os 160fx Exhaust

Απάντηση
billaras

os 160fx Exhaust

Δημοσίευση από billaras »

καλησπερα σε ολους,θα ηθελα την γνωμη σας για το διαφραγμα που υπαρχει στην εξατμιση του os160fx.
ποιος ο ρολος του και τι θα αλλαξει αν το αφαιρεσω?
ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Απάντηση: os 160fx Exhaust

Δημοσίευση από CARAPIS »

Καλησπέρα...

..., λίγο περισσότερο θόρυβο και λίγο καλλίτερη απόδοση..._Β_Ο

Χησταρας
Άβαταρ μέλους
Dell Gatto Grande

Δημοσίευση από Dell Gatto Grande »

billaras

καλησπερα και παλι
δεν κινδυνευει ο κινητηρας απο σβησιμο?μεταξυ του κινητηρα και του διαφραγματος ειναι το σωληνακι που στελνει πιεση στο ντεποζιτο,δεν θα επιρεαστει αυτο?
εσεις το εχετε κανει και ολα ηταν ενταξει?
billaras

καλημερα και παλι,σας ξαναγραφω για να σας πω οτι την ιδια ερωτηση εκανα και στην O.S απευθειας στην Japan.διαβαστε τι μου απαντησαν:dear Sir,

The baffle in the muffler reduces noise.

If you remove it, exhaust noise becomes louder although the power increases.

Muffler pressure reduces so you may need to open the main needle more.

But you will not get manufacturerʼs warranty if something happens to the engine.
Αυτη ειναι επισημη απαντηση απο την κατασκευαστρια εταιρια,σωστα για τον ηχο και την αυξηση ισχυος,αν και δεν ειδα καμια τρελη αυξηση,αλλα πρεπει να ξαναρυθμισεις την βαλβιδα καυσιμου!!!
Αλλα και παλι η μηχανη κινδυνευει,ο ανθρωπος ειναι ξεκαθαρος,δεν εχεις την εγγυηση του κατασκευαστη αν συμβει κατι!
τωρα,γιατι σας τα λεω ολα αυτα?Απο μαγαζι δικο μας,Ελλαδα,μου ειπαν να το κανω χωρις να μου πουν ουτε την βαλβιδα να ανοιξω κι αλλο.
Αποτελεσμα?ο κινητηρας ξαφνικα εσβησε και το Sundowner της Hungar9 ανικει πλεον στο παρελθον....
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Μα φυσικά και έπρεπε να ξανά ρυθμίσεις το μοτέρ αφού έκανες αυτή την αλλαγή γι αυτό δεν είδες διαφορές που σίγουρα δεν είναι μεγάλες ετσι και αλλιώς
Καύσιμο αλλάζεις και χρειάζεται επαναρύθμιση Πολλές φορές ακόμα και σε αλλαγή υψομέτρου από τον ένα χώρο πτήσης σε άλλο απαιτεί νέες ρυθμίσεις

Όσο για την εγγύηση είναι πάγια τακτική για κάθε μετατροπή χωρίς αυτό να σημαίνει ότι προκαλείς ζημιά

Κρίμα για το μοντέλο σου
billaras

ευχαριστω φιλε Αντωνη για τα φωτα σου μονο που τα πηρα λιγο αργα....
Δεν θα επρεπε ομως ο κυριος που μου προτεινε αυτην την επεμβαση να με ειχε ενημερωσει καλυτερα,ετσι λεμε οτι θελουμε?τα υπολοιπα εννοουνται κι ο αλλος πρεπει να τα φανταστει?
Αυτο ειναι ελλιπης πληροφορηση,οταν βαζεις τον αλλον να κανει τετοια επεμβαση οφειλεις να τα πεις ολα,ο αλλος δεν γνωριζει γι'αυτην την επεμβαση και υποτιθεται πως εσυ ξερεις καλυτερα,και παρ'ολα αυτα τον ρωτησα αν θα εχω προβληματα,αν θα εχω σωστη τροφοδοσια και παλι δεν μου ειπε τιποτα!!!
Μα ειναι δυνατον!!!!
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Δεν έχεις άδικο .....
Κανονικά όποιος σου προτείνει κάτι τέτοιο πρέπει και να σου τα λέει όλα ξέρεις δεν ξέρεις
Κάποιες φορές μαθαίνουμε από τα λάθη μας και κάποιες άλλες την γλυτώνουμε επειδή κάποιος φρόντισε να μας ενημερώσει σωστά επειδή κάτι πρόσεξε η κάτι παραπάνω ξέρει
Μεγάλο βοήθημα και τα forum Αν κάνεις ερώτηση κάποιος θα απαντήσει Μία ερώτηση ποτέ δεν είναι ντροπή
billaras

φυσικα και δεν ειναι ντροπη,δεν εχω τετοια κολληματα,οταν χρειαζομαι κατι ρωταω οτιδηποτε,απλα ηταν απο μαγαζι αυτα που μου ειπαν,απο ανθρωπο που υποτιθεται οτι ξερει,γνωριζει το αντικειμενο,που να φανταστω οτι επρεπε να ρωτησω κι εσας,αν τα ηξερα αυτα δεν θα το πειραζα και καθολου!τελος παντων,εγινε και πισω δεν γυρναει......
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θερμικά Αεροπλάνα”