Πωλείται blaster 3 dlg

Απάντηση
McThemis

Δημοσίευση από McThemis »

Πωλείται ανεμόπτερο blaster 3 dlg της Vladimir models

Πρόκειται για ανεμόπτερο κατηγορίας discuss launch κατηγορία f3k

Στο πακέτο περιλαμβάνεται:
Ανεμόπτερο blaster 3
4 servo
2 μπαταρίες 360 Mah 2s (αυτονομία πάνω από μια ώρα η κάθε μία)
1 δέκτης spectrum carbon fuse

Πρόκειται για full carbon/Kevlar ανεμόπτερο 1,5 μέτρο εκπετασμα και βάρος 240 γραμμάρια!!! Το ανεμόπτερο έχει πάρα πολύ καλές επιδόσεις σε thermal. Δεν έχει κινητήρα, δεν συνίσταται για πλάγια, λόγω του ότι είναι πολύ λεπτεπιλεπτο. Δεν είναι τρομακτικά γρήγορο. Είναι πανάλαφρο, για να παίζεις με thermal σε πεδιάδες. Έχει μια πολύ μικρή γρατζουνιά, (επισκευασιμη μεν...μην απαραίτητο δε).

Οποίος ενδιαφέρεται καλό είναι να δει βιντεακια με blaster 3 dlg στο ίντερνετ για να καταλάβει του περί τίνος πρόκειται. Το παραμικρό θερμικό αρκεί για να κερδίσεις ύψος.

Το κόστος είναι πάντα μεγάλο για τέτοια κατηγορία ανεμοπτερων, κόστισε με μεταφορικά πάνω από 850 ευρώ. Αγορασμένο από hyperflight.uk.

Υπάρχουν και μια άτρακτος και ένα elevator δώρο για ανταλλακτικά.

Φυσικά η αγορά πάει πακέτο με επίδειξη και ρύθμιση τηλεκατευθυσης για όσους έχουν Spectrum/Jr.
Επίσης θα γίνει και "μάθημα" στην τεχνική ρίψης. (νταξ, δεν είμαι και πρωταθλητής, αλλά ότι ξέρω θα το δείξω)

500 ευρώ με τον δέκτη
450 ευρώ χωρίς τον δέκτη

Το χρώμα του μοντέλου είναι μαύρο carbon, με πράσινες λωρίδες στο πάνω μέρος και πράσινο elevator. Από κάτω έχει δύο άσπρες λωρίδες. Δυσκολεύομαι να ανεβάσω φωτογραφίες του. Στο hyperflight.uk το απεικονίζει. Έτσι ακριβώς είναι. Δεν υπάρχουν χτυπήματα και κακοτεχνιες επάνω στο δικό μου, παρά μόνο μια γρατζουνιά.

Σχετικό βίντεο στο YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=ogN28YpjKJ0

Τηλ 6983507510
McThemis

Απάντηση: Πωλείται blaster 3 dlg

Δημοσίευση από McThemis »

Παρακαλώ να ακυρωθεί η αγγελία...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πωλείται”