Μπορεί ένα Τablet να γίνει FPV Monitor
Μπορεί ένα Τablet να γίνει FPV Monitor
Καλησπέρα σας Members του Petame,
Είμαι νέος στο χώρο και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, αν ένα Tablet με HDMI ή USB θύρα μπορεί να γίνει FPV Monitor αν του βάλεις αντάπτορα από AV to HDMI ή USB. (Με Android Λογισμικό).
Με Φιλικούς Χαιρετησμούς
farmax
Είμαι νέος στο χώρο και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, αν ένα Tablet με HDMI ή USB θύρα μπορεί να γίνει FPV Monitor αν του βάλεις αντάπτορα από AV to HDMI ή USB. (Με Android Λογισμικό).
Με Φιλικούς Χαιρετησμούς
farmax
Απάντηση: Μπορεί ένα Τablet να γίνει FPV Monitor
Όχι, δεν μπορεί να γίνει. Οι θύρες στο ταμπλετ είναι έξοδοι, όχι είσοδοι. Δεν υπάρχει κάποιο κύκλωμα ανάμεσα στις θύρες και την οθόνη που θα μπορούσε να μετατρέψει και να προβάλει το σήμα, ακόμα και αν το έστελνες μέσω αυτών.
καλημέρα
Νομίζω οτι υπάρχει κάποιο android προγραμμα wififpv (η κάπως) και κάποιο άλλο που δεν θυμάμαι τα οποία μέσω του δικτύου κάνουν κάτι για το fpv αλλά επειδή δεν είμαι γνώστης δεν ξέρω να σου πώ παραπάνω
Στο rcunivese εχουν και θέμα ΄......ρίξε μία ματιά
Νομίζω οτι υπάρχει κάποιο android προγραμμα wififpv (η κάπως) και κάποιο άλλο που δεν θυμάμαι τα οποία μέσω του δικτύου κάνουν κάτι για το fpv αλλά επειδή δεν είμαι γνώστης δεν ξέρω να σου πώ παραπάνω
Στο rcunivese εχουν και θέμα ΄......ρίξε μία ματιά
Ευχαριστώ Πολύ
-
Αν έχει είσοδο AV γιατί όχι.
-
-
δεν μπορει να γινει σιγουρα.προσφατα το εψαξα οσο δεν παει
προσοχη δε δουλευουν όλοι... πηρα 2 και παιδευτηκα και στο τέλος βρήκα εναν παλιο easycap που ειχα και έκανα τη δουλεια μου εν μέρει (έκανε διακοπες οποτε δε μπορώ να το εμπιστευτώ).
Το καλύτερο ειναι να εχεις ενα windows tablet (εχει πλεον με καμια 60-70) και εναν ανταπτορα σαν τον παραπανω (όπου στα win δουλευουν όλοι)...
Sto Android ειναι μπερδεμενη η κατασταση+η εφαρμογή κοστίζε 3-4
Το καλύτερο ειναι να εχεις ενα windows tablet (εχει πλεον με καμια 60-70) και εναν ανταπτορα σαν τον παραπανω (όπου στα win δουλευουν όλοι)...
Sto Android ειναι μπερδεμενη η κατασταση+η εφαρμογή κοστίζε 3-4