Χαιρετίζω όλη την παρέα έπειτα απο μια παύση περίπου 3 χρόνων, τον προηγούμενο μήνα με έπιασε πάλι το μικρόβιο να ασχοληθώ πάλι με τα αεροπλάνα μου.
Έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση να πάρω ενα warbird να πετάξω, και διάλεξα το Kawasaki KI-61i απο την VQ 46 size ένα οικονομικό ARF μοντέλο μικρο σε μέγεθος.
Ο κινητήρας που θα μπει είναι ένας OS-max 55AX καθώς και μηχανικά retracts τις VQ με ένα κεντρικό servo low profile.
Η κατασκευή εύκολη και με το manual που περιέχει γίνετε ακόμα ευκολότερη, κολλημα των δυο φτερων μεταξυ τους και του οριζόντιου και κάθετο, τοποθέτηση των retracts θέλουνε δουλίτσα έτσι ώστε να δουλεύουν απροβλημάτιστα.
Αυτό που χρειαζετε κατα την γνωμη μου αντικατασταση ειναι τα clevis ειναι μεν μεταλλικα αλλα κακης ποιοτητας και δεν ειναι ασφαλής, επισης η επικαλυψη ειναι αυτοκολητο με εκτυπωμενα τα panel και ο χρωματισμος του μοντελου εδω θα ηθελα να σταθω και να ζητησω βοηθεια πανω στο θεμα επικαλυψη μοντελου σκεφτομαι να βγαλω ολο το αυτοκολητο και να περασω oracover και μετα primer και απο εκει και περα να το βαψω με ματ χρωματα και θα ηθελα τους γνωστες πανω στο θεμα βαψιμο να μου δωσουν τα φωτα τους.
Επειτα απο μια εβδομαδα εργασιων εχτες εκανε την παρθενικη του πτηση στην αλανα του Ασπροπυργου
η πτηση του ηταν μια χαρα χωρις παρτραγουδα εκτος οτι μου ειχε βγει πολυ μπροστοβαρο λογο μεγαλης μηχανης το οποιο σημερα διορθωθηκε με μεταφορα τις μπαταριας πισω και προσθηκη 25γρ στον πισω τροχο.
Kawasaki KI-61i by VQ
Kawasaki KI-61i by VQ
- Συνημμένα
-
- kawasaki 2 800x600.jpg (314.8 KiB) Προβλήθηκε 71 φορές
-
- Kawasaki_800x600.jpg (101.89 KiB) Προβλήθηκε 71 φορές
-
Απάντηση: Kawasaki KI-61i by VQ
Πολύ ωραίο μοντέλο ....διαβήτης!!
Η άποψη μου είναι να το αφήσεις για λίγο όπως είναι
Ετσι και αλλιώς αυτό το υλικό είναι χάλια και σύντομα θα χρειαστεί αντικατάσταση
Τότε θα πρότεινα solartex
Ετσι και αλλιώς αυτό το υλικό είναι χάλια και σύντομα θα χρειαστεί αντικατάσταση
Απάντηση: Kawasaki KI-61i by VQ
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑Πολύ ωραίο μοντέλο ....διαβήτης!!
Ήδη από την πρώτη πτήση εκει που ακουμπάει η πτέρυγα με την άτρακτο εχει αρχίσει να φεύγει το χρώμα απο την τριβη που έχει.
Αλλα θα περιμενω να κανει και μια πτηση στον Ερμη ετσι για να παρει και εκει το βαπτισμα του πυρος