καλησπερα,οπως λεει και ο τιτλος με μπερδεψανε βραδιατικα:-? και χρειαζομαι την βοηθεια σας μιας και ερχεται σ/κ@P@.
λοιπον σε ενα pusher θερμικο θελησα να αλλαξω ελικα μιας και ηταν ταλαιπωρημενη,σημερα παρελαβα απο εξωτερικο δυο apc 10*7 p(pusher),παω να την αλλαξω και ...κατι δεν παει καλα,ειναι αναποδη?δεν ειναι pusher?και ομως ειναι το γραφει.την συγκρινω με μια αλλη κανονικη και οντως διαφερει και ετσι εχω ΤΡΕΙΣ διαφορετικες*SAR*.ο μονος τροπος για να ταιριαξει η καινουρια ειναι να την βαλω τουμπα(,φωτο 2) οπως κανω με μια ηλεκτρικη πτερυγουλα γιατι ομως ετσι???πια η γνωμη σας?φωτο
η πρωτη ελικα η παλια
η δευτερη η καινουρια
η τριτη μια κανονικη ασχετη
ελικοσπαζοκεφαλια
ελικοσπαζοκεφαλια
- Συνημμένα
-
- 1394740890555.jpg (51.54 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
- 1394740917505.jpg (52.02 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
Απάντηση: ελικοσπαζοκεφαλια
μπαινω λοιπον στο καταστημα να δω την παραγγελια μου και οντως αυτες που μου στειλανε ειναι αναποδα για καποιο λογο απο αυτες που εχουν στο site τουςhttp://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LX1500&P=7
,δειτε το λινκ,κουλο...θα εχω θεμα πιστευετε να την βαλω αναποδα(γυρισμα μπρος-πισω) οπως η φωτο δυο επανω?ευχαριστω
,δειτε το λινκ,κουλο...θα εχω θεμα πιστευετε να την βαλω αναποδα(γυρισμα μπρος-πισω) οπως η φωτο δυο επανω?ευχαριστω
- Συνημμένα
-
- lapcq0107.jpg (13.56 KiB) Προβλήθηκε 66 φορές
-
Δεν είναι η μοναδική περίπτωση. Και κάτι MS τρίφυλλες pusher, που έχω χρησιμοποιήσει σε διπλάνο αντίκα, έτσι έμπαιναν. Ανάποδα.
Βάλε την πάνω και δεν θα έχεις θέμα.
bladeskiller έγραψε: ↑Δεν είναι η μοναδική περίπτωση. Και κάτι MS τρίφυλλες pusher, που έχω χρησιμοποιήσει σε διπλάνο αντίκα, έτσι έμπαιναν. Ανάποδα.
ο.κ. ευχαριστω πολυ!