Mcpx v2 πρώτη 3d πτήση!!!

Απάντηση
iannis

Mcpx v2 πρώτη 3d πτήση!!!

Δημοσίευση από iannis »

Γεια σε όλους σας. Απλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας οτι σήμερα μόλις έκανα το πρώτο μου flight inverted και είμαι παρά μα παρά πολύ χαρούμενος!!!παιδια ειναι φοβερό το συναίσθημα!!!ευχομαι να πανε όλα καλα και στο μέλλον.
socratesb

Απάντηση: Mcpx v2 πρώτη 3d πτήση!!!

Δημοσίευση από socratesb »

To mcpx είναι πολύ καλό training επικόπτερο. Ειδικά εάν πετάς πάνω από παχιά χόρτα είναι ότι πιο ασφαλές για το ε/π γιατί οι πτώσεις είναι όσο πιο ανώδυνες γίνεται και η πιθανότητα ζημιάς ελάχιστη, άρα μετά το λάθος το στήνεις όρθιο και συνεχίζεις την εκμάθηση.
Βάλε πρόγραμμα ασκήσεων στην εκπαίδευσή σου και όταν θα πάρεις μεγάλο ε/π θα είσαι έτοιμος.
Καλές Πτήσεις
McThemis

Δημοσίευση από McThemis »

Μπράβο για το πρώτο σου inverted flight, να θυμάσαι ότι αν κατάφερες κάτι τέτοιο με το Blade Mcpx V2...το οποίο θέλει παληκαριά για να σταθεί inverted...τότε με οποιοδήποτε άλλο ελικόπτερο θα σου φανεί παιχνδάκι...Σου το υπογράφω...

Να τονίσω και εγώ ότι η συμβουλή του socratesb είναι πάρα πολύ σωστή και ισχύει 100 %...Ιδιαίτερα αν πας να το πετάξεις πάνω από στάχυα...ή ότι άλλο ψηλό και μαλακό χόρτο βρείς...

Να προσθέσω ακόμη ότι το Blade mcpx, με την ανοχή που έχει στις πτώσεις σε γρασίδι, μπορεί να σε εκπαιδεύσει να προλαβαίνεις να "χτυπήσεις" το Throttle Hold, λίγο πριν βρείς χόρτο...κάτι που σε όλα τα ελικόπτερα περιορίζει την λυπητερή σημαντικά!!!

Καλή συνέχεια...καλές πτήσεις...
iannis

Δημοσίευση από iannis »

Ευχαριστώ πολυ!!!Ήδη εξασκούμαι καθημερινά και με sim ο καιρός θα δείξει.
iannis

Δημοσίευση από iannis »

Αυτό ισχύει που λέτε και οι δύο σας. Αυτός ο ΄''δαίμονας'' όντως αντέχει πάρα πολύ στις πτώσεις!!!Βέβαια αρκεί να ξέρεις να πέφτεις κιόλας.χεχε...
iannis

Δημοσίευση από iannis »

Μετά τα πρώτα μου flip σήμερα έγινε και το πρώτο roll. Παιδιά ειναι φοβερό συναίσθημα. Μελλοντικά θα ανεβάσω βίντεο. Καλές πτήσεις σε όλους!!!
mathsdim

Δημοσίευση από mathsdim »

μπραβο καλες πτησεις :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “3D Ελικόπτερα”