Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Με λένε Νίκο και είμαι νέος στον χώρο του αερομοντελισμού. Τόσο καινούριος που ακόμα ψάχνομαι. Έχω περίπου 3 μήνες που διαβάζω forums - site περί του αερομοντελισμού και παρόλο που είχα αποφασίσει να ασχοληθώ με τα ελικόπτερα θεωρώ ότι τα αεροπλάνα είναι πιο "εύκολα" για να ξεκινήσω.
Το μεγάλο πρόβλημα στην Χαλκίδα είναι η απουσία καταστημάτων μοντελισμού. Έχουμε μόνο ένα.
Όπως κάθε νέος έτσι και εγώ θα χρειαστώ όση βοήθεια μπορείτε να μου δώσετε και ζητάω εκ' των προτέρων συγνώμη για "χαζές" ερωτήσεις και επαναλήψεις.
Όσο αφορά την εμπειρία μου με τον μοντελισμό έχω ασχοληθεί παλιότερα με τον στατικό μοντελισμό και από θέμα πτήσεων ατελείωτες ώρες σε flight simulator.
Αν κάποιο μέλος είναι από την Χαλκίδα (και την γύρω περιοχή) παρακαλώ ας γράψει για να βρεθούμε και από κοντά.
Καλός σας βρήκα λοιπόν και καλές πτήσεις σε όλους
Καλησπέρα Από Χαλκίδα
- sukhoi.su29
Απάντηση: Καλησπέρα Από Χαλκίδα
Καλώς ήρθες στο forum αγαπητέ συνονόματε...
Σιγά σιγά θα γνωριστείς με όλους τους " Πεταμιανούς " και θα βρείς την βοήθεια που θέλεις....τόσο σχετικά με το ξεκίνημα , τις πρώτες γνώσεις ,αλλά και την προμήθεια των υλικών .....(είμαστε και στις τελευταίες μέρες της θερινής ραστώνης.._P_P.... οπότε αρκετοί βρίσκονται ακόμα στις παραλίες.)
για αρχή λοιπόν ..."Καλές Πτήσεις".
Σιγά σιγά θα γνωριστείς με όλους τους " Πεταμιανούς " και θα βρείς την βοήθεια που θέλεις....τόσο σχετικά με το ξεκίνημα , τις πρώτες γνώσεις ,αλλά και την προμήθεια των υλικών .....(είμαστε και στις τελευταίες μέρες της θερινής ραστώνης.._P_P.... οπότε αρκετοί βρίσκονται ακόμα στις παραλίες.)
για αρχή λοιπόν ..."Καλές Πτήσεις".
-
καλώς τον!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα
Γενικά άτομα από την Χαλκίδα έχουμε μέσα στο Forum? Θα ήταν πραγματικά μεγάλη βοήθεια για έναν που ξεκινά τον αερομοντελισμό.
Γενικά άτομα από την Χαλκίδα έχουμε μέσα στο Forum? Θα ήταν πραγματικά μεγάλη βοήθεια για έναν που ξεκινά τον αερομοντελισμό.
Γεια σου κι απο εμενα και καλως βρεθηκαμε...., ριξε μια ματια στον παρακατω συνδεσμο και εαν εχεις νεα ενημερωσε κι εδω εαν θελεις για να μπορουμε να βουησουμε και οποιον αλλο 'ψαχνει'...+(*)
http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=8581
Χρησταρας
http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=8581
Χρησταρας