Μήπως ξέρεις από retracts?? (από βέσπα δεν μας κάνει)
Απάντηση: Μήπως ξέρεις από retracts?? (από βέσπα δεν μας κάνει)
Ευχαριστώ Νίκο το κατάλαβα! Αλλά με την μέθοδο που αναφέρεις παραπάνω για εγκατάσταση μέσα στο φτερό,το βλέπω λίγο δύσκολο για να τοποθετήσω στην κοιλιά του hellcat αφού είναι κολλημένη με το υπόλοιπο φτερό ,και επίσης μιας και είναι η πρώτη μου φορά που θα εγκαταστήσω πνευματικά ανασυρόμενα λέω να μην ρισκάρω με modifications που δεν ξέρω εάν πετύχουν....w
Τα Nipples έχουν εξοχές και με το σπείρωμα το σωληνάκι σφίγγει καλά πάνω σε αυτές. Επίσης αποφεύγονται τσακίσματα στα σημεία αυτά που με τις εξοχές των nipples μπορεί να δημιουργηθεί (σπάνιο) κάποια μικρή τρύπα οπότε απώλεια πίεσης.
Οκ δεν το πρόσεξα ότι είναι μονής αν και θα έπρεπε γιατί βλέπω ότι μόνο δύο σωληνάκια καταλήγουν στην βαλβίδα και όχι τρία..... :)
Οκ δεν το πρόσεξα ότι είναι μονής αν και θα έπρεπε γιατί βλέπω ότι μόνο δύο σωληνάκια καταλήγουν στην βαλβίδα και όχι τρία..... :)
-
Χρήστο,
Είναι πιο εύκολο απο ότι νομίζεις, το είχα κάνει στο συγκεκριμένο μοντέλο πριν κάποια χρόνια
Θα σε πάρω τηλ
Είναι πιο εύκολο απο ότι νομίζεις, το είχα κάνει στο συγκεκριμένο μοντέλο πριν κάποια χρόνια
Θα σε πάρω τηλ
https://www.youtube.com/watch?v=stb_02VII9w
https://www.youtube.com/watch?v=e0_-UkRwPeA
στο δεύτερο βίντεο θα δεις αποτελέσματα απώλειας πίεσης....>:(
Ήταν η δεύτερη πτήση της ημέρας και από που χάθηκε η πίεση ακόμα δεν έχω καταλάβει. Δοκιμές στο σπίτι δεν μου έδειξαν κάτι.
Έτσι τώρα ετοιμάζομαι να βάλω τα Eurokit για να ησυχάσω. Τα καπάκια στις φωλιές των retracts δεν επέζησαν, έτσι τώρα φτιάχνω φωλιές.
https://www.youtube.com/watch?v=e0_-UkRwPeA
στο δεύτερο βίντεο θα δεις αποτελέσματα απώλειας πίεσης....>:(
Ήταν η δεύτερη πτήση της ημέρας και από που χάθηκε η πίεση ακόμα δεν έχω καταλάβει. Δοκιμές στο σπίτι δεν μου έδειξαν κάτι.
Έτσι τώρα ετοιμάζομαι να βάλω τα Eurokit για να ησυχάσω. Τα καπάκια στις φωλιές των retracts δεν επέζησαν, έτσι τώρα φτιάχνω φωλιές.
<:-)>>το μόνο που έχω να πω σε όλους σας....<:-)>><:-)>>
το μόνο που έχω να πω σε όλους σας....<:-)>><:-)>>
Αγαπητέ "fever" μην ανησυχείς καθόλου.
Φτιάχτο όπως προστάζει η καρδιά σου και έλα να το πετάξουμε στον Ερμή. Το αεροπλάνο πετάει βούτυρο και εαν υπάρχει κάτι το οποίο δεν δουλεύει σωστά το φτιάχνουμε επιτόπου.
Καλή συνέχεια στις κατασκευές σου
3Φ
Φτιάχτο όπως προστάζει η καρδιά σου και έλα να το πετάξουμε στον Ερμή. Το αεροπλάνο πετάει βούτυρο και εαν υπάρχει κάτι το οποίο δεν δουλεύει σωστά το φτιάχνουμε επιτόπου.
Καλή συνέχεια στις κατασκευές σου
3Φ
Όταν φτιάξω το Corsair Τρύφωνα (το spitfire έτοιμο) λέω να σας επισκεφτώ κι εγώ επιτέλους.....
Εσυ αγαπητε Δημητρη εχεις ανοιχτη προσκληση οποτε θελεις να ερθεις+(*)