Το παρων δεν ειναι ακριβως μηνυμα γνωριμιας καθως συμμετειχα και παλαιοτερα
Μολις διαπιστωσα το τελευταιο μου login ηταν ανοιξη 2014
η εξηγηση απλη: απο εκεινο το σημειο και μετα εφυγα απο την Ελλαδα και μετακομισα οριστικα στο εξωτερικο
λιγο η νεα ζωη, η δουλεια, η μετακομιση , να ερθουν τα παιδια... δεν ασχοληθηκα με το μοντελισμο
σιγα σιγα τωρα αρχιζει να μου λειπει αλλα ειμαι χαμενος, δεν ξερω καν που επιτρεπεται να πεταξεις , ξερω οτι εχουνε πιο αυστηρους νομους για μεσα στην πολη....
Come Back
Απάντηση: Come Back
Είναι λυπηρό να φεύγεις απο την χώρα σου κάτω απο τέτοιες συνθήκες. Τουλάχιστον να ζεις καλά εκεί που πήγες και αν φτιάξουν οι συνθήκες μπορει να ξαναμετακομίσεις. Σε ποιά χώρα έχεις πάει, μήπως ξέρουμε κάτι?
Απάντηση: Come Back
Εντάξει φιλαράκι......+(*) δεν έγινε και τίποτα......
Ξέρεις πόσοι μοντελιστές που ακόμα είναι στην πατρίδα, αφήνουν και μετά απο απουσία ετών ξαναρχίζουν τον μοντελισμό;;;;
Μήν πάμε μακρυά.....εγώ για παράδειγμα. Επαγγελματικές, προσωπικές, οικογενειακές, οικονομικές διαφορετικές συνθήκες με έχουν εξαναγκάσει να αφήνω το μοντελισμό, και να ασχολούμε ξανά αργότερα, σε άλλη χρονική περίοδο.
Αλλά φροντίζω να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις τις τεχνολογικές και άλλες που έχουν σχέση με την όμορφη ασχολία μας@P@
Σημασία έχει να είσαι εσύ καλά!!!
Να έχεις την υγεία σου, την εργασία σου, και όλα θα αρχίσουν να βρίσκουν την πορεία τους.....εσύ βα΄στα γερό τιμόνι κόντρα στον Δελήβοριά, και βοήθα Παναγιά, και όλα θα πάν καλά!!!!
Η ξενιτιά είναι πίκρα αλλά έχει και καλά!!!
Μην σε παίρνει απο κάτω.
Σποιά πόλη είσαι;;;_Β_Ο
Ξέρεις πόσοι μοντελιστές που ακόμα είναι στην πατρίδα, αφήνουν και μετά απο απουσία ετών ξαναρχίζουν τον μοντελισμό;;;;
Μήν πάμε μακρυά.....εγώ για παράδειγμα. Επαγγελματικές, προσωπικές, οικογενειακές, οικονομικές διαφορετικές συνθήκες με έχουν εξαναγκάσει να αφήνω το μοντελισμό, και να ασχολούμε ξανά αργότερα, σε άλλη χρονική περίοδο.
Αλλά φροντίζω να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις τις τεχνολογικές και άλλες που έχουν σχέση με την όμορφη ασχολία μας@P@
Σημασία έχει να είσαι εσύ καλά!!!
Να έχεις την υγεία σου, την εργασία σου, και όλα θα αρχίσουν να βρίσκουν την πορεία τους.....εσύ βα΄στα γερό τιμόνι κόντρα στον Δελήβοριά, και βοήθα Παναγιά, και όλα θα πάν καλά!!!!
Η ξενιτιά είναι πίκρα αλλά έχει και καλά!!!
Μην σε παίρνει απο κάτω.
Σποιά πόλη είσαι;;;_Β_Ο