προβλημα με μοτερ

Απάντηση
ko$ta$

προβλημα με μοτερ

Δημοσίευση από ko$ta$ »

καλησπερα εστησα ενα tarot 450 και του εβαλα το παρακατω μοτερ
στο πρωτο χοβερ που εκανα για δοκιμη ανεβασε θερμοκρασια 140 βαθμουσ το σπιντ κοντρολ ειναι 40am εχω τιν τηλεκατευθυνση spektroum dx8 οποιοσ μπορει μια βοηθεια ευχαριστω!!+(*)

http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=54_300&products_id=4874
gvertical

Απάντηση: προβλημα με μοτερ

Δημοσίευση από gvertical »

ειναι πολυ χαλια ποιοτητα φιλε αυτο!
γιατι δεν βαζεις ενα ταροτ?
socratesb

Δημοσίευση από socratesb »

Τι πίνιον έχεις βάλει; Τι timing έχει το esc; Τι καμπύλη γκαζιού έχεις φτιάξει; Τι καμπύλη pitch;

1. Το μοτεράκι βγάζει αρκετά kv άρα βάλε το μικρότερο δυνατό πίνιον
2. Ρύθμισε το esc low timming.

Δεδομένου ότι έχεις ρυθμίσει το ε/π και

στο 0% του pitch έχεις -10 μοίρες
στο 50% του pitch έχεις 0 μοίρες
και στο 100% του pitch έχεις +10 μοίρες

φτιάξε καμπύλη γκαζιού 0-60-65-70-75
(εάν οι στροφές είναι πολλές τότε θέλεις μικρότερο πινιον εάν είναι λίγες ανέβασε αναλογικά κατά βούληση πχ 0-70-75-80-85)
και καμπύλη pitch 40-45-50-75-100

και ξαναδοκίμασε!
Acid Junkie

Δημοσίευση από Acid Junkie »

γεια σου ρε δασκαλε Σωκρατη.......ο μεντορας μου ....χεχεχε .....ετσι διδαξε το κοσμο και μπραβο!!
socratesb

Δημοσίευση από socratesb »

Acid Junkie έγραψε: γεια σου ρε δασκαλε Σωκρατη.......ο μεντορας μου ....χεχεχε .....ετσι διδαξε το κοσμο και μπραβο!!

Πετράν ουτέ δάσκαλος είμαι, ούτε έχω στο ελάχιστο τις γνώσεις που έχουν πάρα πολλοί που ασχολούνται με τον μοντελισμό.
Αυτό που έμαθα όμως από τους εξαιρετικούς ανθρώπους που γνώρισα με την ενασχόληση με τον μοντελισμό, είναι να μεταδίδω την πληροφορία που θα λύσει τις απορίες και θα βοηθήσει όποιον έχει κάποιο πρόβλημα.
... και φυσικά με την σειρά μου ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΟΛΟΥΣ που με βοήθησαν και εξακολουθούν να ασχολούνται με τις απορίες μου, τα προβλήματα και γενικά οτιδήποτε γενικά προκύπτει στο Χόμπυ

+(*)@P@+(*)@P@+(*)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Moteur - Speed Controls”