ESM FW 190 D9 scale details
-
Απάντηση: ESM FW 190 D9 scale details
Δοκίμασέ το, και αν δεν πετύχει μην ανησυχείς - σου αγοράζω όλο το μοντέλο και πάιρνεις εσύ καινούργιο
(ΥΓ: πρόσεξε τι θα απαντήσεις γιατί έχω μια μηχανή σε μια αποθήκη στην Nevada που ταιριάζει στο μοντέλο σου!)
(ΥΓ: πρόσεξε τι θα απαντήσεις γιατί έχω μια μηχανή σε μια αποθήκη στην Nevada που ταιριάζει στο μοντέλο σου!)
δεν έχω κατασκευαστική εμπειρία αλλά εγώ θα έκοβα μία λουρίδα απο κουτάκι αναψυκτικού στην οποία κατόπιν θα σφυριλατούσα το σχήμα που θέλω και με αυτή θα αντικαταστούσα το δοκάρι του canopy
πολύ ωρα'ία δουλειά κάνεις φίλε!!!!!!!!
miltides έγραψε: ↑δεν έχω κατασκευαστική εμπειρία αλλά εγώ θα έκοβα μία λουρίδα απο κουτάκι αναψυκτικού στην οποία κατόπιν θα σφυριλατούσα το σχήμα που θέλω και με αυτή θα αντικαταστούσα το δοκάρι του canopy
φίλε miltides σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
είναι πολυ καλή η ιδέα σου γιατί μπορεί να σφυριλατηθεί εύκολα και εφόσον κολληθεί το αλουμίνιο απο το κουτάκι πίσω απο το canopy τότε αποκτα αντοχή. για να μην κόψω όμως ολόκληρω το δοκάρι, σκέφτομαι οτι θα ήταν καλύτερο να κάνω πρώτα τις τρύπες με dremel πάνω στο δοκάρι του canopy και μετά να προσθέσω απο πίσω το κομματι με το αλουμίνιο.
.........συνέχεια με sliding canopy και cockpit απο την εταιρία inzpan.
- Συνημμένα
-
- 3.JPG (203.93 KiB) Προβλήθηκε 60 φορές
-
- 2.JPG (211.97 KiB) Προβλήθηκε 60 φορές
-
- 1.JPG (196.45 KiB) Προβλήθηκε 60 φορές
o πιλότος είναι δανεικός απο το φίλο Νίκο, είναι πρώτο πράμα!!......με 18.000 αρθρώσεις >F< αλλά εγώ βλέπω να αγοράζω τον πιο φτηνό σαν κι αυτό που
έβαλα στο mustang
έβαλα στο mustang
- Συνημμένα
-
- 7.JPG (252.21 KiB) Προβλήθηκε 60 φορές
-
- 6.JPG (227.13 KiB) Προβλήθηκε 60 φορές
-
- 4.JPG (163.1 KiB) Προβλήθηκε 60 φορές
.................................
- Συνημμένα
-
- 14.JPG (190.05 KiB) Προβλήθηκε 60 φορές
-
- 11.JPG (209.48 KiB) Προβλήθηκε 60 φορές
Φοβερο εχει γινει το μοντελο σου. Πολυ ρεαλιστικο!!!!!!
-
Μήτσο, εχεις ξεφύγει ... :>)
Red έγραψε: ↑Φοβερο εχει γινει το μοντελο σου. Πολυ ρεαλιστικο!!!!!!
σε ευχαριστώ φίλε red όμως και η δική σου προσπάθεια είναι αξιόλογη!
τι έγινε το πέταξες το εργαλείο;
Σε ευχαριστω. ειχα καποια προβληματα με το set up αλλα σημερα ληθηκε και ειμαι ετοιμος. Οποτε μαλλον το Σαββατοκυριακο θα εχουμε νεα απο τα βαπτισια!!!
-
Μπραβω γειτωνα, εχω παθει πλακα....
- sukhoi.su29
Δημήτρη εύγε , φοβερό το cockpit ..V:))..... και το μοντέλο και τα πριτσίνωμα....
Νομίζω πάντως ....ότι έχουμε τελευταίως μια ταχεία ανάπτυξη των Αεροπορικών δυνάμεων του Άξονα που τείνει να εξισορροπήσει την υπεροπλία που διέθεταν οι συμμαχικές δυνάμεις των Hellcat , Mig-3 , P 40 , P 47 , F4F κλπ κλπ της MarVal , γεγονός που αναπότρεπτα μας οδηγεί στην Μ.Α.Α. (Μεγάλη Αεροπορική Αναμέτρηση )....
H-:RRo:o/......^%^
Νομίζω πάντως ....ότι έχουμε τελευταίως μια ταχεία ανάπτυξη των Αεροπορικών δυνάμεων του Άξονα που τείνει να εξισορροπήσει την υπεροπλία που διέθεταν οι συμμαχικές δυνάμεις των Hellcat , Mig-3 , P 40 , P 47 , F4F κλπ κλπ της MarVal , γεγονός που αναπότρεπτα μας οδηγεί στην Μ.Α.Α. (Μεγάλη Αεροπορική Αναμέτρηση )....
φίλε sukhoi όπως πολύ σωστά παρατήρησες το luft-elliniko-waffe έχει τον τελευταίο καιρό υπεροπλία σε αεροπλάνα του άξονα όποτε άμα σκάσει κάνα "Αμερικανάκι" θα του "ξηγηθούμε" ανάλογα.~b~sukhoi.su29 έγραψε: ↑Δημήτρη εύγε , φοβερό το cockpit ..V:))..... και το μοντέλο και τα πριτσίνωμα....
flaperon35 έγραψε: ↑Μπραβω γειτωνα, εχω παθει πλακα....
ευχαριστώ γείτονα ...αλλά ποιός απ' όλους;
-
Ενα στενο πιο κατο απο σενα. Μητσος.