Ποιό 50άρι προτείνετε;

kotsak

Ποιό 50άρι προτείνετε;

Δημοσίευση από kotsak »

Επίσης αν μπορούν οι παλαιότεροι να κατηγοριοποιήσουμε τα ελικόπτερα τουλάχιστον τα 50αρια αλλά και όλα Διάβασα πάλι άκουσα π.χ ότι το SYLPHIDE 50 είναι ποιητικό ακριβό αλλά δυσκίνητο και βαρή δύσκολα βγάζει λουπ ρολ κτλ Ας ξεκινήσουμε να σχολιάσουμε όλα τα υπάρχοντα 50αρια 60αρια 90αρια .......
Roinides

Απ: Ποιό 50άρι προτείνετε;

Δημοσίευση από Roinides »

Εγώ ως ιδιοκτήτης trex600Nitro μπορώ να πω γι αυτό μόνο.Αν ήταν να προτείνω σε φίλο 50άρι δεν θα είχα λόφο να του πω κάποιο άλλο. Πολλά και φτηνά ανταλλακτικά, ναι 3d και απότομο αλλά στο χέρι σου είναι να το κάνεις όσο ομαλό θες.
Είναι πως θα το στήσεις.

Πτητικά άριστο, προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος!
kotsak

Δημοσίευση από kotsak »

έγραψε:
Εγώ ως ιδιοκτήτης trex600Nitro μπορώ να πω γι αυτό μόνο.Αν ήταν να προτείνω σε φίλο 50άρι δεν θα είχα λόφο να του πω κάποιο άλλο. Πολλά και φτηνά ανταλλακτικά, ναι 3d και απότομο αλλά στο χέρι σου είναι να το κάνεις όσο ομαλό θες.
Είναι πως θα το στήσεις.

Πτητικά άριστο, προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Σχολιασε αν ειχες καποιο αλλο πριν απο το trex nitro
Roinides

Είχα το τρεξ600 ηλεκτρικό! Οπότε δεν μπορώ να πω πως έχω μεγάλη εμπειρία.

Απλά υπάρχουν και άλλα τώρα, ίσως το JR VIBE 50 ναναι καλό αλλά η αφθονία και η φτήνια των ανταλλακτικών του τρεξ με κάνει να μένω εδώ!

heli-division

Δημοσίευση από heli-division »

καλημέρα παιδιά πολύ καλά τα t-rex αλλα σε καμια περίπτωση κατά την γνώμη μου δεν προορίζονται για νέο για το λόγο ότι είναι πολύ ελαφριά ευέλικτα και ευκίνητα ένας νέος θα είναι πολύ εύκολο να πάθη ζημια ,καλλίτερο έχω σαν πρώτο 50ari ένα raptor titan που είναι και πιο βαρεί και θα το ευχαριστηθεί πολύ περισσότερο όπως και τα sceadu που είναι πολύ ποιοτικά και φυσικά τα style τζ που τα βρίσκουμε ακόμα φθηνότερα από τα παραπάνω....
sotos

Δημοσίευση από sotos »

Ναι αλλα εχει σχεδον την ιδια τιμη πλεον με το τρεξ.
Προσωπικα τρεξ ειχα και τωρα vibe αλλα 90 με εμπειρια ομως και σε αλλα.
Γνωμη μου ειναι το τρεξ και στο στησιμο υπαρχουν ρυθμισεις για λιγοτερο αποτομο.
Εξ αλλου με λιγο expo ολα ερχονται..
Roinides

Συμφωνω με τον Σότο.

Γιατί να πάρω το αργό και σε μερικούς μήνες να πρέπει να πάρω το καλό γιατί σίγουρα θα το χρειαστώ;

Παίρνω το καλό, το κάνω αργό και σταθερό σαν το παλιό, και όταν χρειαστώ πράγματα θα τα έχω έτοιμα .

Είναι θέμα στησίματος!!! :>)
sotos

Δημοσίευση από sotos »

Πραγματικα ετσι οπως τα κατασκευαζουν πλεον σου δινου αρκετα μεγαλα περιθωρια ρυθμισεων τοσο απο πλευρας κατασκευης οσο και απο τ/κ
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

@P@ @P@ @P@ @P@ @P@ @P@ @P@ @P@ @P@ @P@ @P@
Tz style, ειναι σαν το RAPTOR με το 99% ιδια ανταλακτικα και το βασικοτερο πιο φτηνο σαν αγορα κιτ και υπαρχει στην Ελλαδα !!!
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

εγώ πάντως αγόρασα το T-rex 600 N και έγινα αεροπλανάς . Με το ραπτορα πεταγα με αυτο το πραγμα δεν πεταω .

1 δεν φενεται
2 δεν παει σαν ελικοπτερο αλλα σαν μπαλακι που το κλοτσας
3 ετσι και ο αερας περαση τα 2 bff ειναι σα να εχω 5 στο raptor .
4 ειναι ελικόπτερο καθαρα 3d για όποιον θέλει να πετάει μια μπάλα, οποτε για scale ή F3C ειναι απαράδεκτο ενω για οτι νανε 3d freestyle άψογο .

5 χωραει στο port μπαγκαζ του 207 :D οποτε δεν λερώνω τα καθίσματα

PS είναι καθαρά προσωπική μου άποψη
Γιάννης Ζαφείρης

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Κακά τα ψέματα ...τελικά παραμένει "διαχρονική αξία" ο Raptor.
Πριν μερικούς μήνες, η "κοντρα" μεταξύ των δύο μεγάλων εταιρειών Align & Thunder Tiger ήταν μεγάλη και κατάφερε να συμπαρασύρει πολλούς μοντελιστές.
Η μόδα, ως κύρια "βοηθός" και "καταφερτζού" των απανταχού μοντελιστών, σε συνδιασμό με την περιέργειά μας και την επιρροή που ασκούν οι γνώμες των άλλων πάνω μας, κατέφερε να τινάξει τη φήμη του nitro στον αέρα, ...ρίχνοντας αυτήν της Thunder Tiger στα έγκατα!

Οι καιροί πέρασαν, το Nitro δοκιμάστηκε από ΟΛΕΣ του τις πλευρές και πλέον μπορούμε να έχουμε άποψη βασισμένη σε επιχειρήματα.
Εδώ δεν κάνουμε "διαγωνισμό καλύτερης υποστήριξης", αλλά ελεύθερα καταθέτουμε τις απόψεις μας χωρίς φόβο παρεξήγησης. Έτσι το φαντάζομαι.
Το αναφέρω, γιατί ίσως παρεξηγηθώ εγώ :-)

Το Nitro πέρα από 3d πτήση, είναι πλήρως ακατάλληλο για οποιαδήποτε άλλη χρήση, είτε αυτή αφορά εκπαίδευση, είτε f3c.

Φίλοι πιό πάνω ανέφεραν οτι μπορεί να στηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε αξιοπρεπώς να ανταπεξέλθει και στους παραπάνω τομείς (εκπαίδευση & f3c).
ʼποψή μου είναι λοιπόν οτι ποτέ του σε αυτούς τους τομείς το Nitro δε θα καταφέρει να πετάξει όπως ένας Raptor, ένα Sceadu κλπ, όπως ποτέ ένας Raptor, ένα Sceadu δε θα πετάξουν 3d όπως ένα Nitro 600.

Ποιά όμως είναι η διαφορά; Η διαφορά λοιπόν είναι οτι τα άλλα ελικόπτερα, ποτέ δε θα "αγγίξουν" τις ίδιες 3d δυνατότητες του Νιτρο 600. Θα καταφέρουν όμως αξιοπρεπέστατη 3d πτήση!
Από την άλλη το Nitro 600 ποτέ δε θα πετάξει γλυκά και εκπαιδευτικά ό,τι και αν του κάνεις!

HobbyBox

Δημοσίευση από HobbyBox »

Πηγαίνετε εδώ.

http://www.hobbybox.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=2&the2id=29&theid=29&open1=2&open2=29&thepid=1015&page=1

Μετά, δείτε το video, C!C! κατόπιν δείτε τις φωτογραφίες :)>)>)και στο τέλος συγκρίνετε την τιμή. Ru@%
vhal

Δημοσίευση από vhal »

Εμ δεν βλέπατε ότι στην Β. Ελλάδα πετάγανε και με Sceadu...

Εγώ το πήρα ακολουθώντας τη συμβουλή διαφόρων Βροντουλάκηδων - Rotorhead - Κούτσουλα κλπ και αν και είμαι αρχάριος το έχω ευχαριστηθεί για καλά.

Να σημειωθεί ότι προσωπικά ΔΕΝ ενδιαφέρομαι για 3D (ακόμα τουλάχιστον)

Βαγγέλης
kotsak

Δημοσίευση από kotsak »

Πετάει κανείς 50αρι vario ? Να μας πει καμιά γνώμη ?
kotsak

Δημοσίευση από kotsak »

Οι ραπτορες δεν ακουγονται πια τα T-REX είναι τωρα στην μοδα !!!!!!!!!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θερμικά Ελικόπτερα”