Το μοντελοδρόμιο ΕΡΜΗΣ του συλλόγου ΠΕΤΜΕ
-
Άφησα για το τέλος μία φώτο που λέει πολλά .....
(Επρεπε να έχω ευρυγώνιο για να πάρω και τα υπόλοιπα μοντέλα που υπήρχαν εκείνη την στιγμή στο στέγαστρο)
Αυτά ήταν μια μικρή γεύση από τα μοντέλα που πέταξαν σήμερα στον Ερμή
Ολες οι πτήσεις έγιναν με τάξη χωρίς απρόοπτα Το μοντελοδρόμιο έδειξε ότι μπορεί να διαχειριστεί πολλές πτήσεις χωρίς προβλήματα
(Επρεπε να έχω ευρυγώνιο για να πάρω και τα υπόλοιπα μοντέλα που υπήρχαν εκείνη την στιγμή στο στέγαστρο)
Αυτά ήταν μια μικρή γεύση από τα μοντέλα που πέταξαν σήμερα στον Ερμή
Ολες οι πτήσεις έγιναν με τάξη χωρίς απρόοπτα Το μοντελοδρόμιο έδειξε ότι μπορεί να διαχειριστεί πολλές πτήσεις χωρίς προβλήματα
- Συνημμένα
-
- DSC00117.JPG (342.84 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές
- sukhoi.su29
Απάντηση: Το μοντελοδρόμιο ΕΡΜΗΣ του συλλόγου ΠΕΤΜΕ
Σ Ο Κ ....και Δ Ε Ο Σ....
-
Πολύ όμορφα παίδες, προσωπικά πέρασα jet.
Να και Μήτσος με το Spit...
- Συνημμένα
-
- IMG_4155.JPG (359.72 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές
- sukhoi.su29
Χμμμ.....έγινε ειδική μεταχείριση και εκκαθάριση διαδρόμου για να έρθει ο Μήτσος....!@/-=}{{!@/-=}{{
Από προσωπική εμπειρία,οι μουσαφιρέοι έχουν πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση στον Ερμή.Μασάζ στα δάκτυλα,ταχύτατες επισκευές στα pitts,και πολλά άλλα...!@/-=}{{
-
οι διαπλατύνσεις του χώρου γύρω από τον διάδρομο έχουν δώσει πολύ μεγάλα περιθώρια στην περίπτωση λανθασμένης προσέγγισης Κάποια βουνά υλικού που βλέπουμε τριγύρω θα κάνουν ακόμη ποιο άπλετο τον χώρο μόλις ολοκληρωθούν τα χωματουργικά
Οπότε μοντέλα σαν του Δημήτρη η του Γιάννη θα κάνουν την βόλτα τους με περίσσια άνεση
Οπότε μοντέλα σαν του Δημήτρη η του Γιάννη θα κάνουν την βόλτα τους με περίσσια άνεση
.....η καρδούλα μου το ξέρει....!!!!wΑντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑οι διαπλατύνσεις του χώρου γύρω από τον διάδρομο έχουν δώσει πολύ μεγάλα περιθώρια στην περίπτωση λανθασμένης προσέγγισης Κάποια βουνά υλικού που βλέπουμε τριγύρω θα κάνουν ακόμη ποιο άπλετο τον χώρο μόλις ολοκληρωθούν τα χωματουργικά
Ρε χρόνια εχω να δώ τέτοιο χαμόγελο στην φάτσα σου
άσε τα ψόφια :p
άσε τα ψόφια :p
coolfever έγραψε: ↑Από προσωπική εμπειρία,οι μουσαφιρέοι έχουν πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση στον Ερμή.Μασάζ στα δάκτυλα,ταχύτατες επισκευές στα pitts,και πολλά άλλα...!@/-=}{{
Ο Μητσάρας δεν είναι " μουσαφιρέος", είναι κανονικό μέλος της ΠΕΤΜΕ. Κάτσε να δεις τώρα που θα πιάσουν οι ζέστες πόσο πιο συχνά θα έρχεται στην εξοχή...
dgiatr έγραψε: ↑.....η καρδούλα μου το ξέρει....!!!!w
Αγαπητε Δημητρη
Δεν νομιζω να ειχες προβλημα καθολη την πτηση του γιγαντιου σπιτφαιρ σου. Τα 30 μετρα πλατος μαζι με τον διαδρομο και 240 μετρα μηκος συνολο νομιζω οτι ειναι παραπανω απο ικανοποιητικα για να προσγειωθει ενα αερομοντελο με εναν μετριο χειριστη στα κοντρολς ποσο μαλλον για εσενα που εισαι βετερανος. *SAR*
- sukhoi.su29
dgiatr έγραψε: ↑.....η καρδούλα μου το ξέρει....!!!!w
Ασ' τα αυτά.......και να ετοιμάζεις τις τρίφυλλες για τον υπόλοιπο στόλο των πολεμόπουλων........σε περιμένει κόσμος για να δεί αερομαχίες.#**^%^
Το ανεμούριο δείχνει το δρόμο προς τις ασφαλείς πτήσεις και η θέα προς ήρεμία και χαλαρωση.
- Συνημμένα
-
- Marathon airfeild.JPG (109.91 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές
Και μιας και ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο...
...30 τετραξονικά χώμα ακόμα ήταν ότι έπρεπε...
...30 τετραξονικά χώμα ακόμα ήταν ότι έπρεπε...
- Συνημμένα
-
- IMG_4161.JPG (310.18 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές
-
- IMG_4160.JPG (292.15 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές