Κολοτουμπας η ο μιχαλης εχουν προγραματακι_Β_Ο
ισως ο φιλος ο Κολοτουμπας η ο μιχαλης εχουν προγραματακι_Β_Ο
-
Να ξέρεις ότι στο youtube τα video συμπιέζονται αρκετά για να παίξουν Live οπότε και για αυτό δεν φαίνονται καλά. To Viemo.com είναι πολύ καλύτερο σε αυτόν τον τομέα.
Από editor εγώ δουλεύω το adobe premiere αλλά είναι αρκετά δύσκολο για πρώτο editor
Το avs video editor θα σου πρότεινα για αρχή. Δεν ξέρω κάποιο άλλο.
Και το pinnacle που το έχει δουλευει ενας φίλος είναι πολύ καλό .
Τα αρχεία να τα κάνεις export σαν H.264/MPEG και μπόλικα bitrare 15-25
Επίσης αν τραβάς ntsc 30fps. Το τελικό αρχείο που θα κάνεις expot φρόντισε είναι και αυτό ntsc 30fps
Από editor εγώ δουλεύω το adobe premiere αλλά είναι αρκετά δύσκολο για πρώτο editor
Το avs video editor θα σου πρότεινα για αρχή. Δεν ξέρω κάποιο άλλο.
Και το pinnacle που το έχει δουλευει ενας φίλος είναι πολύ καλό .
Τα αρχεία να τα κάνεις export σαν H.264/MPEG και μπόλικα bitrare 15-25
Επίσης αν τραβάς ntsc 30fps. Το τελικό αρχείο που θα κάνεις expot φρόντισε είναι και αυτό ntsc 30fps