Συγκριση easy starII / pioneer RTF
-
Συγκριση easy starII / pioneer RTF
παιδια θελω τα φωτα σας... ειμαι αναμεσα στο easy star ii και σε ενα pioneer RTF απο heliland το οποιο ειναι στην μιση τιμη... φαινονται παρομοια εμφανησιακα.. εχει καποιος τετοιο μοντελο ωστε να μου πει μια γνωμη?
-
Απάντηση: Συγκριση easy starII
easy star ii με κλειστά μάτια
Απάντηση: Συγκριση easy starII
Φίλε το easy star τα κάνει όλα (training,gliding,fpv platform)και συγχωρεί λάθη πολλά λάθη.
Ένα πράγμα θα σου πω πετάω μόνο 5μήνες, με αυτό το μοντέλο έμαθα ουσιαστικά να πετάω.Σε μία πτήση μου ξεκόλλησε το elevator και το μοντέλο κατέβηκε πολύ εύκολα χωρίς να σπάσει, (από εμένα που ακόμα δεν ξέρω να πετάω καλά καλά).
Ένα πράγμα θα σου πω πετάω μόνο 5μήνες, με αυτό το μοντέλο έμαθα ουσιαστικά να πετάω.Σε μία πτήση μου ξεκόλλησε το elevator και το μοντέλο κατέβηκε πολύ εύκολα χωρίς να σπάσει, (από εμένα που ακόμα δεν ξέρω να πετάω καλά καλά).
Απάντηση: Συγκριση easy starII / pioneer RTF
Ίσως η απάντηση να μην είναι επίκαιρη για τον πρώτο που ρώτησε, αλλά easy star ii είναι η επιλογή. Με αυτό το μοντέλο τελικά κατάφερα να πετάξω. Τα υπόλοιπα πέντε θα περιμένουν την πείρα που δίνει το easy star ii. Σωστή επιλογή για ξεκίνημα και όχι μόνο. συγχωρεί τα λάθη του αρχάριου , διορθώνει μόνο του όταν αφήνεις τα stick (και έχει κάποιο ύψος βέβαια) και κατεβαίνει σαν πούπουλο.